Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka0089

Moj chłopak mnie nie szanuje!

Polecane posty

jestem ciekawa czy on tez tęskni.. mysli chociaz troche o mnie bo ja o niczym innym nie potrafie :( dziękuje ze mi pomagacie :*

młodziutka jeszcze jesteś, ale powiem Ci coś, jak on się teraz tak zachowuje, to po prostu nie jest facetem dla Ciebie, no chyba, że jesteś masochistką, to powodzenia, ja raczej nie widzę szans na Twoje szczęście u jego boku :O

no to mam nadzieję, że nie polecisz do niego jak się odezwie... olej go, a swoją droga 24 lata mieć i się tak zachowywać to żenada :O nie pisz, nie dzwoń, nie odbieraj telefonów, zacznij nowy rozdział w życiu, a dziś idź sobie ze znajomymi na jakąś imprezę, tak na koniec tego chorego związku :)

chcialabym miec mocny charakter i srac na wszystko tak jak on .. ale ciagle o nim mysle boze.. juz nigdy sie nie zakocham

Gość ale ona tak nie zrobi
bedzie czekac az sie do niej odezwie.!!!

Gość autorko-pocałuj go
jeszcze w dupe.Czy ty naprawde nie masz honoru?Jak facet tak ci napisał to po prostu powinnaś zamilknąc a on na kolanach cie przepraszac.Boże o jakiej wy miłości mówicie.No jak można sobie pozwolic na takie traktowanie.

moze zrozumie co stracil... podobam sie wielu mężczyznom uwierzcie mi ze moglabym miec lepszego od niego pod wzgledem wygladu i charakeru.. choc nie wyglad sie liczy.. ale nie chce miec innego.. nie zwracam na innych uwagi bo tylko jego kocham

gdyby on sie zmienil i sie staral strasznie to wrocilabym do niego ale w takiej sytuacji nie ma szans! skonczylam sie poniżać

nawet moi znajomi przyjaciele lubili go bardzo ale jak zobaczyli jak on sie zachowuje to mowili mi ze mam go zostawic ze stac mnie na lepszego chlopaka a ja ich nie sluchalam taka bylam zaslepiona..

nie odpisze.. ale dziwny jest nie pisal wczoraj caly dzien i dzisiaj jakby nigdy nic sie nie stalo pisze mi udanego dnia.. poległam..

Ludzie, zrozmcie - ona ma 17 lat, a to jej pierwsza miłość... ma prawo do naiwności. Jak się nie przejezie, to się nie nauczy!Przykre ale prawdziwe. dodam jeszcze, że to że facet milczy wcale nie musi świaczyć, że mu nie zależy. On po prostu czuje się pewnie w tym układzie - ma młodą dupcię i sobie z nią poigrywa. Trudno aby 24 latek traktował poważnie 17 ke:(.