Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka25678

Dziewczyny ze śląska starające sięzabrze, katowice, gliwice itp

Polecane posty

Gość saleminka8
nastawcie się inaczej,bo ja po około roku myślałam,że nie nadaje się do niczego,bo nie umiałam zajść,a problem tkwił...nie wiem w czym...

justys - chyba 4-5 stycznia a nie grudnia, bo jak chodzi o grudzień, to już chyba jesteś w ciąży ;) a jak styczeń - to ja już bym robiła testy - nie jestem tak cierpiwa jak Ty.

ja robie test 16 grudnia juz postanowilam i jak wtedy nie wyjdzie to znaczy ze znow sie nie powiodlo i zaczynamy kolejne starania

dziewczyny musi nam się udac!!będziemy się tutaj wspierać-ja jeszcze w ciązy nie jestem a juz wózki oglądam :)

do olki ja juz wozek mam:) moj maz kupil taki piekny ktory mi sie podobal i powiedzial ze teraz jak juz wydal tyle kasy na wozek to o bobasa bedziemy sie starac do skutku bo on by chcial juz miec kogo wozic:)

Justys a jaki masz wózek -tak z ciekawości się pytam :) Myszka ja też mebelki oglądam i chciałabym juz chodzić w ubraniach ciążowych bo teraz są takie ładne :)

taki w kolorze turkusowym z motywem hawajskich kwiatow. ma w sobie nosidelko i fotelik do auta i taki rozek na malenstwo

fajny ten wózek Justyś:) Dziewczyny a bierzecie jakies witaminy dla kobiet planujących ciąże?ja biore Elevit

fajny ten wózek. A kupowaliście go na allegro? Ja zastanawiam się nad pooglądaniem wózków w sklepie, spytanie o radę sprzedawcę (podobno super poinformowani są w Boćku przy Teatrze) a potem zamówię wszystko na allegro.

dziewczyny ja tez jestem z Gliwic ale mam już bobaska :) chciałam powiedzieć wam nie poddawajcie sie ja też miałam problemy z zajściem w ciąże ale sie udało:) powodzenia wam życzę:)

ja zamowilam na allegro ale to jest wystwiona aukcja ze sklepu dzieciecego. sprzedajacy dzwonil do mnie i pytal o wszystko i poradzil wiec obsluga podobna jak w normalnym sklepie. a co do witamin to lekarz zalecil mi kwas foliowy i biore go codziennie

wg mnie bylby spoko gdyby jakis kolor dali albo motyw. ale mysle ze funkcjonalny jest skoro go chwala:)

ja też słyszlam że w tym sklepie Viki w Zabrzu jest duży wybór wózków i innych rzeczy dla dziecka i tam można wszytsko zobaczyć.

też to słyszałam, ale w viki jest ponoć strasznie drogo. Jak już ktoś chce kupić, to podobno lepsze ceny są w boćku. Ja na razie wolę nie chodzić po sklepach. Nie chcę się nakecać.

Gość szarlotka80
Dziewczyny....co do witamin..ja biorę Vita-miner prenatal....kwas foliowy 5 mg i olejek z wiesiołka w kapsułkach.....oby pomogło....a z tymi wózkami to was podziwiam///ja zapeszać nie chcę:):)i kompletnie na nic nie patrzę:)

ja ostatnio chodzilam po sklepach z artykulami dzieciecymi bo moja kuzynka bedzie rodzic na dniach i bylam kupic jej taka mala wyprawke.. rozne spioszki i buciki i az mi szkoda jej to oddawac:)

Gość szarlotka80
Ha ha :):) ...a ja mam karton od koleżanki...takich mini mini...ale leży u mnie w pracy do domu go nie biorę narazie:)

Ja jestem dziewczyny!!!chociaz zaraz idę spać bo coś mi się oczy zamykają.Jakie macie plany na weekend?Pozdrawiam

Cześć Dziewczyny. :) Ja też jestem ze Śląska. Mam 27 lat. Jestem rodowitą Gliwiczanką, od trzech lat mieszkającą w Piekarach Śląskich. :) Może tu do Was nie pasuję i mnie nie zechcecie, bo jestem już w ciąży. Jednak trochę przeszliśmy zanim stał się ten cud. O dziecko staraliśmy się 4 lata. Mój lekarz prowadzący to Adam Rajpert, bardzo sobie go chwalę. :) Przeszliśmy też przez klinikę leczenia niepłodności. Jeśli będę mogła w czymś pomóc to jestem chętna. :) W sklepie Viki ceny nie są takie tragiczne. Jednak chyba faktycznie najbardziej opłaca się kupować na Allegro. Zresztą zauważyłam, że dużo ludzi tak robi. Chodzą oglądać do sklepu, spisują modele, a potem kupują na Allegro. :D Pozdrawiam Was serdecznie. :)

Witajcie dziewczyny-co tam u was??Mala_myszka zrobiłas test? ja chyba jutro zrobię bo już kupiłam :) Właśnie wstałam i biorę się za sprzątanie.Odzywajcie się, miłego dnia!!!

Hej dziewczyny, wpadłam tylko na chwilę. Dłużej będę w poniedziałek. Testowałam. No i znów się nie udało. Morze łez, załamka, ale trzeba mysleć już powoli o kolejnym cyklu. Może w następnym będzie lepiej. Trzymam kciuki za resztę.

Hej :) Przypadkiem natknęłam się na Wasz temat. Ja też jestem z okolic Gliwic. Co prawda mam już prawie rocznego synka, ale też się martwiłam bardzo,że nie zajdę .... :( Też brałam długo - ok 6 lat tabletki anty i potemmiałamtotalnie rozwalony organizm. Cykle miałam raz co 20 dni a raz co 60 ..... Chodziłamdo dr Kluszczyńskiego w Gliwicach - różne są o nim opinie ale ja sobie go bardzo chcalę. Zalecil mi chyba ziołowe tabletki castangus czy jakoś tak no i po miesiącu zaszłam :) Nie wiem czy to dzięki nim czy nie, ale się udało. I wam też z całego serca życzę, żeby Wam się udało zajść i mieć swoje upragnione dziecko :) A i korzystajcie z okzaji i śpijcie dużo i odpoczywajcie, bo jak już będziecie miały swojego małego człowieczka to nie odpoczniecie :) :) :) Jakby co to możecie pytać o rady, bo ja już to wszystko przeżyłam .... POWODZENIA !!!!

Gość nika_3
Też jestem z Giwic i w tym miesiącu zaczynamy starania :) Jestem optymistycznie nastawiona, chociaż wiem że może to trochę potrwać. Haydi, zastanawiam sie nad Kluszczynskim, czy w razie potrzeby mogłaś dzwonić z pytaniami? Czy jakoś się tobą interesował jak byłaś w szpitalu?

Gość hejkahejka
hejka :D ja od wrzesnia sie "staram" ale ostatnio nie bylo na to czasu, jakos mi tak bardzo nie zalezy, mam jzu 2 rocznego szkraba :) a drugi jak sie pojawi to fajnie a jak nei to plakac na razie nei placze :D jestem z Katowic