Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

Kasia60 >> Kobieto, ja nie wyrabiam...mam kolejkę jak stąd od Rzymu i jeszcze co chwilę dostaję mniej lub bardziej delikatne przypomnienia :o Naprawdę w tej sytuacji nie będę jeszcze na życzenie pisać do Ciebie na gg...no wybacz. Możesz posłać maila, ale licz się z tym, że odpowiedź za kilka dni.

Gość JA BIDULA
WSZYSTKO SIE ZGADZA :)NIE JESTESMY RAZEM BO TO JEST TROCHE SKOMPLIKOWNE ALE WSZYSTKO PASUJE DZIEKUJE BARDZO :) :)

Gość moulin_noir
Caryco! Ależ skąd! :) właśnie jest to mój długo długo wymarzony kierunek artystyczny :) chcę iść na akademię teatralną :) może to rozjaśni Ci sprawę :) przypominam: Marta 03.09.1991 a pytanie brzmi czy się tam dostanę :) pozdrawiam :)

No tak, wiedziałam że coś z nim nie tak :P Karty strasznie dziwne powypadały...w ogóle nie na swoich miejscach. Cóż...będę i tak musiała dociągnąć, ale to później. Tzn jak wrócę do kart to zajmę się tym w pierwszej kolejności :)

Gość moulin_noir
Ok :) będę wdzięczna baardzo :) bo z racji tego, że to specyficzny kierunek dostanie się tam graniczy z cudem i ja właśnie na niego liczę ;)

Gość jhkjhkjn
,hjkljlk

Gość poproszę jeśli można
Witaj Caryco;) Przeczytalam to co napisałaś i to jest dokladnie o mnie.Faktycznie zamykam się w skorupie i jakoś nie potrafię się otworzyć.Potrafię kochać,potrafię to okazać,ale nie potrafię tego powiedzieć.To co teraz się zaczyna w moim życiu...boję się tego,że idę jak ćma do ognia...i nie mogę podjąć decyzji.Jak zrobię jeden krok do przodu,to za chwilę dwa do tyłu.Echhh,trudno się zdecydować:( Dziękuję Ci za to,że poświęciłaś mi swój czas.Pozdrawiam cieplutko i życzę dużo pozytywnej energii i duuuuużo cierpliwości,bo z tego co widzę na tym topiku to naprawdę może się przydać;))) Miłego weekendu;)

Gość 999999999999999
barbara 22.11.1950 mam problemy finansowe i z mieszkaniem pomimo tego że pracuje w niemczech. ciągle spłacam dłiugi. Czy uda mi się wyjść na prostą. Jak będzie się układać w rodzinie mojej w której narazie są poważne problemy. Z góry dziękuje i pozdrawiam

Ewelina 02 marca 1986 Jaka jest przyszłość obecnego związku, w którym jestem? Nie wiem czy można drugie, ale chciałabym się również dowiedzieć o moje możliwości zawodowego rozwoju obecne (czy kierunek studiów który wybrałam to właściwy wybór i będzie się z nim wiązał mój zawód?)

Gość takaa jednaa
Ja cierpliwie czekam na swoją kolejkę :)

Gość Magdalena___23

Gość Magdalena___23
Witaj caryco!ur sie 01.10.86 mam pytanie a moze raczej prosbe.jestem mezatka of prawie 3 lat mam wspanialego syna i meza.chodzi o to ze chcialabym w tym roku miec kolejne dziecko,a moj maz uwaza ze powinnismy sie wstrzymac.czy moze powinnam wrocic do pracy?mamy takze niewyjasnione do konca sprawy urzedowe,czekamy na pewne decyzje czy bede one pozytywne?pozdrawiam goraco

Gość wielka prośba
Witaj Caryco:) Proszę zapytaj swoich kart o mój związek,Barbara 26.06.1958 i Roman 09.04.1957,czy będzie trwały,czy to związek docelowy? z góry dziękuję i czekam na swoją kolej.Pozdrawiam :)

Gość Aneta 07.03.1985
Dajcie jej odpocząć, jest weekend!!!

