Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna-czekolada

Czy są tu jakieś nowe staraczki?

Polecane posty

najlepiej robic z rana wiec jak dzis pojade po ten test to jutro z rana go zrobie wiec do 10 rano jutro napisze tutaj jaki wynik...ale powiem wam ze troche sie stresuje

Gość beznadziejne to wy jestescie
To tylko ciaza urojona :classic_cool:

ja mialam kiedys moment ze okres mi sie spoznil 2 tyg ale wtedy sie zabezpieczalismy i to bylo prawie nie mozliwe i bylo to troche przerazajace ale po kilku dniach juz bylismy oswojeni z ta mysla, tyle tylko ze test wyszedl neg. no i okres przyszedl hehehe

nie stresuj sie bedzie dobrze... zalezy jaki masz kontakt z parterem ja bym swojemu powiedziala bo jakby co to by sie juz oswajal z ta mysla heheeh jak nie tym razem to nastepnym by juz inaczej do tego podszedl i nie bylo by dla niego to takie nowe :)

a ja sie staram wygramolic do szpitala na to badanie ale mi sie nie chce bo jest zimno i pelno sniegu .musze jechac autobusem bo mi jakis debil opone przebil w aucie..podlosc ludzka nie zna granic .......

ta opona to na poczet przyszlej syreny alarmowej w nocy :classic_cool:

Ale to normalne że pojawiają się obawy i pytania jak to bedzie i wogóle....ale z czasem jest więcej radości niz obaw...choc fakt że życie przewraca się do góry nogami..:) krisana a Ty jakie badania robisz jeśli mogę spytać..?

Skad wiesz ze ktos a nie ty sama tylko tak powoli zchodzilo ze dojechalas pod dom ? Zmienic opony nie potrafisz ? dobrze ze opanowalas sztuke tankowania, albo i nie :o

Sprawdza czy nie ma trisomii 21 chromosomu. :D

ja poszlam sie doprosic o toxo i ogolne badanie krwi chyba na : zapalenia wątroby typu B kile,hiv i moze mi zrobia na toxo bo to nie obowiazkowe tu w uk i jakies badanie na talasemie dokladnie nie wiem bo ciezko mi odczytac z tego skierowania

przebite byly dwie debilu jak umiesz liczyc to w zapasie jest tylko jedna

Tylko w UK takie rzeczy, w polsce rano idziesz do samochodu a tu samochod wymyty i wypastowany, ale buraki UK mieszkaja.

I tak sobie nie pojde, czekam na ten negatywny wynik testu.

Hej dziewczynki :) Widze, że jednak topik sie przyjmuje to super:)Fajnie, zę wpisałyście się do tabelezki:) Ja ide zjeść obiadek i zaraz też siadam to popiszemy ;)

Zebys sie czasami nie zdziwila.

Jak maz z pracy wroci to wskoczy na ciebie i bedzie produkcja dziecka.

Gość Bialy kwiatek1
Hej dziewczynki :) Jak można to również bym sie przyłączyła do waszego tematu:) My dopiero rozpoczelismy starania, nie wiaodmo co i jak wyjdzie ale na razie sie nie zalamujemy ani nie popadamy w euforie:) Ostatnia @ miałam 18 grudnia, wiec ta powinna sie pojawić jakos 16 i na razie nic jej nie zapowiada, no ale pewnie jeszcze przyjdzie czas... Pozdrawiam wszytskie dziewczyny ;*

wlasnie wrocilam ze szpitala mialam ta krew pobierana na badanie czy wszystko jest ok i czy jestem gotowa na ciaze .tylko wystapil maly problem bo moj lekarz nie wpisal na co maja zrobic badania, bo jak sie nie wpiszeto w labolatorium odrzuca ..grrrrrrrrr oni naprwde sa nie powazni....zostawialm nr do mojego gp na tym skierowaniu moze sie pofatyguja i zadzwonia zapytac ...raczej nie mam zamiru tam znowu jechac :/

Gość Bialy kwiatek1
Poza tym to staramy sie w iglo na sniegu, podobno to zwieksza szanse, wejscie do iglo musi byc od polnocnej strony, i koniecznie w pozycji na indianina.

Gość Bialy kwiatek1
Przepraszam ale ktos podszywa się pod mój nick;/ !!

Gość Bialy kwiatek1
Hej dziewczynki postaramy sie w trojkacie