Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo mi smutno

krytyka rodziny a imiona dla dzieci

Polecane posty

Gość bardzo mi smutno

Sluchajcie mam juz dosc! Moja matka, tesciowa, babcie a nawet mlodsza siostra bardzo krytykuja moj wybor imion dla dzieci! Jest mi bardzo przykro! Dzwonia do mnie i namawiaja na zmiane a gdy ja nie chce to wyzywaja mnie od debili, twierdza ze zmarnuje zycie swoim dzieciom :( Pierwsza corka ma na imie Andżelika i matko jedyna jak ja sie nasluchalam ze tylko patologia nadaje tego typu imiona! Teraz bede miala blizniaczki i wymyslilam, ze nazwe je Nikola i Samanta. Czy naprawde az tak bardzo skrzywdze dzieci?

Gość Im so sorry for you
andzelika ok ale samanta omg

witam Co do Samanty mi sie podoba to imie, niestety mojemu facetowi nie:) Wiec jesli urodzi sie córeczka to bedzie Nadia :) Nie przejmuj sie matka tesciowa i kims tam jeszcze to twoje dzieci:) A co na to twoj mezczyzna?

Gość ollllllo
masz normalna rodzine, imiona fatalne i rzeczywiscie plebs takie daje dzieciom

Gość fofffo
samanta kojarzy mi sie z numerem 0-700 ale to twoja decyzja

Gość no to wam powiem jak to jest z
TWOJA SPRAWA JAK NAZWIESZ DZIECI DEBILKAMI TO ONE SĄ SKORO TAK CIĘ NAZYWAJĄ !!!!!!!!!! NIE MAJĄ TAKTU ANI ZA GROSZ KULTURY !!!!!!!!!! RÓWNIE DOBRZE MOGŁA BYŚ NAZWAĆ STAŚ JAŚ HENRYKA ANIA I DLA INNYCH TO BĘDZIE PATOLOGIA !!!!!!!!!!! IMIĘ TO BARDZO INDYWIDUALNA SPRAWA

Gość nie tylko
rodzinę masz normalną,ale sama też jesteś normalna. Wszystko jest kwestią gustu a o gustach się nie dyskutuje. To obecnie bardzo popularne imiona i nie masz się czym przejmować. Życzę powodzenia :)

absolutnie się nie przejmuj - to TWOJE dzieci i TWOJA decyzja zapytaj matkę i teściową kto wybierał imiona dla ich dzieci, ciekawe czy kierowały się gustem sąsiadki z 8 piętra i pani w kiosku :o na twoim miejscu w ogóle nie wdawaj się w dyskusje każdemu podoba się co innego i tak już jest na świecie, że nigdy nie dogodzisz każdemu i zawsze znajdzie sie ktoś, kto będzie uważał, że imię jakie wybrałaś jest "głupie i krzywdzące", bez względu na to jakie to będzie imię ;-)

Gość bardzo mi smutno
Moj maz dal mi wolna reke w sprawie doboru imion, powiedzial ze sa ok. Kazdy ma prawo miec swoj gust i nie neguje tego, ze te imiona moga sie komus nie podobac! ale na milosc boska to ze komus nie podoba sie imie mojej corki to nie znaczy, ze trzeba robic ze mnie skonczona idiotke!

Gość niestety zgadzam sie
z siostra i tesciowa - wszystkie imiona proponowane przez autorke sa beznadziejne. zwlaszcza jesli imiona te polaczy sie z pospolitym nazwiskiem typu Zajac lub Koziol :P

nie przejmuj sie opinia innych. to twoje dzieci i nazwiesz je jak chcesz. a too ze jakies imie sie komus z czyms kojarzy jest glupie. jakby dobrze pomyslec, to kazde sie kojarzy. i co z tego?

