Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ty redertyh

pieluchy bella new born ??????? porada

Polecane posty

kupuje jakie popadnie a górę pieluszko podwija :) mi tak w szkole rodzenia pokazały i tak robiłam u dziecka :) i długo bo pępowina odpadała 6 tygodni !!!!!

Gość Kiniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lipa, te pieluchy sa strasznie sztywne zupełnie nie nadaja ais edla maluszków, najlepsza sa pampersy lub Huggies te z puchatkiem

używałam przy obydwu córkach i dla mnie są ok tylko mam nadzieję że nie będziesz ich zamawiac na allegro. przecież taka sama cena jest w hipermarketach.

Gość pppppppppiiiiiiiiiooooooooo
ja używałam papmersow 23 sztuki a cena mniej więcej ta sama (25zl w rosmanie) do teraz używam pampersów bo jakoś te inne pieluchy wydaja mi się mało chłonne - ale to chyba tylko takie moje skrzywienie. a co do wycięcia to pieluchy są elastyczne można tak powyginać by nie zakrywała kikuta pępowiny

Gość pppppppppiiiiiiiiiooooooooo
*43 sztuki mialo byc

Gość ty redertyh
dzięki za rade tak mnie zaciekawiło to wycięcie myślałam że może bardziej wygodne dla dziecka niż to wywijanie normalnych pieluch ;) jeszcze raz dzięki za rade ;)

Gość bellusia
a dla mnie Bella HAppy najlepsze, tylko tych używam, w Pampersach pupka była odparzona

U mnie z kolei bella świetnie się sprawdziły - zaraz po urodzeniu jeszcze w szpitalu i później, póki córka nie wyrosła z tego najmniejszego rozmiaru. Przy innych pieluszkach często miała zalane plecy, ciągle coś nie pasowało. Moim zdaniem warto wypróbować, może akurat będą dobrze dopasowane do Twojego dziecka.

Moim zdaniem bella to najgorsze pieluchy. Chyba w kazej z całego opakowania miał mały zasikane plecy