Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka25678

Dziewczyny ze śląska starające sięzabrze, katowice, gliwice itp

Polecane posty

Nika mnie tez włąsnei strasznie boli głowa -bleeeeeeeee Może coś z pogodą!a mala_myszka to już chyba o nas zapomniała....

Hej dziewczyny, nie zapomniałam o Was. Poprostu pełno roboty w pracy. A w domu nie mam zbytnio ochoty na komputer - w pracy 8 godzin przy nim siedzę. Czekam na koniec okresu i początek kolejnych starań. Dobrze, że chociaż te starania ciążowe są przyjemne. To jakieś pocieszenie przy braku tej 2 kreski na teście.

czesc dziewczyny, ja co prawda juz sie nie staram, bo zaczyna mi sie 18tydz, ale na wlasnym przykladzie wiem, jak ciezko moze byc... przez 10 tal lykalam tabletki anty, nigdy nie robilam badac poziomu hormonów. Kiedys trafilam do swietnej pani prof i zostalam skierowana na badania, dostalam inne tabletki, okazalo sie ze jestem tak poblokowana przez tabletki ze moje jajniki w ogole nie pracuja, nowe tabletki jadlam przez rok i mialy mnie wyregulowac. Od tamtego czasu minely jakies trzy lata (wiem, duzo) ale przez ten czas nawet nie myslalam o dziecku i mysle ze ta blokada tak siedziala w mojej glowie ze nawet zabezpieczenia nie potrzebowalam, a teraz... totalny luz i po prostu wpadlismy :)) a wiek tez juz swoj mam. Wiec nie zamartwiajcie sie kobitki, nie myslcie o tym za duzo i za czesto, bo to ma przyjsc samo . Trzymam kciuki

Hej dziewczynki:)......u mnie dalej cisza...tzn.26 dc...temperaturka rano 37,2...bóle brzuszka mam nadal....i nie wiem czy to na zbliżający się @ czy coś lepszego:)....no i piersi mnie od zaledwie dwóch dni bolą...ale bardziej kiedy śpię,tzn.leżę,zasypiam...wtedy mi jakoś przeszkadzają:)obolałe przy dotyku...ale wcale nie większe:):):):)....także czekamy do czwartku....:)

hej laski jak po wekendzie? U mnie wszytsko ok, idę w środę do ginekologa więc zobaczymyc o powie.Szarlotka to trzymam kciuki za dwie kreseczki :) Mała_Myszka co tam słychac?

hej dziewczyny! u mnie 9dc ale jakos dziwnie sie czuje.... zaczely bolec mnie piersi i to bardzo i ciagle chodze sikac.... czytalam ze w czasie ciazy moze wystapic krwawienie ale nie chce sie nakrecac. chociaz ten bol piersi jest dziwny bo nigdy nie bolaly po okresie. pozdrawiam.

Cześć, u mnie do okresu jeszcze tydzień, ale czuję się tak dziwnie, że albo mam zatrucie albo się udało... Ale na mdłości to jeszcze chyba za wcześnie?

Super, gratulacje. Może to szczęśliwy miesiąc dla myszów :) i ja też zobaczę 2 kreseczki. My dopiero zaczynamy starania, bo jestem świeżo po okresie. Także muszę jeszcze dłuuugo czekać na testy.

dzieki no ja to szybka w zachodzeniu :) we wrzesniu podjelismy decyzje ze sie nie zabezpieczamy, w pazdzierniku nie bylo czasu, w listopadzie sie nei udalo a w grudniu jeden raz wystarczyl :D z moim synkiem bylo tak samo po 3 tyg staran juz bylam w ciazy

ale tu cichutko. ja robilam dzisiaj test owulacyjny i wyszla druga blada kreseczka co oznacza ze w najblizszych dniach bedzie owulacja... dziwi mnie to bo dopiero co skonczyla mi sie @ i to dopiero 9 dc. ale sie ciesze ze juz niedlugo sie postaramy o dzidzie. moze tym razem sie uda:)

Gość staraczkagliwice
Cześć Dziewczyny, mogę się dołączyć? :)

Cześć dziwczynki:)...u mnie dzisiaj 27 dc...temp. nadal 37,3 ...nawet zewnętrzna podwyższona...brzuszek już nie boli ale dzisiaj miałam jakieś kłucia od rana...i tak co jakiś czas przez cały dzień...piersi bolą mniej,ale sutki wydają mi się wrażliwsze na dotyk....no nic...zobaczymy w czwartek bo wtedy testuję...chyba że @ przyjdzie to test na przyszły miesiąc zostawię:)

Gość staraczkagliwice
Witam serdecznie :) Mieszkam w Gliwicach i od 7 miesięcy staram się o dziecko :) Zaczynam się powoli martwić :(

siedze teraz sama bo maz w pracy i mysle o tym co moje hormony w ostatnich dniach wyprawiaja... to jest jaka komedia a te testy owul. to wogole porazka... dzis zrobilam 3 i kazdy pokazal co innego:( chyba znow trzeba bedzie probowac w ciemno i czekac czy sie udalo.

Hej Justyś, wiesz, znajomej przez cały czas testy pokazywały owulację, więc ja postanowiłam ich nie używać. Myślę, że to trzeba na spokojnie, bez specjalnych strań. Bo w sumie, jak powiem mężowi - dziś musimy, bo tak pokazał test, to będzie to takie mechaniczne, zero przyjemności, romantyzmu. To chyba nie o to chodzi, żeby za wszelką cenę mieć dziecko, bez przyjemności.

hej dziewczyny A mojej znajomej pomogły testy owu, wiec roznie to bywa. Bylam u ginekolga-mam zrobić hormony i zbadac tarczycę.I będe chodzila na monitoring cyklu po 3 -4 razy w miesiącu :)Zobaczymy czy to coś da.myszka a Ty wybierasz sie do ginekologa? Pęka mi dzisiaj glowa, a w pracy muszę siedziec :( :(

hej dziewczyny. juz od kilku dni piersi bola jak oszalale i codziennie coraz bardziej.... to moze byc objaw ciazy... czytalam ze na poczatku ciazy mozna miec krwawienia wiec moze jest nadzieja... bo ja mialam tylko 4 dni @. jutro robie test zeby sie przekonac

hej. robilam dzis rano test i byly dwie kreseczki:) jutro robie drugi zeby sie upewnic ale ten dzisiejszy tescik to cudowna wiadomosc:)