Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka0089

Moj chłopak mnie nie szanuje!

Polecane posty

napisalam ' mam dosyć' on odpisal; ' aha' ja napisalam ' nikt mnie nigdy nie traktowal i nie ponizal tak jak ty' on odpisal ' ;( ' z mojej strony to koniec

Gość I CO ICO
jak mu zależy to bedzie biegała za toba ale ty musisz byc twarda a jak to przejdzie bez echa to znaczy ze ma cie gdzies:(

Gość I CO ICO
tylko tyle jakby mu zalezało to by zadzwonił

No i może dobrze się stało.. choć nie rozumiem tej presji na forum, w końcu to o twoje życie tu chodzi. Ni eodzywaj się już, teraz pora na jego ruch (kwiaty i przeprosiny tudzież skomlenie pod twoim oknem:).

Gość I CO ICO
kajtus masz racje o ile mu zalezy a ty mała sie nie daj :)

Dzięki wielkie za pomoc :) czy ustawienie sobie opisu na gg 'Trzeba Coś Stracić Żeby Docenić, Żeby Odzyskać Trzeba się zmienić...'' jest dobrym pomysłem ?

No tak bo jak nie będzie skomlał to zanczy że do tego podświadomie dożył. Poza tym facet musi to co mu napisałaś przetrawić, nie myśl, że od razu zacznie rozpaczać. Dotrze to do niego za 2-3 dni dopiero.

Gość no chlop został sam
:D hehehehehhe, kafe niszczy związku i unieszczesliwia ludzi :( :classic_cool: :P ale dobrze mu tak 🖐️

Gość I CO ICO
masz znajomych ?to radziłabym gdzies wyjsc i sie zabawic i zeby on widział ze nie jest jedynym, a nie jest to jakis szczaw swoje lata juz ma i powinien zakumac

Gość I CO ICO
młoda jestes dziewczyno masz szalec bawic sie a nie martwic sie jakims dupkiem jezeli by mu zalezało to traktowałby cie inaczej a nie totalnie zlewał wiem co mówie