Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyuhyuhyu

czy któraś z was żałuje, ze zabrała męża na poród? dlaczego?

Polecane posty

Gość karina V
Żałuję że mój były mąż był przy porodzie dlatego ,że to widział . Tylko ja wiem jak potem reagował jak się naśmiewał ,że widział rozwarcie , krew itd.mówił że teraz to on nie będzie ze mną sypiał ,bo się w tej studni cebrowanej utopi . To piękne dla mnie wydarzenie , stało się końcem naszego małżeństwa . Od tego czasu nigdy już nie widział naszej córki :( na własne życzenie zresztą

a gdzie napisałam, że nie czerpię przyjemności z seksu a czerpię ze srania? :D

Gość Boze czytam i czytam i oczom
nie wierze!! Kogo w sobie do cholery za mezow wzielysce? Z jakich rodzin pochodzili ci wasi mezowie (pytanie kieruje glownie do Karina V i tp.) Co to w ogole za ludzie byl??? Ja znam mnostwo mezczyzn, ktorzy byli obecni przy porodach, nawet moj tesc byl obecny przy porodzie calej swojej czworki (najstarsza jego corka ma 33 lata). Oczywiscie nie wiem jak sie kazdej paze uklda w lozku (oprocz kilku przypadku najblizszych przyjaciolek, gdzie NIC! sie nie zmienilo!) Wszyscy zyja dobrze, szczesliwie, malzenstwa nadal, juz lata trwaja, a i czesto slyszy sie, ze porod rodzinny umocnil zwiazek.

parze* oczywiscie, kurcze cos mi klawiatura nawala...

no i jeszcze przypadkow* :o

Gość thrttttt
Mojego męza nie było przy porodzie. I dobrze, ja sama nie mogłam sie długo uporac z tym co przeszłam więc dobrze że go w to nie wciągnęłam.

Gość Nie kazda kobieta
pozwolilaby sobie na to zeby jej maz siedzial miedzy nogami tylko dlatego ze on ma taki kaprys!!! I dla niektorych kobiet ma znaczenie czy maz je widzi srajace czy nie!!! Ja nie gole przy moim mezu nog, nie podcieram tylka, nie sikam przy nim, nie wymieniam podpasek. A to wszystko to tez natura. I nie robie tego ze wstydu tylko dlatego ze kazdy ma swoja prywatnosc. Nie swiadczy to w rzadnym wypadku o tym jak dobrym sie jest malzenstwem. Uwazam ze to ludzka rzecz zachowywac pewne elementy swojej fizjologii dla siebie.

Gość bellisima124
Moj byl przy wszystkich 3 porodach silami natury...nadal jestem dla niego obiektem pozadania,satysfakcji,milosci...wspolczuje tym ktorych partnerzy nie byli na tyle dojrzali,aby przezyc ta cudowna chwile w odpowiedni sposob

Gość Nie kazda kobieta
mialo byz 'zadnym' a nie 'rzadnym'. Przepraszam za blad/

Gość ja was totalnie nie rozumiem
Czego tu do cholery wspólczuc??????????????? Przeciez to jest kazdego wolny wybór. Jedni wola tak, inni inaczej... To ze wam sie cos podobalo nie oznacza ze innym musi.

Gość bellisima124
tu nie ma nic do podobania,porod to cudowna chwila,trzeba byc wystarczajaco dojrzalym aby umiec ja przyjac

Gość karina V
Przed ślubem byliśmy razem 3 lata , wszystko było pięknie ,jak zaszłam w ciąże nosił mnie z radości na rękach ,masował brzuch , plecy , stopy . Nic nie wskazywało na taką zmianę . Gdy już jechaliśmy do szpitala a on cały czas pytał się czy wszystko w porządku ,zmiana nastąpiła na sali porodowej . Chyba myślał że już na zawsze będę taka szeroka i nieapetyczna . Gdy wróciłam do domu z córeczką ,nie było już jego rzeczy .

