Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozterkaaa

Jak sobie z tym poradzić?

Polecane posty

Gość Onietka
A czemu uważasz, ze to On powinien walczyć? Byłaś zajęta, a on jest jak pisałaś honorowy. wiec moze ruch należał do Ciebie? Bo On był wolny i pewnie nie chciał Ci burzyć świata

Gość Onietka
Nie wiem jaki trudno mi ocenić a pamietaj że to facet im trzeba w prost :)

Gość Onietka
W sumie to tak nie twierdziłam, bo nie można nikomu doradzać, ja staram sie z Tobą rozmawiać i wskazywać różne drogi. Czy przed spotkaniem męża miałaś namietny i zmysłowy związek?

Gość Onietka
Powinnaś zdecydować z kim chciałabyś być? I walczyć o to, bez względu na to co wybierzesz. Tylko wiesz dogadaj się sama ze sobą

Nie miałam namiętnego związku przed związkiem z mężem... Mam problemy z dogadaniem się ze sobą...

Dzięki Onietka. Jakoś szczególnie ciężko mi się w ostatnich dniach zrobiło, w sumie nie wiem dlaczego, bo nic się nie zmieniło.

Gość Onietka
To musisz wiedzieć że spotkanie z tamtym może być dla Ciebie bardzo "niebezpieczne", bo jak sie okaże że On tez o Tobie myśli to możesz nie mieć dość siły by się oprzeć.

Ja to wiem, dlatego panicznie się tego boję, czuję że nie jest skończone, a na pewno nie z mojej strony.

Gość Onietka
Bo za mąż z przyjaźni sie nie wychodzi, a za decyzje trzeba być odpowiedzialnym i wiesz wierzę Ci ze Twój mąż to wspaniały facet, ale miłość jest najważniejsza. Jesteś młoda po co śpieszyłaś sie do tego ślubu?

Onietka, jak pisałam wcześniej, ja wcale się nie paliłam do tego małżeństwa i to nie była decyzja chwili, panny która na siłę chce się wydać, od zaręcznyn do ślubu minęło sporo czasu...Może się pomyliłam, ale wtedy wszystko mi wskazywało, że podjęłam właściwą decyzję.

Gość Onietka
Powodzenia w podejmowaniu decyzji :) Trzymam kciuki Zmykam..pa

Gość Onietka
A to tylko chemia?

Gość Onietka
No masz rozterkę, a co z tym mężem, moze warto popracować nad zmysłowościa zwiazku :)

Gość Onietka
o widzisz moze coś Ci się samo w głowie narodzi, trochę klimatu, chęci ... i samo sie w głowie rozjaśni :)

Gość Onietka
To ja Ci życzę niezapomnianych przeżyć i wróć odmieniona :))

Gość Onietka
A gdzie tu optymizm ?? Chociaż na dwa tygodnie ... :( Trzeba inaczej myśleć: zrobię wszystko co w mojej mocy i będzie cudownie i jak wrócę to też :)

Jest cudownie i będzie :). Optymizmu mi nie brakuje, tylko wiesz czasem mnie dopada mocno, to myślenie o nim.

Gość do rozterki
a ile ten drugi ma lat? co robi? jest wolny czy w zwiazku? i skad wiesz co sie u niego dzieje?

Gość rozetrkaaa
Nie wiem, co się dokładnie u niego dzieje, wiem tylko, że nadal nie jest żonaty. O wieku nie chce dokładnie pisać, bo to nieistotne, jest trochę starszy ode mnie.