Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka25678

Dziewczyny ze śląska starające sięzabrze, katowice, gliwice itp

Polecane posty

hej dziewczyny. dzisiaj mam wielkiegi dola.... nie udalo sie:( dzis rano dostalam @. a myslalam ze sie uda. no niestety:( trzeba probowac dalej.

Hej justyś, nie martw się. Musi nam się udać następnym razem. Ja też dostałam okres i się zwijam z bólu brzucha. chodzę zdołowana i zajadam się słodyczami - zawsze tak mam w czasie okresu, choć obiecałam sobie, że zacznę się odchudzać.

Nika - ja jestem bardzo zadowolona z tego lekarza, zawsze mogłam do niego zadzwonić, jak nie mógł odebrać to nawet potem oddzwaniał :) Zawsze miał czas na wizycie i o wszystko można było śmiało pytać. Niestety chodziłam do niego tylko przed zajściem, gdy miałam problemy i trochę jak już byłam w ciaży. Potem niestety zmieniłam lekarza, ponieważ nie jestem z Gliwic, lecz z sąsiedniego miasteczka i chciałam rodzić w moim mieście, ponieważ do Gliwic jedzie się zbyt długo ..... Ale koleżanka też do niego chodziła i rodziła w Gliwicach i powiedziała, że jak tylko przyjechała rodzić to ją poznał i się nią zajął - tyleż że akurat miał dyżur. Potem też do niej przychodził się pytac jak się czuje. Bardzo mi przykro dziewczyny, że tym razem się nie udało. Trzymam kciuki za Was wszystkie ! Nie pozwólcie temu tematowi zginąć, jak już zajdziecie i doczekacie się dzidziusiów to będziecie się mogły spoktać bo blisko siebie mieszkacie :)

Witajcie dziewczyny-ja już w pracy.I też nie mam humoru bo wczoraj dostałam okres :(((To życie jest niesprawiedliwe, no ale trzeba życ dalej i wierzyć że się uda.A co u was?Humorki już lepsze?jak minąl weekend?Pozdrawiam

Cześć, oj ja nigdy nie mogę zjeść połowy czekoladki, zawsze zjadam całą:) Szkoda dziewczyny, że nie udało się Wam w tym miesiącu, ja jeszcze nie wiem. Haydi, dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

hej ja wlasnie wrocilam z zakupow i umieram bo brzuch boli i boli:( wczoraj zamowilam na allegro testy owulacyjne i mam nadzieje ze one cos pomoga i sie wkoncu uda.

Hej, w końcu znalazłam chwilę, żęby wejść na forum. Siedze w pracy i umieram z bólu brzucha. No i słodycze - chyba zaraz zjem całą cukiernicę bo w pracy nie mam nic słodkiego. Co do naszych starań, to chyba czas pogadać z moim lekarzem o jakiś badaniach specjalistycznych. Wyście już coś robiły? Jakie badania robi się na początku? No i najważniejsze - ile takie badania kosztują?

ja narazie zadnych badan nie mialam. no tylko cytologie ale to inna bajka. moj lekarz twierdzi ze wszystko jest ok ale gdyby bylo ok to rosl by juz brzuszek

Mała_Myszka a kiedy idziesz do lekarza?ja też chyba teraz pójdę-napewno lekarz zleci żeby mąż się przebadał i dla nas pozniom hormonów i tarczyce też.Ile te badania kosztują to ja nie wiem niestety.

czytalam wlasnie na innym forum ze dziewczyny placily za badania poziomu hormonow w granicach 30-100 zl bo cena zalezy niby od ilosci badanych hormonow

Aktualnie mam okres, więc lekarz odpada ;) Chce iść do niego tak w połowie cyklu, czyli ok 22 stycznia. Zobaczymy czy coś mi zaleci.

myszka ja teraz się uprę żeby już zrobić jakieś badania -Ty też tak zrób bo od czegoś trzeba zacząć.Własnie się dowiedzialam ze moja szefowa jest w ciązy-starała się chyab pół roku i wkoncu jej się udało.