Gość wawwasddd
Cóż.... Dla jednych normalnne jest że kobieta rodzi sama, dla drugich że w obecności męża a jeszcze dla innych że matka rodzi w obecnosci własnego dziecka. Moja koleżanka rodziła przy swoim 5letnim dziecku, i tez jest wporzo :) Choć wielu z was by ją za gardło powiesiło bo poród przecież jest ble i fe jednak :)

Gość ja was totalnie nie rozumiem
Poród to jest cudowna chwila ale kazdy przezywa to po sojemu. A to ze facet nie siedzi kobiecie miedzy nogami i nie swiadczy o braku jego dojrzalosci. Wystarczy ze przy niej jest i ja wspiera. Widze ze niektore z was czuja sie wyraznie lepsze z powodu tego ze wasz maz widzial absolutnie wszystko.

Gość bellissima124
Moj maz nie siedzial mi miedzy nogami,pomagal przec trzymajac mi glowe,trzymal za reke,przynosil wode do picia,zmyl wody plodowe z podlogi abym na nich nie stala siedzac na pileczce...ja mysle ze taki mezczyzna przydalby sie niejednej z Was

Gość bellissima124
Karina V- wspolczucia,choc z drugiej strony,ja takiego slabego faceta nie chcialabym

Gość A ja mysle kochana
ze sie wypchaj tym swoim idealnym faetem:-)

Gość karina V
Chyba jestem na dobre drodze , moja córka ma już 6 lat a ja dziś po raz pierwszy zdecydowałam się o tym opowiedziec. Mam uraz do mężczyzn , ta pogarda odcisnęła piętno na mojej psychice . Przed narodzeniem się mojej córeczki miałam przygotowane ubranka kocyk itp żeby mi je przywiózł jak będzie nas odbierał ze szpitala . Niestety ! Moja córeczka wracała w ubrankach pożyczonych ze szpitala .Dobrze ,że miałam klucze .

Gość ojojejejejejejejejejeeejejejej
a ja wspolczuje tym ,ktorym zal dupe sciska,bo przy porodzie nie bylo mezusia ,tylko z kumplami w barze piwsko zlopal,a teraz wypisuja idiotyzmy na ten temat,wiekszosc z was to pewnie te,ktore wyplakuja na kafe swoje gorzkie zale ,bo mezus ich nie szanuje,bo napierdala,bo zdradza itp...

Gość karina V
wiesz - ojojejejejejejejejejeeejejejej już żałuję ,że tu napisałam . Nie przeżyłaś nie oceniaj ! Żegnam

Gość do ojejejejejej
a ja wspolczuje twojemu mezowi i dzieciom, ze musza zyc z takim pojebancem jak ty. ciemnogrod poprostu!!!

Gość kachakrakow31
ja dopiero będe rodzić za 3 miesiące i napewno swojego męża nie wezme ze sobą na sale porodową -wole jak sobie bedzie siedzial i czekał jak mała przyjdzie na swiat - poprostu ani jajnie chce zeby mnie oglądał jak krzycze i się męcze a i On tez nie chce .

ciemnogrodem to raczej was ,tepe mamuski mozna nazwac:D:D:D:D:D

ojojoj jak sie wszystkie zacofane obruszyly:D:D:Dczyli prawda jest to, co poprzednio napisalam:D:D:D

Gość hjhj
"a ja wspolczuje tym ,ktorym zal d**e sciska,bo przy porodzie nie bylo mezusia ,tylko z kumplami w barze piwsko zlopal,a teraz wypisuja idiotyzmy na ten temat,wiekszosc z was to pewnie te,ktore wyplakuja na kafe swoje gorzkie zale ,bo mezus ich nie szanuje,bo napie**ala,bo zdradza itp..." kazdy widzi świat takim w jakim sam żyję ;) nie mierz innych swpich miarą ;)

Gość do ojejejejej
wiesz akurat ze mna maz byl ale tylko do pewnego momentu. pozniej sama go wygonilam i czekal na korytarzu. dla mnie jestes skonczona idiotka. won!!!

na szczescie moje nie zyje w takim swiecie ,wnioski wyciagam z tego co tu czytam,:D:D:D:D

i o to chodzi aby z taba byl,nawet w osobnej sali obok,ale BYL:D:D:Dto tez sie liczy:D:D:D

Gość i tak cos dlugo zadnej trollic
y nie bylo... :D że też te stare panny nie maja co robic :D