Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominisia2313

Ta cena to standard?

Polecane posty

Gość dominisia2313

Hej dziewczynki, byłam w niedzielę na Polskiej Gali Ślubnej w Wawie, wróciłam z dwiema reklamówkami ulotek itd.ale gdziekolwiekie odezwę się w kwestii kamerzysyi foto dostaję cenniki -za foto ponad 3 tys, podbnie za kamerzystę. Czy to"normalne"ceny?Mam wrażenie, że to bardzo drogo, czy ktoś mógłby mi cos doradzić ew. polecić kogoś dobrego/sprawdzonego?Z góry dzięuję

Gość oj oj oj he he
Ja płace 1500zł za video+foto :) Inne uslugi video+foto były do ok. 2600zł U mnie sa takie ceny...ale moze w wawie tak jest..:/

Gość dominisia2313
W wARSZAWIE..

Gość oj oj oj he he
południe :) Niestety to są prywatne studnia i nie mają stron www ,dlatego tez pewnie są tańsi ;) Ale mnie to nie przeszkadza:)

Gość oj oj oj he he
Sorki :p Małopolska-dokłądnie góry (te w Zakopanem:P)

Gość lokatka
my placimy za foto+video (na slasku) za jeden dzien 3400... wiec ogolnie tak jak poprzedniczka napisala - masakra :/ ale to chyba ze wszystkim "slubnym" tak jest - kupujesz piekny ogromny bukiet placisz 50zl, chcesz maly skromny bykiet slubny placisz 100zl :(

Wg mnie duża ole odgrywa wielkosc mista w Wawie napewno jest duzo drozej my placimy za jeden dzien 2,5 tys za kammerzyte i fotografa razem.... to chyab nie jest tak zle... a powiedzcie mi prosze w jakiej cenie zespół placice??

Gość ślub_w_2010
Ja też na Śląsku i za foto+video płacę 2400 - opcja full z albumami, zdjęciami dla rodziców. Ale jak pisze ojoj to prywatny fotograf, który nie ma jak na razie swojej strony.

Gość lokatka
no my tez bierzemy ta full opcje, i jeszcze dodatkowo chcielismy plener w innym dniu a za zespol - 2500 za dwa dni :)

Gość ślub_w_2010
My zdjęcia mamy w dzień ślubu. A za zespół 2300 za 1 dzień. No niestety, wszystko co "ślubne" kosztuje extra - fryzura, makijaż, buty itd. Nie mówiac o sukni, którą zakłada się raz. Fakt, są wypożyczalnie czy można odkupić, ale ja akurat wolałabym mieć nową, po prostu swoją, wyjątkową dla mnie.

Czy to standard ? I TAK I NIE, dlaczego: - cena o której mówisz pojawia się bardzo często w ofertach foto, ale możesz też znaleźć ofertę za 500zł jak i za 6500zł !!! Rozdźwięk w cenie usług foto jest znacznie większy niż w przypadku innych rzeczy związanych z weselem. Ale to jest normalne - ponieważ poziom usług jest też najbardziej zróżnicowany. I tak np. koszty "sali" za przygotowanie "talerzyka" są zazwyczaj w miarę zbliżone(w miarę powtarzam), to koszty funkcjonowania fotografa: jego nakład pracy i poniesione wydatki mogą być diametralnie różne !

Gość lokatka
no suknia to juz inna bajka :) ja tez bym nei chciala za bardzo wypozyczonej czy odkupionej, ale chyba przede wszystkim dlatego ze mam dosc nietypowa figure :P suknie juz zamowilam za 2 tys, wiec wydaje mi sie ze i tak nie az tak duzo :) sa po prostu zreczy na ktorych nie warto oszzedzac - wlasnie m.in. na obraczkach, fotografie i kamerzyscie - bo to jednak pamiatka na reszte zycia :P ale sa tez rzeczy na ktorych staramy sie raczej zaoszczedzic np. samochod, fryzura, makijaz ;)

Gość oj oj oj he he
My za zespół płacimy 2300zł (4osoby) w tym granie przy błogosławieństwie i w kościele-jeśli chcemy :) Myśle że spoko:)

Gość dominisia2313
Ja za zespol płace 5500 zl ale am bardzo wrażliwe ucho....i chciałam mieć muzykę przez duże M

W Warszawie za fajne zdjęcia i film to jak najbardziej normalna cena. :) To są w końcu pamiątki, nadmierne oszczędzanie na nich, może się bardzo nieciekawie skończyć.

Gość kwiat_dzikiej_róży
Ceny są przeróżne zależą od miasta ale i od osób jak się cenią, jak zamawiacie usługi w starych prężnie działających firmach to przyjdzie Wam sporo za to zapłacić , ja postawiłam na młodą i ambitną panią fotograf widziałam jej zdjęcia i jak pracuje (u kumpeli na weselu) i za 1500 zł mam full zestaw łącznie 100 wywołanych zdjęć, co do kamerzysty biorę minimum bo woele zdjęcia i zapłacę za kamerzystę1200, zespół kosztuje mnie 3300