Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa86

klub mam krakow

Polecane posty

Gość szczesliwa86
najbardziej lubie wyjezdzać na wakacje z moją rodzinką w Kaukaz , gdzie uczymy dziecko zawijać w streberka kozie bobki miejscowej trzody :classic_cool:

Gość szczesliwa86
Karolcia04 pociesze Cie tym ze ja do konca nie wiedziala gdzie chce rodzic i dopiero w momencie w ktorym odeszly mi wody sie zastanawialam i pojechalam na ujastek a gdzie mieszkasz jesli moge zapytac?

Gość szczesliwa86
jak odeszły mi wody, to zlałam ją do garnka, obrałam jabłka i ugotowałam kompot :classic_cool:

przestan uzywac mojego nicku nie rusza mnie to zupelnie co piszesz bo wiem ze masz problemy z glowa

:D Ale pomarancze maja poczucie humoru :D A tak na serio dziewczyny wogole nie odpisujcie zlosliwym komentom to sie im znudzi i sie odczepia. Chca rozwalic nam mlody topik i tyle. I jak mowilam lepiej zaczernic sobie nicki :P Mamani zrob sobie cos podobnego i sie zaczernij :) Ciebie to uwielbia kolor orange ;) Karolcia, ty tez sie zaczernij lepiej. Na Galla moja kolezanka z LO jest polozna :) I moja siostra kiedys tam pracowala, i moj wujek ;) Ja sie nie wypowiadam w kwesti wyboru szpitala, bo slyszy sie rozne opinie. I dobre i zle. Ja chce tam gdzie daja znieczulenie :P

a ja sie balam znieczulenia i wolalam rodzic bez no jakos przezylam nie bylo tak tragicznie :D w sobote ruszam na wesele kolezanki juz sie doczekac nie moge w koncu sobie troche potancze

Gość Jeżynka 912e
Ale ludzie są złośliwi ,pisza sobie fajnie dziewczyny ,a innym Francom chyba Gul skacze............. Zazdrość Straszna rzecz ! Głupie Torbiska co w dołku je ściska.............

szczęśliwa nie znasz jeszcze możliwości kafeterii :P Kornel się właśnie edukuje. Przysyłają nam co miesiąc "twój maluszek" i Kornik co miesiąc ma frajdę bo sobie go drze na strzępy i rozwala po całym domu :D

a skad masz taka gazetke? no musze przyznac ze moj tez uwiebia gazetki ale najbardziej to lubi robic pozadki w szafie jak tylko zobaczy ze ja otwieram to zasuwa tak szybko jak moze i wszystko mi wyciaga a jaki zadowolony przy tym :D a ile twoj ma miesiecy?

No fakt, dla chcacego nic trudnego :P Juz spotkalam sie z podszywem, ze ktos zrobil czarnego nicka i zgubil jedna literke w srodku...chwile trwalo zanim sie kapli, ze to podszyw ;) Mamani, ile ma Kornel? No i jak Mania?

Korniś ma 18 miesięcy. Komody są u nas obiektem zakazanym . Maniula gada. Ciągle, od świtu do nocy i bez żadnej przerwy. Opanowała nawet gadanie podczas przeżuwania posiłku co wydawało się niemożliwe.

To jest tylko 2 miesiace mlodzszy od mojej :) A z tym gadaniem to chyba baby tak maja ;) U nas tez tak jest czasami. Szczesliwa, chyba musisz malemu wyznaczyc szafke z ktorej wolno mu wyciagac. Reszta zakazana. Bo jak sie nauczy to ci wszystko bedzie wyciagal i ciagle.

oj chyba bede musiala tak zrobic no ale moj filis to lobuziak i zaraz sobie znajdzie inne zajecie tez zakazane :D jego najbardziej interesuja kabelki wec wszytko pozabezpieczane i pochowane bo to niebezpieczne ale on i tak kombinuje co by tu zbroic jeszcze

szczęśliwa to jak już jest łobuz to współczuję. Mój też miał zadatki no i niestety już mu zostało. Kable przegryza na spółę z kotem, wspina się po wszystkim, wywalił choinkę i to tak ze żadna bombka nie ocalała, uwielbia grać na pokrywkach od garów i tajemnicza siła ciągnie go w kierunku kurków przy kuchence gazowej. Ogólnie nie mogę na chwile spuścić z oczu bo grozi to tragedią.

kornelkowa mamo to masz jednym slowem wesolo to zupelnie jak u mnie .co do usypiania to moj najpierw kapiel ok 19:30 a spanie o 20 no ale to tez zalezy czy ma ochote spac czy nie a Wy mace problemy z usypianiem?

zazwyczaj nie. Koło 19 ich myje i przed 20 już śpią. Przed snem im czytam bajkę i Kornel wypija flachę mleka. Dziś będzie wyjątkowo bo Mania wstała o 17 wiec wątpię żeby zasnęła o 20 (zazwyczaj w dzień już nie sypia ale dziś jej się zachciało)

Ja zazwyczaj kapie ok. 20. No i zaraz potem kaszka i spanie. Usypia kolo 20.30. Czasem pozniej. Jak byla mlodsza spala mi do 8.30 -9 rano..ostatnio budzi sie 7 - 7.30. I wcale przez dzien nie nadrabia :o

Gość te kornelkowa
ty chyba przed netem siedzisz a nie dzieckiem sie zajmujesz buahahaha!!!

Gość smutna prawda naszych czasów
Tak właśnie e-matki wychowują e-dzieci. Wam to co najwyżej tamagocchi można kupić (niski próg odpowiedzialności). :O

no ba skorzystaliśmy z aktualnej promocji orange - domowy internet plus mobilny gratis i teraz każdy ma swój laptop i tylko mailuję dzieciom polecenia. Duże ułatwienie. Polecam.

no ja wlasnie wykapalam Filipka a teraz dalej rozraba narazie nie w glowie mu spanie a jak u Was?

Gość do szczesliwa86
lepiej go pilnuj, żeby sobie nie zrobił kuku w główke, odejdz matko od komputera choć na chwile

nie twoja sprawa co robie to moja decyzja i sie o nas nie martw lepiej sama odejdz od komputera bo juz wszytkim na nerwach grasz

Gość do szczesliwa86
żal mi dziecka twojego, tylko o jego bezpieczeństwo sie martwie :O