Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka0089

Moj chłopak mnie nie szanuje!

Polecane posty

Ja jeszcze jestem i bardzo ci kibicuje!! usun tego smsa!! albo poczytaj ksiazke!! KONIEC ZŁUDZEN!!JEMU NA TOBIE NIE ZALEZY!! a napisz czy to wlasnei pierwsza sytuacja kiedy jest ci przykro

Nie rób brzydko! nie analizuj tego tak wszystkiego!! czujesz ze cos jest nie tak! ze nie powinnas cos pisac! ze nei wiesz co napisac to nie pisz nic!

Nie pisz na razie neic!! Jak sie upomni albo sie zmartwi czy cos sei stało to napisz wtedy co szujesz i sobei nie zaluj!! ale na razie olej, moze mu sie po prostu nudzi!

masz racje.. moze jak poczuje ze juz nie latam za nim tak jak kiedys to moze sie obudzi i zacznie mu w koncu zalezec.. jak myslisz?

Gość dołek dołek dołekkk
jak narazie wyobrzymiasz problem, przeciez tragedii nie ma

no to jak wiesz ze on wie ale tez zgrywa twardziele to tez taka bądz. Jak wyczuje to zobaczysz! a ile jestescie razem

ale po co od razu? tak jakbys czekala na tego smsa tylko zeby mu odpisac!! wszysscy wiemy ze czekasz ale on nie musi przeceiz mozesz wytrzymac troche

no to jak rok, to tymbardziej chyba troszke mozesz go przetrzymac, prawda? Przeciez nie zapadnie sie pod ziemie

Gość Dejjjzi
no jak to czytam to az zal sciska.odpisac czy nie?!i wkolo to samo.nie odpisuj niech sam sie zamnkie ciekawe czy gdybys Ty do niego tak napisala to bylby taki mily.ewentualnie napisz ze skoro mialas sie zamknac to na jego zyczenie to zrobilas a na koniec PA.i tyle caly dzien sie facet nie odzywa a teraz udaje idiote i pisze co robisz..no smieszne wrecz!

No jak juz cos wiecej napisz, czyli czemu nei piszesz albo czy cos sie stalo, albo chyba nei jestes zla na to co rano napisalas. Napisz wtedy co myslisz , ale wszystko.

Ze tez wyslalam tutaj chyba z 10 wiadomosci zeby nie pisac! a ktos pisze jedna i wysylac! przciez to jasne ze az sie palilas zeby wyslac do niego smsa. TO dlugo poczekalas!

hehehe nie wysłał sie bo zacial mi sie telefon to chyba jakis znak ;> spokojnie 2 raz nie wysle poslucham osoby mądrzejszej pewnie jestes bardziej doswiadczona co do facetow ;p