Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa86

klub mam krakow

Polecane posty

ufff bo już się wystraszyłam:) ja jak zwykle nic nie robie:) mały znowu śpi. Mąż pojechał na narty więc się nudzę jak cholera dobrze ze mam komputer, mogłabym posprzątać ale nie chce małego obudzić ( dobre wytłumaczenie?) No i ten katar męczy. A Jak u Ciebie??

Gość szczesliwa86
moj filis smiga po calym mieszkaniu ja przed kompem a maz wsciekly mowi ze mi go w koncu zabierze bo jestem juz uzalezniona:D teraz wyslalam GO po kremowki bo zachcianki jakies mam wiec mam chwile spokoju

jeju przepraszam że znowu pytam a ile ten Twój mały ma?? Musze to sobie gdzieś zapisać:) też bym zjadła kremóweczkę:) ale że nie mam to idę sobie zrobić kawuchę i biszkopta. Jak masz ochotę to pisz na maila nn.nowak@wp.pl

Gość szczesliwa86
tak 8 a twoj? wychodzi na to ze mam taka sama skleroze jak TY :D

Witam mamusie;-) Ja dziś coś mega zmęczona jestem... pracowałam do 4 a później mąż swoim chrapaniem spać mi nie dał.... Śliczne te Wasze maluszki - Wszystkie takie radosne, szcęśliwe aż miło się patrzy. Ja zaraz dodam zdjęcie mojej małej:-)

Gość słoneczny brzegg
Filipy fajne - jeden i drugi :) A ta Nina to wygląda jak skrzyżowanie ET z yeti :O

:) Droga pomaranczko, nie widzialas nigdy ani Yeti ani ET , bo ani jedno ani drugie nie istnieje, a wypowiadasz sie na ten temat? :) Ciekawe jakie urocze jest twoje dziecko ? Bo cos mam obawy, ze jest tak zle, ze wstydzisz sie go pokazac :P Juz nie wspominajac o charakterze jak się wdało w mamusię. Dziewczyny mowie serio zaczerncie sie bo zaraz zlosliwe osoby beda sie pod was podszywac albo komentowac. Tak juz jest na kafe, niestety .

Gość słoneczny brzegg
Surfitka, nie odczuwam potrzeby ekshibicjonizmu internetowego. Wielka i szeroka jest głupota matek wrzucających na pierwsze lepsze forum zdjęcia swoich dzieci :O Jakieś refleksje na ten temat Was przypadkiem nie naszły? A skoro już wrzucasz zdjecie swojego dziecka, to musisz się liczyć z tym, że jedni napiszą szczerze, że słodkie, drudzy taktownie, że śliczne, a innym sie może nie spodobać. Co do ET, owszem widziałam, w filmie, i Twoja Nina mogłaby zagrać w remake'u tego hitu kinowego ;P

Gość szczesliwa86
slonecznybrzeg po co wogole piszeszna tym forum? jestes zlosliwa i nie wiadomo o co Ci chodzi przykro mi ale Cie tu ne chcemy

Sloneczna tu pisze by sie dowartosciowac a przy okazji obrazic Bogu winne dziecko. I owszem nie kazdemu musi sie podobac moja córka, ale nie trzeba przy okazji jej obrazac. Dla mnie i tak będzie to najpiękniejsze i najcudowniejsze dziecko bo moje :D Ale coz skoro niektorzy maja taki poziom nic na to sie nie poradzi. Twoje wypowiedzi swiadcza o twoim intelekcie i inteligencji...na bardzo niskim poziomie. No i najlepiej zostac anonimowa pomarancza. Zmien sobie moze nicka, na jakas zgryzliwa babe, zazdrosnice itp..bo do slonecznego brzegu to ci daleko. Chyba ze to ma byc takie zmylenie :P W nastepnym poscie mozesz napisac ze Nina jest podobna nawet do zombie, predatora czy obcego skoro jestes kinomanka ale ja i tak juz nie odpisze ci ani slowem. Napisalam co mysle na twoj temat. Koniec.

masz rację że powinniśmy sie liczyć z ryzykiem że komuś sie nie spodoba nasze dziecko ale nikt o zdrowych zmysłach nie nazywa dzieckiem ET tym bardziej jak nie jest do niego podobne!!

No i przez takie jak ty usunęłam mojego Filipka i moje koleżanki już nie zobaczą jakiego mam szkraba.

Mama Fifi, temu ja proponowalam email bo trafia bezposrednio do odbiorcy a nie przypadkowego odbiorcy...niekoniecznie przychylnego :P

Gość słoneczny brzegg
matkaFifi, dobrze, że usunęłaś, jedyna rozsądna... Czy wy nie macie kont pocztowych do przesyłania sobie zdjęć? Biedne te Wasze dzieci, ciekawe, czy im by sie to spodobało, gdyby miały świadomość, że ich mamy tak bezkrytycznie wrzucaja ich fotki na fora...? Czym tu sie chwalić - to jest rzecz oczywista, że każde dziecko dla swojej matki jest najpiekniejsze, najukochańsze i najsłodsze. Jest jeszcze inna ważna rzecz - poszanowanie prywatności dziecka, ono ma do tego takie samo prawo jak dorosły człowiek. Pewnie mnie znowu zaszczekacie, ale mi to rybka :P

Gość słoneczny brzeg zachodzącego
Słoneczny brzeg - zakłada topik o bezssensownych topikach żeeennuuaaa :P:P:P:P:P:P:P:P:

Gość nie o topikach
tylko o wrzucaniu fot dzieci, czytanie ze zrozumieniem się kłania. to dopiero żenua...

