Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrakebabra

mam randke dzis z kolesiem z netu

Polecane posty

Gość TH is IT
Żadna sztuka jeśli nie wygląda się jak śmierć

Olać zdania innych! Ja poznałam swojego na sympatii, po dwóch tygodniach pojechaliśmy sobie na pare dni razem, żeby sie poznac, pobrzebywac ze sobą. Bardzo szybko się wprowadził i za jakiś czas pobieramy się - za 2 miesiące. a jesteśmy ze sobą niecały rok aktualnie. Nie słuchaj innych, kieruj się głosem serca. Oczywiście uważaj bo jednak trzeba być ostrożną i rozważną ale kieruj się tym co czujesz, jakie masz wrażenia. Zawsze znajdzie się banda osób, co wszystko widzi na czarno i źle podpowie. Bomwułajaż!

Gość TH jestes kobietą
???

Gość TH jestes kobietą
no ja jestem kobieta i po miesiacu znajomosci nie poszłabym do łózka :/

Gość TH is IT
Wydupcy ją zostawi a ta będzie płakać a my się śmiach hi hi hi

przeczytałam twój topik i topik wklejony przez gwoli wyjasniania.... i stwierdzam że idealnie do siebie pasują.Dziewczyno ty masz problemy sama z sobą!Po co załozyłaś ten topik?Po to zeby sie pochwalić?ale nie ma czym!!!nie masz jakieś koleżanki żeby z nia pogadać?albo lepiej załóż bloga i tam pisz do woli.Żenada i tragedia w jednym.

no przykro mi , co drugi topik tutaj jest o porzuconej zdradzonej dziewczynie, czasami problemy sa podobne a ja nie mam rozdwojenia jazni

Gość sergey
DAJCIE JEJ SPOKÓJ !!! POZNAŁA KOGOŚ FAJNEGO TO NIECH SIE Z NIM SPOTYKA :)

poziomka- ale dlaczego ci to przeszkadza? to jest forum, zalozyla tematu i moze pisac co chce. a jak komus sie nie podoba to nie musi tu wchodzic.

poziomka a tu już nie masz się czego czepić....jak ci źle to piedolnij sobie baranka o ścianę a nie się na dziewczynie wyżywasz.... to jest forum publiczne, dział uczuciowy i każdy może sobie założyć topik i pisać co chce....co ci do tego..... a jak ci nie odpowiada ten temat to po co tu wchodzisz i go czytasz.... głupota ludzka nie ma granic.......

Gość TH is IT
Oby ją zostawił

Gość kra na rzece
abrakebabra - a ja trzymam kciuki za to żeby wszystko stało się według Twojej myśli 🖐️

Gość sergey
głupia! po co jej źle życzysz? sama musisz być brzydka, że cie nikt nie chce :)

Gość TH is IT
Jestem on

Gość dziurrr
hej po co obrazac kogos kazdy tu pisze o tym co mu siedzi na sercu itd a ja autorko powiem ci ze kiedys spotkalam sie z cvhlopakiem zs czaterii mimo ze kazdy dziwnie sioe na mnie o to patrzyl ze jestem glupia a teraz kazdy mi zazdrosci bo chlopak z zaterii okazal sie super i od roku jest moim mezem:) a do tych ktorzy obrazaja innych to powiem wam ze jestescie zalosni i hooj wam w doope.

Gość TH is IT
Jej "związek" skończy się najdalej w poniedziałek

a ty to normalnie jak wróżka ;) daj se spokój chłopie po co ci wypisywać takie bzdety :O chyba lubisz tak się dowartościować ......

Gość TH is IT
No dobra, przepraszam, już się uspokoję, oby jej się udało.

Wiecie ja też jej zyczę jak najlepiej ale zeby zaraz opisywać to w internecie?acu a barana to ty pierdolnij sobie-trochę kultury.Każdy z nas chodził kiedyś na randki a opisywał to gdzieś?odpowiedzcie sobie sami-dlatego mnie to tak bawi,ja pogadała bym o tym z kimś bliskim a nie rozpowszechniała to w necie-nie wiem na co dziewczyna liczy?na doping czy dogryzanie?Ciekawe czy jej facet by sobie zyczył by to co jest miedzy nimi opisywała na forum publicznym.Pomyśl może uszanuj jego intymność.

z bliskimi gadam ale lubie sobie czasem załozyc topic...w koncu dzieki takim min historiom to forum jakos wegetuje;)

poziomka z tą kulturą to chyba do siebie pisałaś :D co cię to obchodzi po co to pisze....to że ty czy ja nie pisałam o swoich randkach nie znaczy że ktoś inny nie może tak robić.... krzywdzi cię tym.......raczej nie....więc po co doszukujesz się w tym sensu ...nie podoba ci się nie czytaj a nie komentujesz w ten sposób... trochę empatii wykrzesaj z siebie..........:)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
i jak sie sprawy maja?;)

co słychac..ok spotykamy sie dzisiaj tez sie widzimy fakt ze pozno bo o 22 ale on tak konczy prace i ja tez niedawno wrociłam spoko bez motyli

e bezx motyli ale pewnie wczoraj jakis seks byl albo petting bo kto sie tak pozno spotyka na "kawe":P czy cos;)