Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananna

WITAM i mam pytanie czy pozwalacie czasem mężom samym wyjść bez was?

Polecane posty

Gość ja powiem tak.....
mój jest z zasady domatorem ale czasem ma ochotę wyskoczyć z kumplami a ja nie robię z tego problemu ...sama też umawiam się z koleżankami na pierdoły na mieście i mąż też nie widzi w tym nic złego a ze 3-4 razy w roku jadę na cały weekend odwiedzić przyjaciółkę która mieszka dość daleko ode mnie i też nie ma problemu moje drogie ( do kobiet które nie puszczają mężów samych )....trzymanie na smyczy niczego nie da bo jak kiedyś zerwie się taki mąż z tej smyczy to dopiero może zaszaleć :)....no i gdzie tutaj jest miejsce na zaufanie jakie powinno być w związku

Gość Im so sorry for you
absolutnie nigdy=>tepa kretynke widzisz w lustrze. Skoro nie potrafisz ironizowac to tego nie rob. Glupia cipa:o

Gość Anka_Trzydziestka
mgiełko, nie rozumiem, co to znaczy "mi się nie nalezy" ? brzmi dziwnie... .nie interesuje mnie. "JAKI" jest twój mąż -ale mniemam, że gdyby był złym człowiekiem, to byś z nim nie była... ok, ale ja nie chcę się tu zacząć kłócić, bo to nie ma sensu, więc może po prosu na tym skończmy

jak chce gdzies wyjsc z kolegami to sie pyta czy moze:)nigdy nie poszedl uprzednio nie pytajac,ja rowniez sie zawsze go pytam,a w odpowiedzi na pytanie czy pozwolilabym na cala noc,to odpowiedz brzmi nie,sa taksowki od tego,zawsze mozna zamowic i wrocic do domu o odpowiedniej porze,a nie na drugi dzien:)

Gość absolutnie nigdy
to był żaaaaaaaart!!!!!!!!!!!!!! A co to jest w ogóle za pytanie, czy pozwalam mężowy gdzieś wyjść. Jak ma potrzebę, to mówi wcześniej i idzie, ot cała historia. A może ma jeszcze pisać podanie i załączyć 3 zdjęcia?

Gość Anka_Trzydziestka
absolutnie nigdy - ty masz chyba PMS czy coś, weź się melisy może napij ... A ja noże mam w domu naostrzone, wiesz ? :) :D

My mieszkamy za granica.Bylismy ostatnio w PL to bylo fajnie.On kilka razy wyszedl do kolegi,potem ja moglam wyjsc do kolezanki.Takie cos rozumiem,ale nie,ze kobieta musi siedziec w domu a chlop moze latac. Do baru nie chodzi,bo nie chcialby by gadali na niego,ze ma dziecko a sie szlaja z kolegami.Woli w domu,kameralnie usiasc i pogadac. Zreszta ja postawilam warunek,ze przy dziecku nie ma picia zadnego alkoholu.On podziela moje zdanie.

Gość absolutnie nigdy
Im so sorry for you---"tępą kretynkę widzisz w lutrze"-buahahahahahaaha podsłuchałaś to pod przedszkolem????????????????????? :D buhahahahahahaahah, teraz powinnam napisać coś w tym stylu "sama jestes głupia" :D :p

Gość absolutnie nigdy
Anka_Trzydziestka--- i nadal nic nie rozumiesz :D Tępota pierwotna, wrodzona, głęboka i szeroka :D

Gość Anka_Trzydziestka
mgiełka jak też z zagranicy piszę - ale moim zdaniem nie jest to argument na nie, no chyba że nie miałaś tego na myśli. ok, znikam bo mnie dziecko woła ;)

Trzydiestko_ Nie jest zlym czlowiekiem,ale zostal tak wychowany,ze "naprawianie" go zajelo mi troche czasu

Gość nanananna
myszka83 hehehe no ja też czasem może załóżmy topik dla rodziców czasem jarających heheheheh :)

Chodzi o to,ze ja nie mam tu kolezanek.Niestety,ale duzo tu siedzi znajomych mego meza ze szkoly sredniej,duzo kolezanek i w ogole.Ale one juz uwazaja sie za PANIE BELGIJKI a ja nienawidze tego ich wychwalania sie:-o Po za tym wszystkie pracuja i nie maja czasu:( siedze tu sama jak palec

Gość nanananna
nie no to żart zamało tu mam wykręconych oczywiscie pozytywnie :)

Gość nanananna
łódź ty?

Gość do myszki
Bo masz niski iloraz inteligencji co pokazujesz na "mądrych" topikach.

Gość ja powiem tak.....
ja się nigdy nie pytam ja stwierdzam fakt....informuję męża że np na sobotę umówiłam się z koleżankami na pierdoły na 17 i tyle...oboje pracujemy więc w ciągu tygodnia nam się nie zdarzają takie wypady więc planujemy je dużo wcześniej ale to też nie znaczy że każdy weekend spędzamy osobno dla mnie pytanie się o pozwolenie jest śmieszne a co my mamy po 12 lat żeby pytać czy mogę wyjść z domu ?

Gość nanananna
a jak mieszkałaś w łodżi to imprezowałaś czasem po klubach?

Gość nanananna
ja czasem chodziłam np do kontrastów lubię dnb i old skoole :)

Gość mgielka Ty
chyba kobieto z głową masz??? A sama nie masz ochoty wyrwać się z domu z koleżankami, z przyjaciółką?? No tak pewnie jesteś wilkiem-samotnikiem. Uważaj bo kiedyś mąż się skończy i zostaną Ci tylko dzieci. Oby nie wyrosły na takich egoistów jakim sama jesteś. Zal mi Ciebie :(

Mgiełko, czy zdajesz sobie sprawę, że Twój mąż prędzej czy później zerwie się z tej smyczy i skutki tego będą katastrofalne?? Nie można więzić wolnego człowieka :o Mój mąż mówi mi dzień lub dwa, że chciałby gdzieś wyjść i ja problemu w tym nie widzę. Jeśli coś wykombinuje to ja prędzej czy później i tak się o tym dowiem...

"dla mnie pytanie sie o pozwolenie jest smieszne a co my mamy po 12 lat zeby pytac czy moge wyjsc z domu?" nie, to nie jest smieszne ,lecz swiadczy o szacunku do partnera,o uzgodnienie czy nie ma innych planow,czy ma na tyle sil ,by sam mogl sie zajac dwojka malych dzieci,wiedzac ,ze wrocil z pracy,ot i to jest powod aby sie spytac:)