Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananna

WITAM i mam pytanie czy pozwalacie czasem mężom samym wyjść bez was?

Polecane posty

Gość nanananna
dziękuję za wypowiedzi na tym topiku już mi się tu proszę nie kłucić pozdrawiam wszystkich :)

Era niewolnictwa dawno się skończyła :o Często się zastanawiam co kieruję taką osobą ze trzyma na smyczy męża/żonę.Dla mnie to jest nie pojętne! Bo zdradzi???? Tylko że kiedyś piesek może zerwać się ze smyczy ;):P Uważam że w każdym normalnym związku powinien być miejsce dla żony/męza,dzieci,dom,praca ale również odpoczynek i wspólne spędzanie czasu ze swoimi przyjaciółmi/znajomymi. To jest dobre dla każdej ze strony. Nie mówię tu o patologi gdzie zaczyna się żony/męza biesiadowanie od piatku i trwa do niedzieli .I tak co tydzień!!!! Lecz o normalnym kulturalnym spotkaniu przy kawie z przyjaciółką czy piwie z kumplem....Inaczej idzie się udusić. Dla mnie to zabawne jest ograniczanie partnera tylko dlatego że jak to niektórzy twierdzą że skoro ma żonę i dzieci powinien siedzieć w domu!

Ja nie widzę żadnego problemu. Nie będę sobie smyczy skracać :P Mąż ma ochotę iść/jechać gdzieś - ok. Czasem idzie lub jedzie. Normalne,że po wypadzie na imprezę w innym mieście nie będę mu kazała wracać po nocy. Szkoda zdrowia i życia,że coś się mu po drodze stanie. Ufam mu a on mi. Sama mam koleżanki w różnych odległych miastach i jak mam ochotę wyskoczyć na kawę do W-wy, albo na dyskotekę w mieście, 200 km ode mnie to wyjeżdżam na 2 dni do kumpeli i u niej śpię. Jesteśmy w związku a nie w więzieniu ;P

ja tam nie mam problemu z tym żeby mój mąż wychodził z kolegami ale pod warunkiem że ja też wychodzę. swojego czasu pozwalal sobie za często na takie wyjścia albo wpadali jego koledzy np. o godzinie 23! wkurzyłam się i zabroniłam wpadać kolegom na piwko, więc mój inteligentny mąż wymyślił że schowa się z nimi w piwnicy:) myślał że ich nie znajdę:) jakże się pomylił. a co zrobiłam jak ich znalazłam? zamknęłam ich tam w tej piwnicy na ładnych kilka godzin. mój mąż wyciągnął z tego pewne wnioski:)

Gość Mgielka a czy ty pochodzisz
Z Ciechanowca?

Gość ja pozwalam ...
wychodzi do kumpli na piwko itd:> a ja z kumpelami i kumplami:) bez pzresady nie pilnuj go...tym bardziej bedzie szukal pretekstu zeby siue wyrwac chociac na chwile

Gość ja pozwalam ...
czasem wpadaja kumple do niego:> pija ,,,pala....pozwalam...teraz nawet bardziej woli jak oni wpadna do nas....:> pije z nimi...

Gość nanananna
mummy3 heheheh wesoło :)

Gość smutna-zona
ja niestety nie mam nic do gadania, mam 21 lat i 3 dzieci, a mój mąż pomimo że dużo zarabia, ma w nosie wszystkie moje prośby, zakazy, nakazy. On tylko daje pieniadze na rodzine, reszta ja sie zajmuje. I nie raz nie widzialam go cala noc bo byl na "piwie" z kumplami. A jak sie postawilam to mnie nie raz uderzyl, i ciągnął mnie za włosy, ubranie. Jednak od niego nie odejde, bo kocham dzieci i kocham Jego. :(

Gość nanananna
smutna-zona biedactwo też tak kiedyś miałam :(

Gość nanananna

Gość dfhdahet
pozwallamy????maz mowi, ze wychodzi w sobote i tyle- a jak sobie organizuje wiczor sama i dziala to w obie strony:OPozwalamy- albo uzylas niewlasciwego slowa albo ci partnerstwo dwojki osob z czyms innym sie pomylilo:O

Gość oczywiscie ze pozwalam
dla mnie to pytanie jest po prostu dziwne, przeciez maz to dorosly czlowiek wiec nie musi pytac o pozwolenie. moj wychodzi czasem, czyli raz na 2-3 miesiace z kolega lub kolegami. mysle ze ta czestotliwosc jest co najmniej normalna

jak czytam mgiełke to mam wrazenie zę ona ma psa na smyczy nie meża " naprwianie zajeło mi troche czesu " hm... czyli go szkoliła nie wolno mu wyjsc do kolegi :O o cholera to wyjscie na piwo to facet ma pstro w glowie chyba troche przesadzasz to ze ty nie amsz znajomych to zamykasz meza w klatce to ze jestes żona i matka nie zmienia ze róniez jestes kobieta i nie musisz siedziec tylko w domu wyluzuj bo ci sie kiedys mężus zerwie z tej bardzo krótkiej smyczy

Gość zapomnialam haslo do czarnego
smutna-zona >>> sama sie skazalas na los dziewczyny ktorej maz nie szanuje. dzieci w tym wieku i do tego trojka? czy ty znasz jakiekolwiek inne zycie?

