Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka0089

Moj chłopak mnie nie szanuje!

Polecane posty

Ja mam 26 lat:) Ale Kasia nie widzisz , ze on jest beznadziejny, on udaje ze nie rozumie iz cie obraził, a co za tym idzie dla niego to normalne.

Gość o jeeeej
Moze on juz nie pamieta o co poszlo...czy on napewno wie,ze to chodzi o te slowa ???-,,zamknij sie''...?

mozliwe ze nie pamięta.. albo po prostu nie zdaje sobie sprawy ze przez to ze tak do mnie powiedzial moglam z nim zerwacc ;> jedyne co wysyla to ' ;( ' jak widac nie potrafi sie postarac

powiem tak, że jak by mu naprawdę zależało to by zadzwonił, przyjechał, chciał wyjaśnić, cokolwiek, a nie durne smsy na poziomie podstawówki...

Gość i co Kasia dalej

Gość jesteś nienormalna
twój chłopak tak się stara a ty go olewasz i co kurwa myślisz że przylezie ci pod blok i dupe wyliże zastanów się kurwo jadko

Gość i co Kasia dalej
Spytaj go czy chce pogadac moze jak cos napisze jeszcze i powiedz mu czego nie masz zamiaru tolerowac !!!

No jestem ciekawa jak sprawa sprawa się rozwiąze, a mozesz mi powiedzieć jak się czujesz, czy juz do ciebie dotarło co nalezy w takiej sytuacji zrobic.

No jasne ze nei pisac!! Przeciez on nie pisze! czyli nie zależy! co za łajdak! teraz nie mozesz zmieknąć! bo na nic nasze starania!

Gość olaola89
Kasiu przykro mi, ale jemu ewidentnie nie zalezy :/ W ogole jego podejscie mi bardzo przypomina podejscie mojego bylego :P Oczywiscie skonczylam tą znajomosc, bo naprawde nie warto jesli widac ze drugiej osobie nie zalezy !! On na pewno by utrzymywal ze chce z Toba byc itp, byc moze ze Cie kocha, ale skoro w takiej sytuacji zamiast STARAC SIE zeby Cie nie stracic, pisac, przepraszac itp. on nie pisze 'bo Ty nie odpisujesz' no to rece opadają. Facet ktoremu zalezy zachowuje sie inaczej, dlatego im szybciej to skonczysz tym lepiej dla Ciebie, uwierz.

Gość prosze Was Kochane pomóżcie...
Przepraszam,że wtrącam się wt emat ale jak się zaczernia pseudonim?

Dzięki wielkie ze sie martwisz o mnie :) to bardzo miłe daje rade trzymam sie twardo ale strasznie strasznie strasznie tęsknie! :(

No tak ale wczesneij tez sie mało z nim spotykałas , wiec tak naprawdę chyba nie ma za czym tęsknić.

Gość sledz
Pierwsze w Polsce biuro Testerów Wierności. Sprawdzimy za Ciebie, czy Twój partner/ka Cię zdradza, bądź czy jest do tego skłonny/a. Udokumentujemy przebieg testu. Pokazujemy tylko rzeczywistość. Więcej na www.sprawdzwiernosc.pl