Gość nie tylko tyyyyy
spokojnie, nie ty pierwsza i nie ostatnia realizujesz swoje fantazje nadając imiona dzieciom, dla ciebie piękne, a jak się będą czuć te dzieci nosząc takie imiona , myślałaś o tym ? Moja babcia miała znacznie lepszą fantazję, bo jej 5 córek nosi imiona znacznie bardziej fantazyjne , chyba nikt w Polsce takich nie ma, a one aby się ratować powymyślały sobie polskopodobne zdrobnienia swych imion i tak przez lata całe unikają używania swych imion. Nie podam jakie są to imiona, bo moje ciocie miałyby mi za złe, rozpoznały by się po tych imionach.

Gość nie tylko
Czy imię jakie wybrała Twoja mama dla Ciebie,podoba Ci się? Może ona też źle wybrała :)

Gość ja jestem za
ja mam na imię Angelina i nie jestem skrzywiona społecznie. Moje dzieci bedą mieć na imie Max i Lilia (lub Lidia) jak sie komuś nie podoba to jego problem

Gość a ja ich rozumiem
te imiona daje najczesciej wieś:/

Gość nie tylko
a ja ich rozumiem-wieś to Ty robisz pisząc takie bzdety

Gość serio patologiczne te imiona

Samanta prawdę mówiąc źle mi się kojarzy,bo w pobliżu jest,że tak brzydko się wyrażę burdel o takiej nazwie.. Ale Andżelika.. -zupełnie normalnie imie.. choć mnie tam się specjalnie nie podoba,ale nie widzę w nim nic złego! A Nikola bardzo fajne :) chciałam też kiedys dać takie imię córeczce :) A ktoś mówił o Nadii.. moija kuzynka ostatnio urodziła córeczkę.. dała jej właśnie takie imię :)

Gość bardzo mi smutno
Ale wiele dziewczynek nazywa sie teraz Nikola czy Andzelika i nie sadze, ze moje bede jedyne! Samanta moze faktycznie jest bardziej oryginalne ale przeciez nie osmieszajace! A nazwisko mam troche ladniejsze niz Kalosz czy Koziol!

Imiona nienajciekawsze, ale reakcja rodziny też - protestować można, wyrażać opinię można, ale są granice.

Gość moja kolezanka nazwala
corki Andzelika, Sandra i Nikola, jedyne takie imiona w calej okolicy. jednak mama nie ma sie czym poszczycic poza tym ze kazda corka ma innego ojca :P dlatego mi te imiona rowniez kojarza sie z patologia sorry...

Gość wybacz autorko
wszystkie imiona twoich córek brzmią jak imiona dziwek jeśzcze dżessiki brakuje:O:O:O dd razu widać że te imiona nadawała dzieciom jakaś kretynka Sorry!!! Daj dzieciom imiona z klasą!

Gość jojojojojoł
moja szwagierka dala córce na imię INES i do tej pory mają do niej żal. co myślicie o tym imieniu???

Gość wybacz autorko
nikola andżelika samantha ciekawe jak to będzie gdy Twoje córki będą w wieku średnim i emerytalnym:O:O:O normalnie jak u starych lafirynd

Gość bardzo mi smutno
Pytasz jak beda sie czuly moje corki noszac takie imiona? Nie wiem, tego nikt nie wie, ale mam nadzieje ze beda zadowolone. Sama nazywam sie Natalia i nie cierpie swojego imienia, niby normalne, bardzo popularne a jednak zle sie z nim czuje!

wybacz autorko - zainspirowana Twoją wypowiedzią, wyobraziłam sobie te Nikole i Samanty po pięćdziesiątce. Ciekawe, nie powiem.

Gość mysle ze miszkajac za granica
mozna dawac takie imiona bo przynajmniej pisownia ich jest normalna. jednak Dzordz, Dzejms, Dzesika czy Andzelika w polskiej pisowni wygladaja smiesznie :P gorzej brzmialaby tylko Kunegunda czy Teodozja :P

Gość jojojojojoł
nazwij Antonina i Ines:P