Gość kottkaa psootkaa
Ja mojemu nie ufam i dlatego nie chce zeby gdzies chodzil.Nie raz zdarzylo sie ze poszedl do kolegow i schlal sie jak swinia i zamiast do domu przyjsc poszedl spac do rodzicow.Albo przyszedl o kilka h pozniej.

tak czasem wypuszczam mego ze smyczy i nawet radzi se beze mnie - potrafi sam napić się piwa, nawigacja do powrotu do domu też mu nie potrzebna a czasem jak wraca to jeszcze zamerda ogonkiem :)

Gość huhula
mój mąż również wychodzi z kolegami pogadac, czasem nawet do baru.. nie mam z tym problemu bo sobie ufamy i zawsze mowi gdzie idzie, mało tego mamy kontakt, takze wiem nawet za ile wróci;) równiez wychodzimy razem;) a Wy Panie ktore macie z tym problrm mozecie tego kiedys żałowac bo facet tez musi wygadac sie i nie koniecznie zawsze żonie;]

Gość lunika
To co przeczytalam bardzo mnie zszokowalo.Pilnowac meza i z domu nie wypuszczac bo zdradzi albo sie napije z kolega a moze nawet posmieje troche.Co za chora sytuacja.Co to za uklady ze on wyjdzie jak mi pozwoli.Chore zwiazki.Utrzymac ptaszka w otwartej klatce to jest sztuka a nie zamykaniem i zakazami.Leczcie sie zakompleksione kobiety.

Gość huhula
zgadzam sie lunika!!!!! zdecydowanie w związku sie lepiej uklada ;) boją sie te kobitki ktore chyba nie są pewne swoich facetów.. .

Pewnie, chociaz nie nazwalabym tego pozwalaniem, on pyta sie czy moze isc np na mecz, a po niem na 2 piwka z kumplami, ja odpowiadam mozesz :) ale wiadome jest ze on robi co chce i ja tez, jest odpowiedzialny, ufam mu w 100%, ja tez czasami sobie gdzies wyskocze.

Niestety nie mozemy wychodzic razem, mamy dwoej dzieci, zawsze ktos musi z nimi zostac. Wiem jednak ze jak podrosna to kiedys to nadrobimy :) Zapraszamy od czasu do czasu do siebei znajomych, no i zdarzalo sie ze jak bylismy u babci to wyszlismy gdzies razem moze ze 2 razy. Niestety tutaj gdzie mieszkamy nie mozemy liczyc na taka pomoc.

Gość kottkaa psootkaa
Ja mojego kiedys nie zabranialam nigdzie chodzic ale jak mnie zawiodl pare razy. A co powiedzielibyscie na taka sytuacje: moj facet ma kolege na wsi- 15 km od nas.Byla sobota i mowi ze pojedzie z kumplami tam do niego i ze o 21 (on tylko ma dziecko) i jak to faceci zaczeli pic i rozkrecila sie impreza i tam został na noc.Wrocil w niedziele w poludnie.

ja pozwalałam jak byłam w ciazy i do teraz mu to zostało, wiec sielanki teraz nie ma.A córka ma prawie 2 lata. Predzej chodzilismy zawsze razem, ale co dobre to szybko sie konczy widocznie.

Przeglądam ten wątek i oczom nie wierze że tyle jest związków w których brak zaufania. Mój mąż wychodzi z domu kiedy chce- rozumiem że ma potrzebę czasem spotkać się z kolegami- ja też nie o wszystkim rozmawiam z koleżankami przy nim. Mam do męża zaufanie. Nie przeszkadza mi ze czasem wypije w pubie piwo. Myśl o zdradzie nawet nie przyszła mi do głowy. Mi też mąz niczego nie zabrania. nie wyobrażam sobie takiej sytuacji ze chcę gdzieś wyjśc i mąz mi zakazuje. co to za związek kiedy jedna osoba podlega drugiej? chore to jakieś

ja pozwalałam jak byłam w ciazy i do teraz mu to zostało, wiec sielanki teraz nie ma.A córka ma prawie 2 lata. Predzej chodzilismy zawsze razem, ale co dobre to szybko sie konczy widocznie.