Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki makijaż

ile miałyście lat jak oświadczył wam sie facet

Polecane posty

miałam 18 lat gdy mąż mi się oświadczył....byliśmy ze sobą 5 miesięcy....dzisiaj mam 27 lat i jesteśmy 7 lat szczęśliwym małżeństwem :)

Gość milenka332
mialam 20lat po 3latach zwiazku,oczywiscie przyjelam oswiadczyny -bardzo mnie zaskoczyl!po czym po tygodniu oddalam mu pierscionek! bylam poprostu za mloda!!!!!teraz majac 26 lat od 6miesiacy jestem szczsesliwa mezatka i ciesze sie bo warto bylo czekac na tego jedynego!

Gość sfrsefes
upup

Gość 26 lat po 1.5 roku

Gość a.a.a.
razem 6,5 roku w momencie zaręczyn, miałam wtedy 25 lat a ślub za rok :)

Ja miałam 21 lat, on 25. Po 5 latach wspaniałego związku :) Ślub odbył się 1,5 roku później, zbiegając się z moim licencjatem. Przygotowania, szkoła, praca, bieganie do rypniętej promotor - to był hardcor. Jak patrzę z perspektywy czasu, to moglibyśmy to przełożyc o rok i nic by się nie stało. Koniec końców - jesteśmy 2 miesiące po ślubie i jest super.

Gość sskakankaa
pierwszy raz oświadczył mi się facet jak mieliśmy po 19 lat (takie oświadczyny przy znajomych) później powtórzył je jak mieliśmy po 21 lat przy rodzinie ale rok później a kilka m-cy przed ślubem rozstaliśmy się ... na szczęście ;) A mój kolejny a obecny mąż oświadczył mi się jak miałam 23 lata czyli po 4 m-cach bycia razem. Jesteśmy już po ślubie :D

23 lata ,po 4 mcach intensywnego bycia ze sobą, w przyszłym roku nasz ślub;)

Gość po 14 mies związku
miałam 19, on 24 ślub 5 mies później (bez wpadki) teraz ponad 8 lat po ślubie

ja miałam 24 lata jak mi się oświadczył, było to w ubiegłym roku a w tym roku w październiku ślub :) I podobnie jak koleżanka wyżej napisała mi też wszytko się złożyło na raz, zmiana pracy (awans w pracy), pisanie pracy mgr i załatwianie formalności ze ślubem. Ale obroniłam magistra, w pracy jest oki i mam wreszcie czas (od połowy lipca) na zajmowanie się dopinaniem naszej uroczystości ślubnej na przysłowiowy ostatni guzik :)