Gość ludzie czekajcie i bądźcie
cierpliwi, na każdego przyjdzie pora :) Droga autorka niech pisze którą stronę akurat magluje i nie będziecie jej zasypywać głupimi pytaniami bądź złośliwymi komentarzami.

czy jeszcze sie załapie?? ania 10.06.85. kiedy poprawi się nasza syt finansowa?? czy czeka nas wiele problemów w małzeństwie??

Ja również ustawie się grzecznie do kolejki;))Droga Caryco:)mam taki problem.Moze nie jesteśmy w związku,ale strasznie bliski jest mi ten mężczyzna i chciałabym wiedzieć jak to wszystko się potoczy miedzy nami.Obecnie jest nieciekawie.Nie wiem czy on się boi,czy mnie po prostu nie chce:)hehe.Jak mogę zapytać Twoich kart,jak widzisz dalszy rozwój sytuacji jakiejkolwiek:)miedzy nami:)Ja,Aga1984*12*11,on Robert*1975*11*02.Ps.mam w zanadrzu przygotowaną wypas piosenkę dla Ciebie:)Pozdrawiam cieplutko:)).

Gość kate1748
również bym prosiła o postawienie tarota. chodzi mi o to czy mężczyzna z którym jestem będzie moim mężem... ? czy będziemy szczęśliwi? pozdrawiam Kasia 31.12.1990

Gość rga
wysłałam meila do Ciebie mam wielką nadziję ze go odczytasz i dasz odpowiedz ;ppp .. Z gory dziękuję ;p

Witaj Caryco Bardzo podoba mi sie Twoje podejscie i to co czytam w stopce. Prosze pomoz mi jesli mozesz w dwoch sprawach: 1. milosci 2. pracy Ania 3.4.78 - prosze, czy kocha mnie ten, ktorego ja kocham, czy widzisz mnie szczesliwa w zwiazku ? czy osiagne moje cele zawodowe ? 🌼 z wdziecznosci

Gość 235425
No nie wiem jeszcze Cie prad kopnie ;) napisze ale moze nie dzis musze wcześnie wstac.jutro caly dzien jestem zajęty moze pojutrze.chyba ze chcesz ogolnie tak po lebkach? =========== Praca i zarabianie w internecie: http://rachman.cba.pl

moulin_noir ***************************** Dociągnęłam i nadal dziwnie. Nie wiem szczerze mówiąc jaki to kierunek (produkcja, aktorstwo, reżyseria?) ale karty radzą przystopować...jeśli to aktorstwo to chyba masz zbyt ekspresyjną i "dosłowny sposób gry" albo jesteś taka osobą o usposobieniu "celebryty", taką nachalną, zbyt pewną siebie - z tego powinnaś zrezygnować, bo będzie stanowić przeszkodę. Do czegokolwiek karty się odnosiły to sama będziesz wiedzieć najlepiej :) Jeśli chodzi o sam wynik... szanse są, zwłaszcza jeśli rozpoczęcie studiów wiąze się z wyprowadzką z domu. Nie są to jednak karty typowe dla sukcesu czy porażki, ale dobrze pasują do stereotypu światka artystycznego stąd miałabym pozytywne nastawienie :) Możliwe jednak, że nie dostaniesz się za pierwszym razem lub będę to studia zaoczne. Tak czy inaczej...jeśli się dostaniesz to skup się na sobie, bo w kartach wyniku dużo pokus i jest zagrożenie, że podryfujesz w dół z duchowością... tym bardziej, że karty wcześniej radziły się na niej skupić. Zdaję sobię sprawę, że odpowiedź może nie być satysfakcjonująca, ale naprawdę "najgorsze" do interpretacji karty jakie miałam...a nie chcę wykładać całej talii. Intuicja jednak podpowiada mi dobre zakończenie :) Tak czy inaczej do Ciebie miałabym szczególną prośbę byś odezwała się po egzaminach wstępnych i dała znać jak poszło 🌼

Gość hfksdhkfhdkgbt
Martyna 25.09.1991 czy pojawi sie w moim zyciu jakis chlopak ?