Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka0089

Moj chłopak mnie nie szanuje!

Polecane posty

hehehe ;p bede pisala na bierząco jak sie ma sprawa;p.. tylko napisz mi kiedy mam mu odpisac? do kiedy go przetrzymac?

Gość Prawdziwaa_Kobietaa
Skoro Cię nie szanuje to go olej !! Po co być z kimś kto na Ciebie nie zasługuje? Ludzie ! Znajcie swoją wartość!! Nie pisz do niego pierwsza!! zamiast pisać zamknij się powinien napisać coś w stylu : 'Kochanie (czy jak tam do Ciebie mówi) nie fochaj się, zasnąłem' Czy coś w tym stylu. Nie pisz pierwsza, skoro sie nie odezwie to znaczy że mu nie zależy. Ewentualnie możesz po 3 dniach do niego zadzwonić.

nie jest za kolorowo .. najwieksze klotnie w naszym zwiazku sa przez to ze moj chlopak nie ma dla mnie czasu.. nie wychodzimy nigdzie praktycznie.. widujemy sie raz w tyg czasami dwa. a mieszka niedaleko mnie tlumaczac sie praca i szkola.. w sumie to go rozumiem bo pracuje do 18 od godziny 6 rano teraz ma sesje.. i sie uczy i nie widzialam go od soboty;/ i pisze ze nie zobaczymy sie bo nie ma na nic czasu..

na razie czekamy, na razie masz nie pisac wcale!!!! Jutro jest piątek mam nadzieje ze nie mieliscie zadnych planow bo to moze byc problem. chyba ze ma sesję to sprawa rozwiązuje dużo rzeczy.

nie nie mielismy zadnych planow.. bo on sie musi uczyc bo ma w szkole problemy i jak nie zaliczy egzaminow to bedzie mial przesrane

No to tymbardziej!! Nie piszemy na razie w ogole!! jak nie ma czasu to chyba sobei jzu wszystko wiemy!! Powiem mam inną sytuację trochę z chłopakiem, ale tak czy inaczej jestem na etapie zgrywania twardziela i nie odzyawania się! Ja mam tylko strategię zeby się juz nigdy nie odezwać:) wprawdzie nei wiem jak u ciebei ale tez jest wlasnie niezawesoło. Moze czas na to aby chwilkę sie nad tym spokojnie zastanowic i nie pisac zaczepnych smsow, ale zastanwoic sie czy chcesz byc w związku w którym nie ma dla ciebei czasu.

Gość huhuha tralala
to nie chodzi o kwestie czasowa zalozona z gory 3 dni i ....to nie tak,ja gdybym byla na Twoim dziewczyno miejscu to bym za nawet sobie doopy nie zawracala frajerszczyną ot co !Ty tam mu nie ublizylas ,moze troche przesadzilas zachowaniem jak stara ,marudna zona ale przeciezpalnelas cos i tyle a on odrazu taka reakcja!to juz sobie wyobrazam jak by ci pojechal gdyby to odwrocic sytuacje ....hohoho.NIE PŁASZCZ SIE PRZED GNOJKIEM -CWANIACZEK JAKIS CI SIE TRAFIL I TYLE.SZKODA CIEBIE I TWOICH NERWOW -NIE PRZEJMUJ SIE PAJACEM P.S-SORKI ZA EPITETY I OBELGI

Jesli nie mieliscie planow to mu nei przeszkadzaj, niech sie uczy, czy co tam robi, a wierzysz w to ze tylko sie uczy i nic innego nie robi. Nie wiem jaki mieliscie zwyczasj, czy dzownil czasem do ciebei w ciagu dnia czy ma tak pochłaniająca pracę?

Gość koorwi sie jak nic
Przepraszam ze wtrace slowko ale czytam to imnie chooj strzela jakie masz problemy(tzn sama sobie je tworzysz) Mysle ze rzadzi i sobie uzywa a koledzy swoje doloza,podsyca"nie daj sie pod buta wziac"i inne tego typu zagrywki a fuj !!!! A z ciebie lala to chyba tez nic nie warta dziunia,siedzisz sama na kafe i czekasz walnij sie w leb szara myszo

W miedzy czasie na oczekiwanie na kontakt z jego storny poczytaj, mam nadzieje ze pomoze, jak widac wielu pomogło.

Gość nic nie pisz do prostaka
:O

ale powiem ze to faktycznei cos jest nie tak z wami a raczej z waszym związkiem, jesli tak to potraktował , ewidentnie nie zależy.

