Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Aneczka06

Olej arganowy...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Do艂膮cz臋 si臋, ja sprzedaje u siebie w salonie wed艂ug wypowiedzi poprzedniczki olej kosmetyczny praktycznie jest bez zapachu nic b艂臋dnego prosz臋 nie sia膰 popeliny prawdziwy olej kosmetyczny w艂a艣nie ma specyficzny zapach co do koloru to ma Pani racje jest jasno偶贸艂ty natomiast co do cen to jest wielka ob艂uda jedni nie mog膮 si臋 naje艣膰 i przebijaj膮 200-300% dlatego s膮 takie ceny a nie inne a ludzie nabijani s膮 w butelk臋 i g艂upiej膮 za przeproszeniem kt贸ry maj膮 wybra膰 ja osobi艣cie cz臋sto jestem w Maroku i bardzo dobrze znam zagadnienie i poleca艂bym wszystkim kobietk膮 nie sugerujcie si臋 cen膮 a rozs膮dkiem sprawdzajcie certyfikaty i to wszystko bo wcale ten za mniejsze pieni膮dze nie jest inny jak ten za 60z艂 czy nawet wi臋cej i mitem jest 偶e u nas w kraju nie ma taniego a dobrego oleju oczywi艣cie zdarzaj膮 si臋 oszu艣ci kt贸rzy podrabiaj膮 wiadomo z jakich wzgl臋d贸w osobi艣cie gdybym nie by艂 posadzony o spam wskaza艂bym ka偶demu gdzie zakupi膰 tani a dobry olej z certyfikatami tylko trzeba poszuka膰 dobrze w internecie. My艣l臋 偶e da艂em wszystkim do my艣lenia wi臋c nie b贸jmy si臋 zakupowa膰 tych tanich olej贸w pod warunkiem 偶e s膮 na nie odpowiednie Certyfikaty kt贸re bez 偶adnego problemu ka偶dy sprzedawca je偶eli ma dobry towar bez wahania przedstawi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 SISI1234
Potwierdzam- olej arganowy to niesamowity wynalazek ! Ja jednak nie lubi臋 typowych olejk贸w dla mojej skory s膮 niestety zbyt ci臋偶kie, t艂uste, ale znalaz艂am super kosmetyk kt贸ry zawiera olej arganowy ! Nowy regeneruj膮cy krem p贸艂t艂usty z olejem arganowym firmy Soraya z serii 艣wiat natury! Jest niesamowity - dobrze si臋 rozprowadza, szybko wch艂aniania i daje efekty kt贸re zapewnia olej arganowy - poprawia j臋drno艣膰 skory, 艂agodzi podra偶nienia! Do tego jest w bardzo przyst臋pnej cenie i chyba wsz臋dzie dost臋pny ! polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam olej arganowy mo偶na zakupi膰 i doda膰 do krem贸w szampon贸w itd. ale fajne kremiki i czysty olej z certyfikatami maj膮 tutaj http://tanisklepik.eego.pl i nie drogo polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ten olej albo jak kto艣 woli olejek arganowy , dzia艂 podobnie jak nasz olej rzepakowy :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W aptece Cosmedica jest do kupienia olej arganowy firmy EIEI za 39,99 czy kto艣 mo偶e u偶ywa艂 i podzieli si臋 opini膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klinerka
wejdzcie na strone firmy -SOLGAR- w Polsce sa apteki ktore tez prowadza tej firmy specyfiki-polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak ktos szuka, wystarczy wpisac w zumi "olej arganowy" i nazwa miasta :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spokojna40
olej arganowy spoko, ale nie zawsze sie nadaje bo sie strasznie klei. pomyslalam, ze trzeba znalesc cos co bedzie mozn auzywac na co dzien, bo to olejowanie to chyba tez raz w tygodniu nie? patrzcie - szampon, odzywka itd z arganem. jak dla mnie zapowiada sie obiecujaco. http://www.przystanekpiekno.pl/1111009024-linia-arganowa musze troche pogooglowac na temat tych kosmetykow!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spokojna40
ooo, gazelle! ty napisalas o tej stronie. zadowolona jestes z kosmetykow? napisz prosze jak zobaczysz posta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pi臋kna cera
Du偶y wyb贸r je艣li chodzi o olej arganowy znajdziecie na marokogust.com Oleje sprowadzane s膮 z Maroka, prosto od producent贸w. Wypr贸bowa艂am ju偶 kilka i stale w艣r贸d znajomych poszerza si臋 grono zadowolonych. Wam te偶 polecam.

