Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

na dobry poczatek tego co i tak ma swoj koniec

Polecane posty

"17.06.2008] 22:03 [zgłoś do usunięcia] ike miećka- zapytam wprost- ile zostalo ci jeszcze czasu moim zdaniem powinnas dawno trafić na odwyk " ja zapomniałam, ze byłam miećka :D

a ja w głowe zachodze do kogo ja tak nawijałam:D

Ty naprawdę jestes Boska! a myslałas, że to żarty??:P

to znaczy tak? czy nie bo nie pamiętam jak leciało z tymi parzystymi i nieparzystymi:)

Musze się ubezpieczyć przeciwko zmarszczkom mimicznym będącym efektom obcowania z kafeterianami. Ike, znowu obciążasz budżet państwa (celowo wybiorę pzu), który wypłaci mi odszkodowanie!

Ike, znowu obciążasz budżet państwa (celowo wybiorę pzu), który wypłaci mi odszkodowanie! i dobrze im tak!

"i dobrze im tak!" aha, to zaraz przyjdzie rewolucjonista i będzie Cię indoktrynował na patriotyzm, pięknie! (no chyba, że cel uświęca środki i chcesz te obroty wzmacniać, to wtedy ekskuze mła...)

luska on mnie najchętniej to juz by za wszystko :D mam wrażenie , że kończą mu sie pomysły więc przynajmniej ma się czego chwycić :)

zaklada czlowiek topik dla jaj przylazi jakas banda narzekaczy wpada jakis pajac co mu sie przywidzialo, ze nie tylko cos osiagnal t, ze jeszcze ktos z tego cokolwiekzrozumial wpadaja slimaki nadlatuja kosmici baby same nie wiedza czy chwalic czy ganic na lusce zeruje jakas niedorobiona para clownow by na koniec zmanierr okazala wspolczucie ja pierd....

zaklada czlowiek topik dla jaj i wszystko na nic- jesli chodzi o baby bo zakłada człowiek topik dla jaj......... o ty orzeszku:)

Gość zawsze trzeźwy
i co z tym zrobisz koleś :D:D:D:D

i zabiłeś swój topik obcy nie wiedzą co- ale wiedzą że i tak nie powiesz a swoi muszą udawać, że wiedzą nie ma punktu zaczepienia

uprzejmie informuje ze czuwanie zakończyłam i udaje się na spoczynek(dodam że zasłużony):classic_cool: dacie sobie rade beze mnie kosmici ślimaki i rewolucjoniści,ba nawet marne podszywy nie mają szans!

przypowieść o tym jak zs raz wygrał z ike ike, z toba nie da sie wygrac to se wkleję po raz teraz taka moda po drugie robi się nudnawo :) po trzecie lubię to czytać :)

20:31 [zgłoś do usunięcia] Sukienka 'a ja udaje, że go nie lubie i podrywam albo nie udaję że go lubię i podrywam albo nie udaję że go lubię i nie podrywam albo udaję , że udaję' hahahhaha, teraz ja muszę podziękować za gotowca! "Obojętność jest zemstą świata wobec miernot." 20:33 [zgłoś do usunięcia] ike to kto jeszcze komu chce podziękować i za co ?? :D:D:D hahaha.. fajne .... to takie w moim stylu, że aż mnie zemdliło :D

a juz myślałam , że bardziej nadziei w dupie nie da się poprzewracać jak się poprzewracało

No właśnie jakby z ust mi wyjąłeś! to juz rozumiem opóźnienie w poście :)

nadzieja udaje ze jej tu nie ma ,a może przez przypadek jest i nie udaje? pogubiłam sie w tym ......dawno;)

zs lepiej nie pytać po raz- nie zrozumie pytania po dwa- odpowie tak, że nie zdążysz zapytać chyba , że masz obok miskę ...........