Gość z kimś a samotna
Nie pozwalaj mu na zbyt wiele wiem coś o tym naprawdę.Mógł przecież napisać że jest zmęczony i idzie spać,a popisać mogliście na drugi dzień ja tesz nieraz miałam takie sytuacje z byłym.Właśnie przez takie głupie smsy się rozeszliśmy.

Gość olaola89
oj nie widze tego związku ;/ Przeciez mogl napisac po prostu 'Nie odpisalem bo zasnalem', a jak on tak reaguje, to nie wiem jak by Cie wyzywal gdybys zrobila cos gorszego :/ Jak mu teraz nie uswiadomisz ze zachowal sie jak dupek, to bedzie wiedzial ze moze sobie pozwolic, bo Ty i tak bedziesz cieplą klucha i sie nie postawisz. A te dziewczyny, ktore pisaly zebys nie robila z tego problemu i napisala ze go kochasz zeby sie nie klocic- hahaha trzeba byc idiotką, wybaczcie

Gość doświadczonaa...
NIE PISZ !!! Trochę życie znam i z dorosłymi jest troche jak z dziećmi, na ile im pozwolisz (szczególnie na początku, nawet raz), na tyle później będą sobie pozwalać. GRUNT TO KONSEKWENTNE DZIAŁANIE lub jego brak. Jak pokażesz, że zmieniasz łatwo zdanie i można Tobą manipulować poprzez poczucie winy itp. (bo i tak wie, że Ci strasznie na nim zależy, więc myśli, że wszystko zniesiesz byle tylko z nim być) to nie będzie Cię szanował, chyba że już mu to pokazałaś.. Powiedz ile macie lat? trochę niepoważnie się zachowujecie... W każdym razie nigdy nie uzależniaj siebie i swojej wolności od chłopaka i nie pozwól, żeby on był całym Twoim światem (a tym bardziej to widział), trzeba mieć trochę przestrzeni osobistej, wtedy ludzie się szanują i o siebie nadal zabiegają... Oczywiście wierność, szacunek i zaufanie są KONIECZNE by związek w ogóle miał przyszłość... Zajmij się teraz czymś innym najlepiej, bo za bardzo po Tobie widać, że Ci zależy (kosztem Ciebie), a on to widzi i możliwe, że wykorzystuje...

Gość doświadczonaa...
Wiem, że tęsknisz i jest Ci ciężko, ale pomyśl długofalowo... jeśli teraz trochę się pomęczysz i wytrenujesz swoją cierpliwość, to później to zaprocentuje i może być lepiej... A jeśli teraz mu pozwolisz na takie nieładne zachowanie (o drobnostkę), to nie licz, że potem będzie Cię lepiej traktował... My kobiety w pewnym stopniu uczymy faceta jak się ma wobec nas zachowywać (i wzajemnie), więc pomyśl, co robiłaś, że Cię nie szanuje? Czy na początku był inny? Jak traktuje inne dziewczyny?? Co wybierasz?? Chwilowe zadowolenie czy długofalowe?

on ma 24 a ja 17.. na początku było cudownie traktował mnie doslownie jak księżniczke.. zabieral mnie wszedzie chcial sie czesto widywac.. od jakis 3 miesiecy jest inaczej.. ja sie nie zmienilam.. on sie zmienil widujemy sie co tydzien.. nawet swiat nie spedzilismy razem bo on nie mial czasu;/ jakis czas temu bardzo sie poklocilismy bo on studiuje zaocznie i oklamal mnie ze ma zjazdy co tydzien czyli to swiadczylo o tym ze wymyslal to zeby mnie nie widywac.. tesknie strasznie to moja pierwsza milosc.. i nie daje rady caly czas płacze bo nie potafie zrozumiec tego ze ja sie tak starałam robilam wszystko zeby byl szczesliwy a on mi sie tak odplaca i nie pisze do mnie wystarczylo by zeby napisal' przepraszam kocham cie' nie rozumiem jego milczenia.. przeciez gdyby nie chcial ze mna byc to przeciez moze napisac.. a tym milczeniem mnie tylko denerwuje jak myslicie odezwie sie w końcu ? czy to pomoze ze ja sie nie odzywam..

chcialabym zebyscie sledzily czasem to forum bede pisala jak sie maja sprawy i gdyby sie odezwal byscie mi pomogly co napisac zeby nie popelnic kolejngo blędu.. bo gdyby nie wy .. napisalabym do niego i ja go przepraszala pomimo tego ze mnie wyzwal zeby tylko sie nie poklocic i zeby go nie stracic:(