Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka0089

Moj chłopak mnie nie szanuje!

Polecane posty

noo dokladnie .. ja to wszystko wiem.. tylko jest mi ciężko nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo.. to moja pierwsza milosc z nim przezylam ten pierwszy raz i spedzilam najpiekniejsze chwile.. mam nadzieje ze przemysli i sie odezwie..

Gość I CO ICO
to miłego wieczoru i pozytywnych mysli i baw sie dziewczyno pozdrawiam :)

Gość I CO ICO
wiem co czujesz! ale nie on pierwszy i nie ostatni :)

Dziękuje wam bardzo :) bardzo bardzo !! bede pisala jak sie dalej sprawy maja.. rowniez wam zycze jakiegos lotu dzisiaj :D

niestety dzisiaj caly wieczor w domu bo kolezanka pojechala z chlopakiem do kina a nie chcialaam im przeszkadzac bo sami pojechali... wiecie jak mi ciężko .. nie moge spać.. caly czas myśle o nim... co robi.. czy spi .. czy gdzies sie bawi i czy mysli o mnie... strasznie tęsknie ;(

Gość oj Kasienka
Tez tak mam,tylko,ze moj spi w pokoju obok,mysle,ze mnie nie kocha...jest taki zimny...ma swoje plany na zycie.... Kasienka dbaj o siebie i mysl o sobie,oni nie sa warci naszych lez...

Nie odpisuj! Mam nadzieje ze bedizesz sie tryzmac twardo! Niepotrzebnie mu wczoraj odpisałas, ze nikt tak cie nei traktował! Jakie on ma wahania nastrojów!

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
dziewczyno, daj sobie z nim spokuj ! przciez on jest z toba chyba tylko dla jednego, skoro spotykacie sie raz w tygodniu, zrobi co swoje i ma cie gdzies !

dobrze ze juz prawie minął ;) nie było tak źle zajelam sie nauką ale caly czas mysle.. czeekam az napisze cos sensownego ale oprocz tego co napisal rano to do tej pory juz nic nie pisze...

kusi mnie zeby napisac chociaż.. '' wystarczy sie zmienic i sie postarac' no ale mam nie pisac i tego sie musze trzymać :( ile masz lat :) ?