Udost臋pnij ten post

ja jestem nie tyle zadowolona z tych kosmetykow SPOKOJNA40, co zachwycona! bo normalny olej arganowy to np nadaje sie na noc - jest okropnie tlusty, choc dziala cuda. a kremy szampony czy odzywki co mialam przyjemnosc uzyc i nie przestane :D sa takiej konstystencji, ze raz dwa trzy i ciach:D nadajesz sie do wyjscia do ludzi, a efekty rownie skuteczne! a i mam ch臋c na ten krem wlasne, bo jestem maniaczka wlosowa :D http://www.przystanekpiekno.pl/89-arganowy-krem-do-wlosow.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p_woman
ha! ja mam ten krem do wlosow. magia! nakladam troche rozsmaruwuje w dloniach, potem na dlugosci wlosow i nie dosc ze sa lsniace i miekkie to przede wszystkim nie kleja sie ani nie sa obciazone. o, kobietki,. widze ze na tym przystanekpiekno.pl sa dobre ceny! dzieki zatem za polecenie, chyba skusze sie u nich kolejnym razem. aa i mam tez szampon. bardzo delikatny i po nim mam wrazenie ze wlosy sa takie bardziej puszyste ale zostaja gladziutkie. :) ogolnie jak dla mnie cacy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ahu
arganowy to szajs.Nale偶y u偶ywa膰 ten, kt贸ry w艂oskie aktorki.100% natural.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wsad藕 se w ty艂ek t膮 reklam臋 i ten olej kt贸ry g贸wno daje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mowisz g艂upoty,olejek jest super.stosuje go od trzech lat,mimo ze pale cere mam super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
trzeba kupowa膰 100% olej naturalny z certyfikatem ecocert - ja mam sprawdzone miejsce gdzie kupuj臋 w ma艂ych buteleczkach po 50 ml ze sprajem, 偶eby za du偶o si臋 nie wylewa艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena2012
Olej arganowy trzeba wiedzie膰, 偶e jest w cenie. Odradzam tanie podr贸by, mieszane oleje z parafin膮 lub olejem spo偶ywczym. Stosuj臋 olej arganowy naturalny, kt贸ry jest przywieziony prosto z Maroka. Znalaz艂am go w sklepie internetowym http://www.marokogust.com/marokanskie-naturalne-kosmetyki/olejek-arganowy-kosmetyczny_k_101.html Mam sw贸j ulubiony i u偶ywam go od lutego tego roku. Dzia艂a super. Sk贸ra sta艂a si臋 g艂adka, mi臋kka, nie mam problem贸w z przesuszeniem. Moja siostrzenica wyleczy艂a sobie w艂a艣nie olejem arganowym sk贸r臋 tr膮dzikow膮. Polecam, bo naprawd臋 warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja stosowa艂am d艂ugo olejek arganowy i bardzo mi podreperowa艂 w艂osy i cer臋. Dodawa艂am go r贸wnie偶 do kremu do twarzy i przesta艂a si臋 przet艂uszcza膰. Przez ostatnie miesi膮ce zamieni艂am go na olej kokosowy, to by艂 konkretnie olej Zielony Nurt. Podaj臋, bo d艂ugo u偶ywa艂am oleju kokosowego kupionego na allegro (nie pamietam nazwy firmy) i dopiero ten przyni贸s艂 rewelacyjne efekty i okaza艂 si臋 wysokiej jako艣ci. Obecnie zam贸wi艂am u nich r贸wnie偶 olej arganowy, na kt贸ry czekam, 偶eby wypr贸bowa膰. O ile nie zapomn臋 napisz臋 opinie za jaki艣 czas:) S膮dz臋 jednak, 偶e z jego jako艣ci i dzia艂ania te偶 b臋d臋 zadowolona:)

