Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia śląsk 29.l

Mój mąż zmarł niecałe 3 miesiące temu, a spadek dla jego córki z pierwszego małż

Polecane posty

Gość Małgosia śląsk 29.l
pazerna jestes o jakie podatki ci chodzi? wszystko mielismy uregulowane, darowizna to moj problem nie eza on tego placic nie musial to sprawa miedzy mna ciocia, mama a ojcem :O

Gość hghgdfghfg
to on pracowal na czarno a nie ona, przez to teraz jego dziecko nie dostanie renty. czy uwazacie, ze ona powinna ufundowac dziecku rente czy co?

Gość ytytytytytytyttyy
oj pisalas, pisalas o tych dwoch mieszkaniach...

Gość autorko piszesz
i tu udowadniasz własnie ile liczył się dla Ciebie Twój mąż a dla niego własna córka-zyj szcześliwie i ucz własne dziecko jak ma krecić i oby ta pierwsza córka nigdy nie poznała takiej rodziny-żałosna jesteś

Gość Małgosia śląsk 29.l
ytyty no prosze o cytt skoro pisałam ze mam znich dochody, korzysci :D

Gość ytytytytytytyttyy
nie musi corki uczyc, to taka rodzina -j ej rodzice sa tacy sami, wiec ma to juz we krwi !

Gość Małgosia śląsk 29.l
autorko piszesz, a skad wiesz ile sie moj maz dla mnie liczyl, nic o tym nie wiesz, a to ze mialam darowizny kreceniem nazywasz? to ladnie, prawo pozwalajace na przepisanie darowizn samo sobie zaprzecza czy jak, moze masz jakas inna teorie?

Gość Małgosia śląsk 29.l
autorko piszesz, alez jego corka mnie i nasz coreczke zna :O

Gość krolowa Narnii
ytytytyt pisala o mieszkaniach ale nigdzie nie bylo slowa o dochodach z tych mieszkan

Gość pazerna jesteś
A fakt...nie z dochodów z tych mieszkan, tylko z procentów ze sprzedaży dzialki. Co za różnica - chodzi o to, że nie musial pracować na czarno żeby wyzywic rodzinę. Pamiętalam, że pisalaś o jakimś stalym dochodzie, a już kwestia z czego ten dochód byl jest tu drugorzędna.. Tu masz cytat. a i owszem dorobilismy sie ale sa to pieniadze ktore mam na koncie, nie do ruszenia. z procentow z pieniedzy za ktore rodzice spsprzedali ta dzialke spokojnie sie zylo kazdego miesiaca.

Gość ytytytytytytyttyy
a poza, tym tatus dochodow nie mial, ale alimenty dobrowolnie na corke placil.... no pewnie

Gość Małgosia śląsk 29.l
ytyty no czekam, na te cytaty gdzie to niby sie dorabiam na mieskaniach :D jakis problem z wklejeniem czy jak? :D

Gość autorko piszesz
nigdzie nie napisałam ze powinas cos jej oddac, że były jakieś przekrety tylko skoro Ty w sadzie zaprzeczysz, że mąż miał dochody to to bedzie już kłamstwo-czyli,że jednak chcesz cos odebrac temu dziecku

Gość FEEEEL
ten temat to wielka sciema, "Malgosia" dobrze sie bawi. Nikt w takiej sytuacji nie tracilby tu czasu na idiotyczne dyskusje i slownego ping-ponga tylko zasuwal do prawnika.

Gość Małgosia śląsk 29.l
pazerna jestes tak, to sa procenty z tego co zrostalo rodzicom ze sprzedazy tej dzialki! i to oni je maja te procenty a nie JA, a ze rodzice mi pomagaja mi i ich jedynej wnuczce , bo komu maja pomoc tego nikt nie zabroni

Gość Małgosia śląsk 29.l
FEEEEL masz racje a dzieki takim jak Ty topik sie podnosi i zyje a ja mam ubaw wrecz po pachy

Gość pazerna jesteś
" no czekam, na te cytaty gdzie to niby sie dorabiam na mieskaniach jakis problem z wklejeniem czy jak? " Już ci wleilam cytat. Pisząc o tych mieszkaniach mialam na myslli to, że pisalas o jakims stalym godnym dochodzie,. Fakt, nie chodzilo o dochód z mieszkań, tylko o procenty z dzialki. tak czy tak, staly dochód byl. O mieszkaniach pisalas że jestescie zabezpieczeni na przyszlość

Gość Małgosia śląsk 29.l
pazerna no wiem pozniej przeczytalam ze wkleilas zanim napisalam do ytytt.

Gość wspaniała rozrywka
na zimowy, mroźny dzień

Gość idź już
durna istoto Małgosia śląsk 29.l.

Gość pazerna jesteś
"FEEEEL masz racje a dzieki takim jak Ty topik sie podnosi i zyje a ja mam ubaw wrecz po pachy " Te słowa i te ciągle iśmiechnięte buźki na koniec wypowiedzi... bardzo jesteś radosna jak na osobę która niecale 3 miesiące temu stracila ukochanego zapewne męża:-)

Gość FEEEEL
kto normalny siedzialby tu od trzech godzin, wysluchiwal inwektyw i oskarzen i jeszcze sie tlumaczyl ze swoich spraw majatkowych jakims przypadkowym ludziom? Malgosiu, a dziecko nie placze? Moze nakarmic juz trzeba?

Gość Małgosia śląsk 29.l
no dokladnie, nudy w domu co robic a tu zawsze sie jacys znajda na kafee co sie dadza wkrecic :O

Gość Małgosia śląsk 29.l
o moje dziecko sie nie martw jest z rodzicami na dole :O

Gość pisalaspisalaspiasalasmalgosiu
"ewadl, dorobilismy sie, tzn korzystalismy z zycia, akoro mielismy dom, i zabezpieczona przyszlosc dwoma mieszkaniami w krakowie. " wlasnie to napisalas, ze jestescie zabezpieczeni dwoma mieszkaniami i teraz sie bawicie i korzystacie z zycia !

Gość Małgosia śląsk 29.l
pazerna jestes, a co mam wiecznie smutne wklejac? jak mam wyrazic to ze smiesza mnie niektore oskarzenia iw ypowiedzi, no jak??

Gość idź już
jak bezradna baba ! przecież ty kiedyś sobie bez nich nie poradzisz !!!

Gość Małgosia śląsk 29.l
pisalaspisalaspiasalasmalgosiu "ewadl, dorobilismy sie, tzn korzystalismy z zycia, akoro mielismy dom, i zabezpieczona przyszlosc dwoma mieszkaniami w krakowie. " wlasnie to napisalas, ze jestescie zabezpieczeni dwoma mieszkaniami i teraz sie bawicie i korzystacie z zycia ! ale ja nadal nie widze gdzie ja pisalam ze sie dorabiamy na nich lub mamy korzysci materialne? uu ciezko bedzie chyba z tym cytatem, ale probujcie dalej,

Gość Małgosia śląsk 29.l
idz juz, juz ty sie o to nie martw bo to nie ciebie bedzie dotycznyc

Gość FEEEEL
coraz marniejsze te bajeczki na kafe, ale coz robic. ekscytujcie sie ludzie dalej fikcyjna historyjka fikcyjnej Malgosi, ciekwasze to niz Klan.