Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

Gość 235425
Medytuj ze świecą oczyszcza 3oko a potem medytacje oddechu troche ale tak by nie odleciec to równoważy jakby spokoj ciała wycisza bardzo.polecam

235425, dzięki za radę :) staram się, ale mi bardzo trudno się zupełnie wyciszyć, jestem dość nerwowa i mam chwiejne, zmienne nastroje. wiem, że nie jest to dobre u osoby, która chce wróżyć :( wróżka powinna byc wyciszona i spokojna.. caryca.katrina, to może być tego powód. pamiętam, że jak dużo wróżyłam byłam nie do zniesienia :P dlatego od dwóch tygodni nie sięgam po karty, odpoczywam od tego. czytałam, że interesujesz się numerologią, ja trochę też :)

235425 >> tylko nie świeczki :P Mam ich dość przy kartach hehe A poważniej to faktycznie muszę zacząć ćwiczyć, ale po kolei. Zacznę od czakry podstawy (bo podejrzewam, że tam mam kuku) a potem po kolei pójdzie się dalej :)

Gość tez prosze...

Hinatka >> mnie jakoś do Reiki ciągnie ostatnio...ale na razie kasy na inicjację brak no i przeraża mnie trochę okres oczyszczania. Na sesję to chyba nie najlepszy moment :) Podobno niesamowicie człowiek się wycisza. A jak jeszcze sobie można pomagać samemu...cud, miód i orzeszki :D

Gość 235425
Moje panie a moze wystarczy zrównoważyć bilans energetyczny?naładować baterie co?zassac troche energi ze słońca drzewa powietrza czy czegos innego moze wtedy humor sie poprawi bol przejdzie.polecam zabawę/prace z energia. =========== Praca i zarabianie w internecie: http://rachman.cba.pl

Gość tez prosze...
agata 31.05.1980

Gość tez prosze...
tak ogolnie co mnie czeka???

Gość matsurka
caryco mam do Ciebie prosbe:) jesli mozesz mi powrozyc bede wdzieczna:) nazywam sie basia a moja data urodzenia to 01/01/83. pytanie brzmi " czy z obecnym partnerem czeka mnie dlugie wspolne zycie?":) to dosc wazne:)

Do proszących o wróżbę...prośby zostawcie, ale wątek do ulubionych i sprawdzać, najlepiej za kilka dni, bo kolejka spora a dziś już za karty się nie biorę :) Hinatka >> Ja się zainteresowałam numerologią, po tym jak mi ktoś powiedział, ze jestem spod mistrzowskiej. Tak fajnie zabrzmiało :P Na razie mocno początkująca jestem... 235425 >> Tak fajnie się mówi, tylko żeby człowiek miał czas, wiedział jak i jeszcze chciał tyłek ruszyć :P Tak czy inaczej coś zrobić trzeba będzie, bo bez tego długo nie pociągnę i może jak Hinatka będę musiała odłożyć karty...

Gość 235425
Przed snem kwadrans medytacji,leżąc przed snem to ułatwia sen.idąc gdzies w ciągu dnia spokojne oddechy świeżego powietrza wolny krok i uśmiech.to duzo czasu nie kosztuje ;) a jak pobrac energię..no tu juz gorzej.jak nie wiesz to jest prosty sposob na ładowanie bateri z drzew wysle ci na mail, moze nie dzis, jak chcesz ale jest tak banalny ze znasz na pewno.

caryca.katrina, ja odstawiłam też z powodu nauki, no i stresuje mnie trochę wróżenie znajomym.. jestem ciekawa jaką jesteś cyferką :> ja 9 :) dużo ciekawych artykułów o numerologii znalazłam na tej stronie http://www.numerologia.pl/ :) jak będziesz mieć czas to polecam.

Alina 29.XII.1974r Przeczytałam wszystko dokładnie... będę co jakiś czas sprawdzać czy już jest odpowiedź, jeśli nie to też nic się nie stanie. Wiem dokładnie jak to jest, ludziska dziwią się i oburzają: dlaczego jeszcze tego czy tamtego nie zrobiłaś? Przecież zajmuje to tylko 20 minut (ale to tylko tak teoretycznie, czasem prosta rzecz zajmuje niewiarygodnie dużo czasu z nie wiadomo jakiego powodu) Znam to aż za dobrze... :-( Już niemal 15 lat pracujemy z mężem w ,,usługach" może to wariactwo, bo zarabiamy nieźle, ale planujemy rzucić obecną pracę i zacząć coś zupełnie nowego. Chcemy mieć wreszczie trochę czasu dla siebie i dla naszej córki. Planujemy również budowę, lub zakup domu. Pytanie brzmi czy uda nam się zrealizować plany?

235425 >> medytuję przed snem codziennie, ale wczoraj to serio nie szło. Myślałam, że umrę z bólu :( Hinatka >> ja też, dlatego pomyślałam, że ten temat to fajna sprawa. Bo jak inaczej, jak nie prze doświadczenie? Choć wiem, że pewnie wiele osób o wróżbie zapomni albo nie będzie im się chciało potem napisać...dlatego też wybieram takie rozkłady, gdzie też teraźniejszość jest, do tego ludziom łatwiej się odnieść :) I jestem 6 z 33 :P