Gość słoneczny brzeg zachodzącego
Nie o topikach- żenuaaaaaaaaa

Gość szczeslia86
szkoda ze przez jedna osobe wszyscy przestali pisac dziewczyny odezwijcie sie a to co ona pisze poprostu zignorujcie bo chyba jej wlasnie chodzi o to zeby nas rozloscic

Cześć ja ogólnie leje na takie debiliki a nie pisałam bo nie umiałam znaleść topiku (pierdoła ze mnie). Jak minął weekend?? Ja własnie robie sobie obiadek:)

Hej No tez sie zastanawialam, czy pomarancza przestraszyla wszystkie ? Mama Fifiego, dodaj sobie topik do ulubionych. I juz nas bedziesz miala :) A jak wam minal weekend? Mi sie udalo wyrwac z domu bez Niny i w smyku kupilam pare rzeczy malej. Fajnie ze sa wyprzedaze :P Moje ET zostało z tesciowka, jeju ta kobieta mnie doprowadza do szalu, nawet pieluchy nie umie dziecku zalozyc. Kiedys ubrala tyl do przodu ;) Mimo ze pokazywalam i nie jest staruszka :P Dokad planujecie byc w domu z dziecmi? Mialyscie prace przed ciaza? Ja sie rozgladam za praca. I bede szukac niani jak cos znajde, wiec cytrynowa mozesz napisac namiary mi na email.

juz dodałam wiec juz mi nie ucieknicie:) ja przed ciaza pracowałam 3 lata w jednej firmie ale niestety miałam umowe tylko do dnia porodu, wiec za niedługo ide sie zarejestrowac w UP ale nie dla pracy tylko dla tej ogromnej kasy!!A prace szukac bede dopiero jak mały pójdzie do przedszkola bo wczesniej to nie wyobrazam sobie zeby go gdzies zostawić. Wczoraj chcielismy isc gdzies cos zjesc a przy okazji zrobic zakupy wiec pojechalismy do reala a potem chcielismy zjesc w świnksie, maz poszedł zapakować zakupy a ja usiadłam z małym i chciałam go nakarmić wiec poprosiłam o podgrzanie wody (mojej) z niechecia pan to zrobił ale zrobił. Maly był jakis taki cały czas poddenerwowany i nie chciał jesc, cały czas patrzał sie w stronę gdze siedzieli kelnerzy na co jeden do niego "co sie k... gapisz??" jak sie wk... obróciłam sie w ich strone i zabiłam jednego wzrokim. Jak przyszedł maz wstałam i powiedziałam ze nie bede tu jadła a te debile ciagle się smieją, powiedziałam że jeszcze jedno słowo a pogadam sobie z kierownikiem jak traktują klientów, wnet się zrobiła cisza i jeden wykrztusił słowo przepraszam. Mąż nie wiedział o co chodzi ale widział że zaraz eksploduję, wrócilismy się chcielismy rozmawiać z kierownikiem ale go nie było ( na ich szczęście) kelner sie tłumaczył ze to nie było do mnie, że on nie wie o co chodzi i takie sr..nie w banie!!Mówię WAm tak sie wk...jak mozna tak klientów traktować?? NO i gotowanie i tak nas czekalo w domu, nie było nam dane!!

Gość szczesliwa86
witajcie u nas wszyko ok dzis bylismy z fifim u chirurga na kontrol a potem u tesciow na obiedze.no moja tesciowa radzi sobie niezle z malym chodz nie za bardzo chce z nim zostawac nawet na godzinke jak potrzebuje zakupy zrobic, jakos jej sie ubzduralo ze filis po 18 jest niegrzeczny.no musze Wam sie pochwalic dzis moj syn pierwszy raz stanal na nozkach trzymajac sie lozka :) rany ale jestem z niego dumna niby to cos malego ale dla mnie tak bardzo waznego :) mamo fiiego nie rozumiem takiego zachowania i ja bym im tego nie popuscla.niestety ja uwazam ze wiekszosc miejsc jest kompletnie nie przystosowana dla matek z dziecmi i to jest dosc przyre.najbardziej denerwoja mnie tramwaje do ktorych nie ma jak z wozkiem wejsc:( co do pracy w ciazy ja nie pracowalam wogole bo kiedy dowiedzalam sie ze zaciazylam wracalam do Polski a potem malam zagrozona ciaze wiec nie bylo mowy o pracy a teraz z jedej strony chcalabym pracowac a z drugiej nie wyobrazam sobie zostawic Filpka .pozdrawiam

Gość mamafilusia
hej ja jestem tylko u nas dużo się dzieje mąż był przeziębiony i zaraził małego katarem wryyyyyyyyyy mam dość mały jest mega marudny ja muszę jechac dziś na uczelnie a filis nabawił sie plesniawki na jezyku i jest mega nie znosny nie mam na nic czasu

Gość Słoneczny brzeg zachodzącego
Brawo Dziewczynki ,widze że Topik ma się dobrze. Myślałam że ów "Słoneczny brzeg" zniszczył cos co fajnie się zaczyna :) Ja sobie Was po cichutku podczytuje.:D:D:D:D:D:D: Pozdrawiam :):):):):)

Cześć dziewczyny. Ja na momencik bo do lekarza z Filipkiem jadę za chwil parę, no bo w końcu musi jeść coś innego niż mleko!! Słoneczny brzeg może nam naskoczyć:)

Gość o żesz nie to znowu wy
nudziary krakowskie, nie piszcie wiecej tych dennych postow 💤

Gość no zesz k....
Debilko to jest forum dla matek, wiec o czym mamy pisac??? jak sie ostatnio naj.... na imprezie? sama jestes nudna bo piszesz to juz drugi raz kretynko!! Won stąd jak ci nie pasi!!