Moja szefowa też w ciąży - już 3 lub 4 miesiąc, nie pamiętam. A starali się od czerwca. A my? Kurcze, że też nie próbowałam pare lat temu. Kiedyś wydawało mi się, że to tak łatwo, szybko. No i zawsze odwlekaliśmy ciążę, bo wakacje, wyjazd za granicę, remont itp. A teraz gdy jest czas, kasa na dziecko itp, to nie mogę zajść.

Będzie dobrze i nam się uda-ale uwazam że pora u mnie na badania bo nie chce ciągle się tylko łudzić.Ja też żaluje ze wczesniej się nie starałam , ale kto myślał że będa problemy..... Moja szefowa ma 33 lata i tylko pól roku się starała-nie wiem od czego to zalezy ale napewno nie od wieku

Ja zaraz zmykam do domu -nareszcie :)Poczytam o tych badaniach na necie i najwzyej tutaj wkleję :)

co tam u was? ja siedze i czekam az sie @ skonczy i przyjda moje testy owul. juz nie moge doczekac sie nowych staran:) pozdrawiam

hej dziewczyny A u mnie duzo pracy-a co u was? Myszka , Justys ,Szarlotka, Nika co słychac? Klempa a w którym tygodniu ciązy jestes? Haydi zaglądaj do nas!! Ja w przyszłym tygodniu idę do ginekologa-trzeba porobić badania żeby wiedziec na czym się sto.Odzywajcie się dziewczyny!! Niech Topik się rozwija, będziemy się wspierać.

Olka, dziś właśnie zaczęłam 30 tydzień. Także już bliżej niż dalej, a na samą myśl o porodzie boli mnie dupa i nie tylko. :D Dziewczyny, nie poddawajcie się, na pewno prędzej czy później się uda. Choć nie, poddajcie się, a wtedy udaje się jeszcze szybciej. :D Nam po tylu latach udało się w momencie, gdy postanowiliśmy, że jak do czerwca tego roku nie zajdę to bierzemy się za adopcję. Było to w czerwca zeszłego roku, no i wlaśnie w czerwcu nam w końcu wyszło. :)

hej ja wlasnie wrocilam z uczelni i odpoczywam. i chyba jakas choroba mnie zbiera bo strasznie slabo sie czuje.

Hej, ja chodzę ubrana jak bałwanek, bo nie chciałabym się teraz przeziębić. Justys, kuryj sie. Klempa, gdzie będziesz rodzić? Już faktycznie niedługo:) A będzie synek czy córeczka? Olka, dobrze że zdecydowałaś się na zrobienie badań. Tak jak piszesz, będziesz wiedziedzieć w czym jest problem. Chociaż pewnie problemu nie będzie, tylko trzeba się odstresować. Trzymajcie się cieplutko.

wiecie co wlasnie mi maz powiedzial ze nasz sasiad 23 lata wpadl z 17 letnia dziewczyna.... no tacy to maja szczescie:( oni nawet nie chca tego dziecka bo nie maja srodkow na wychowanie.. totalna masakra.. nawet mojego meza to ruszylo bo my probujemy i nic

Wiadomo, że im jest się młodszym tym łatwiej...Ale nam też się uda!!!

Nika, będzie synek. :) Tak w duchu mi się córka marzyła, ale na wieść o synku też się bardzo, bardzo ucieszyłam i wafel cieszy mi się do dziś. :D Co do porodu to chyba jednak zdecyduję się na Gliwice, choć słyszałam różne opinie. Ale z drugiej strony wiadomo, że co kobieta to inne zdanie i w przypadku każdego szpitala jest tak samo. :)

co tu tak cicho nikt sie nie odzywa.... ja juz siedze na zajeciach. pozdrawiam wszystkie dziewczyny. milego dnia:)

he ho!ja się melduje z rana z bólem głowy :((( Co tam u was dziewczyny?odzywać mi się!!

Jestem, ale ledwie żywa, strasznie boli mnie głowa. A tu jeszcze tylke godzin w pracy...