Hinatka >> ale ja ślepa, dopiero zauważyłam link :P Fajna, ale nie moje klimaty. Mnie Osho swojego czasu mocno urzekło, nawet miałam kupić, ale gdzieś wyczytałam, że z nimi to lepiej tylko sobie, podobno nie są dobre do wróżenia innym. Nie wiem właściwie dlaczego, ale jakoś mi zapał ostudziło... Teraz też nie wiem na jaką bym się zdecydowała, kilka mi się podoba ale bez faworyta. Może i dobrze, bo i tak nie ma za co kupić teraz :P

moulin_noir a ja też mogę prosić? potrzebuję odpowiedzi na bardzo ważne dla mnie pytanie : czy dostanę się na mój wymarzony kierunek studiów? Marta 03.09.91 Wdzięczna będę bardzo i już obmyślam jak tą wdzięczność okazać ************************************************ Hmm...szczerze to wypadły mi takie karty, że nie do końca wiem jak się ustosunkować. Powiedz mi czy Twój wymarzony kierunek nie jest z rozsądku? Tzn wybrałaś go przede wszyatkim lub w dużym stopniu ze względu na pieniądze (np. uważasz, że po studiach w łatwy sposób znajdziesz dobrzepłatną pracę) albo po prosru jest to kierunek, na który ktoś napierał, rodzice? Tak go chwalili, że aż zechciałaś tam iść?

moulin_noir >> albo to coś w stylu medycy, bardzo absorbującego? Sorry, że tak dopytuję ale naprawde trudno mi ugryźć te karty i nie wiem czy nie dociągać :)

noodynapoody milena 11.07.1985 Czy znajde wreszcie dobra prace >.< Z gory bardzo dziekuje i podziwiam wysilek. ********************************************************** A czy obecnie pracujesz? Bo w sytuacji obecnej widać straszne zniechęcenie i nie wiem czy do pracy czy z powodu jej braku. Sytuacja będzie się rozwijać niezbyt ciekawie jeśli chodzi o samopoczucie, natomiast pojawi się szansa. Niestety bardzo możliwe, że ją przeoczysz i to właśnie ze względu na bierność i zniechęcenie. Powinnaś się więc dobrze rozglądać. Karta wyniku dwojaka...jeśli interesuje Cię praca gdzie potrzeba dużo skrupulatności, są cyferki, tabelki, plany to bardzo możliwe, że się pojawi. Jeśli to jednak coś innego to niestety przyjdzie Ci na to poczekać... Dopytałam kart kiedy konkretnie może pojawić się okazja na wymarzoną pracę i wypadło, że za ok.8 miesięcy, może ciut dłużej aż pojawi się śnieg.

Onk i Ania >> prosze przeczytać wyraźnie co pisze między kwiatkami, co do słowa. Następnie wrócić na 7. stronę tematu i przeczytać moje wypowiedzi (wszystkie i uważnie i ze zrozumieniem). Nic więcej do dodania nie mam...

wiem że nie masz czasu zadałam pytanie o zwiazek z M podałam date ur imię czy mam podac jego datę również

poproszę jeśli można... Joanna 05.03.1973 kiedy w końcu spotkam prawdziwą miłość...a może właśnie spotkałam? Proszę o jakąs wskazówkę.Pozdrawiam ******************************************** Pierwsze pytanie pomijam.... Drugie rozumiem, że ktoś "obok" jest. Jeśli chodzi o sytuację obecną to widać, że wiesz czego chcesz. To zdecydowanie nie okres zastanawiania się "czy jestem gotowa na związek?" tylko "kto to będzie". Niestety karta często mówi o bardzo skarajnym podejścii, ocenie w kategorii czarne lub białe, bez szarości. Z Twojej strony dość sporo żywych emocji, świeżych, niespecjalnie głębokich ale to po prosuu kwestia działania hormonów etc Zwyczajna "pierwsza faza", może nawet jej początek. U Pana widać chęć budowania stałego związku, nie mówię, że koneicznie widzi akurat Ciebie już w tej roli ale po prostu to człowiek, który jest na to gotów. Karta pokazuje podświadomość, więc on może dopiero to sobie uświadamiać. Pana chyba pieniądze się trzymają, może niekoniecznie wielkie ale stabilne. Jeśli chodzi o rozwój to sytuacja idzie w dobrym kierunku, relacja oparta na wsparciu, budowaniu czegoś. Dojrzałe podejście. Pozwoliłam sobie dopytać kart co powinnaś robić a czego unikać w sprawach sercowych. Przede wszytskim dużo otwartości z Twojej strony, niezamykanie się w skorupie. Powinnaś też skupiać się na zmysłowości, ale to nie chodzi o tonę tapety...po prostu być kobiecą...i ciepłą osobą. Zdecydowanie powinnaś zrzucić własne więzy poczucia beznadziejności, zamykania się w schemacie "i tak jest źle i tak będzie niedobrze". Odrzucić pesymistyczne myśli i analizowanie wszystkiego z podtekstem doszukiwania się czarnego scenariusza.

Gość Kasia90
Kochana kobito napisz do mnie na GG, nie chciałabym podawać na forum mojej daty urodzenia i innych informacji. 1908282 Czekam:)

JA BIDULA JA BEATA 1977.10.19 ON 1981.06.11 CZY ON MNIE KOCHA I CZY BEDZIEMY RAZEM??? **************************** A w ogóle jesteście razem? Bo w karcie widać takie niedojrzałe pogrywanie i po reszcie kart wnioskuję, że ze strony pana. Takie "ciąganie za warkoczyki" trochę... Ty chyba sobie biernie czekasz co pan zrobi, nie działasz, nie wychodzisz do przodu...reagujesz tylko na kroki z jego strony o ile jakieś są. Ogólnie to chyba w skowronkach nie latasz mimo uczucia. Ten pan doskonale zdaje sobie sprawę z sytuacji i...no właśnie, jeśli chcesz by cos z tego było musisz, brzydko mówiąc, ruszyć tyłek. Bo szanse są, ale wymaga to rozważnych działań, ale jednak działań. Odrzuć lęki, bo szkoda nie nie czasu :) Bo jeśli dalej będziesz postepować i myśleć jak teraz to w związku będziesz bardzo zdominowana.