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 od d艂u偶szego czasu stosuj臋 olejek arganowy i jestem zaskoczona, 偶e na moj膮 t艂ust膮 cer臋 tak dobrze dzia艂a. Stosuj臋 na noc i u偶ywam te偶 do zmywania makija偶u. Na w艂osy te偶 pr贸bowa艂am z dobrym skutkiem. Po zmyciu olejku w艂osy s膮 jakby nawil偶one i takie mi臋kkie. Kupuj臋 olejek w sklepie www.biosna.pl :olejek arganowy born to bio 50 ml. Dobrze kosztuje za dobrej jako艣ci produkt. Do w艂os贸w stosuj臋 te偶 olejek migda艂owy: olejek migdalowy born to bio 50 ml. Polecam. Mniej znane kosmetyki ale bardzo dobre.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂ukasz10
Moja 偶ona kupi艂a olej arganowy w maroka艅skim sklepie internetowym marokogust.com Na pocz膮tku my艣la艂em, 偶e kolejny przereklamowany specyfik. Jednak po kilku dniach zauwa偶y艂em, 偶e moja 偶ona wygl膮da jeszcze pi臋kniej. Sk贸ra na twarzy jakby g艂adsza i m艂odsza. Ja mam wra偶liw膮 sk贸r臋 i po goleniu przesuszon膮. Dlatego spr贸bowa艂em oleju arganowego. Dzia艂a lepiej ni偶 balsam. Teraz polecam te偶 kolegom z pracy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja nie musia艂am kupowa膰 w maroka艅skim sklepie internetowym, bo salon kosmetyczny, do kt贸rego chodz臋 na zabiegi ma w sprzeda偶y oryginalny certyfikowany olej z Maroka. Kupuj臋 go w ma艂ych buteleczkach ze sprayem, jest bardzo praktyczne w u偶yciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olej Arganowy oczywi艣cie jest super tylko tak jak poprzedniczki m贸wi膮 trzeba go zakupowa膰 w pewnych sklepach kt贸ry jest 100% importowany z Maroka posiada Certyfikaty aktualne badania przeprowadzone w Polsce nie sugerujcie si臋 cena jedni chc膮 zerwa膰 sk贸r臋 i przebijaj膮 ceny 偶e a偶 przera偶a kilkaset procent ja kupuje za niedu偶e pieni膮dze je偶eli poprosi si臋 o certyfikaty, badania bez problem贸w przesy艂aj膮 maj膮 te偶 fajne kremy te偶 nie drogie www.tanisklepik.eego.pl popatrzcie ja kupuj膮c u nich naprawd臋 nie 偶a艂uje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰2
Ja stosuj臋 go na twarz zamiast kremu na noc, bardzo poj臋drnia sk贸r臋 i 艂adnie j膮 napina.Mam te偶 wra偶enie,偶e szybciej goj膮 si臋 po nim krostki, to samo ( gojenie) zauwa偶y艂am te偶 po oleju kokosowym. Kupuj臋 olej arganowy spo偶ywczy,przynajmniej wiem,偶e nie ma tam 偶adnych domieszek. Pachnie si臋 co prawda po jego u偶yciu orzechami,ale zapach znika po ok 15 minutach. Kupi艂am go na www.biozdrowie24.pl .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja opr贸cz olejku arganowego jeszcze u偶ywam olejek herbaciany Alva o silnych przeciwzapalnych w艂a艣ciwo艣ciach. Fajne jest, 偶e buteleczka jest z kroplomierzem i najmniejsza pojemno艣膰 to 10 ml wi臋c nie trzeba od razu kupowa膰 du偶ej butelki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Potwierdzam, 偶e olej arganowy ma cudowne w艂a艣ciwo艣ci. Poleci艂a mi go moja kosmetolog.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kupi艂am sobie olejek arganowy Born to bio 50 ml na biosna.pl i jestem z niego bardzo zadowolona. U偶ywam ju偶 ponad miesi膮c i potwierdzam, 偶e sk贸ra jest bardziej delikatna i jakby bardziej j臋drna a mam cer臋 t艂ust膮 i wcale nie jest dla mnie zbyt ci臋偶ki olejek arganowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nela75
Potwierdzam cudowne dzia艂anie oleju arganowego. Znalaz艂am go w sklepie marokogust.com Jest to m贸j numer jeden w艣r贸d kosmetyk贸w piel臋gnacyjnych!

Udost臋pnij ten post