Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa86

klub mam krakow

Polecane posty

Gość Sylwussx
polecam fajną stronkę z której można ściągać dużo fajnych plików filmów, zdjęć, muzykę, a także zarobić pieniądze. Klikając w poniższy link http://chomikuj.pl/?page=175369

Gość do kornelkowej
taak, wiemy, masz złotą karte w klubie Corega Tabs 💤

Nie podpisze bo nie znam tej historii osobiście. Myślę, że zarówno matka jak i ojciec nie zachowali się w tej sytuacji odpowiedzialnie i dorośle i najbardziej ucierpiało dziecko. Po co cokolwiek podpisywać? Wystarczy żeby ludzie decydując się na posiadanie dzieci schowali swoją dumę w kieszeń i zadbali przede wszystkim o ich dobro. Tego żadne sądy i petycje nie zmienią jeśli wola porozumienia nie wypłynie od rodziców.

Gość czy wy macie poczte na korbe
że musicie tu anonsować o każdej wysłanej wiadomości? co za nudaaa 💤

Gość do góry do góry
podnosimy ten wspaniały topik, zeby nie przepadł :classic_cool:

Gość do jagody
ona pisała na forum kupkamama 💤

nie kupkamama tylko cafemama:D ja tez kiedys udzielalm sie na tamtym forum i swego poszla taka fama ze szczesliwa drwi sobie z tamtych mamusiek na kafeterii. I chce sie dowiedziec czy to ta sama szczesliwa??? :D

Gość do jagody
to na pewno ona, znamy ją tu dobrze - doktor Jeckyl, Mr Hyde :classic_cool:

Hej Ale tu przyjemnie, kolorowo. Fajnie, ze temat pomarańczka podniosla bo bym nie znalazła :P Tak mało piszecie. Piszcie coś o przecenach, gdzie, kiedy co by przyoszczędzić ;) Jak wam mija czas? Moja wczoraj miala swoj pierwszy bal karnawałowy :D Wybawiła sie, rano pierwsze słowa do taty : Tata był bal ! :P

Dziekujemy ci pomarańczo!!! No proszę to ja w tym karnawale ani jednej imprezy a tu Twoje dziecko bale zalicza!! No ładnie!! Ale chyba to nadrobię. Może uda mi się namówić męża i pojedziemy do moich kochanych K.... i odwiedzimy znajomych, babcia bedzie przeszczęśliwa ,że bedzie mogła zostać z Filipkiem.Nigdy w życiu nie sądziłam że tak będę za nimi tęsknić!! Te który były na moim profilu na NK, wiedzą o jakim mieście mówie!!

Gość tak wiemy wiemy
z nostalgią wspominasz każdy pobyt w K..obierzynie :classic_cool:

ty bystrzaku jeden!! Dobra jesteś, skąd wiedziałaś?? Chyba byłaś kiedyś moją sąsiadką!! Tak mnie męczyło, skąd mogę znać to upierdliwe babsko i wszystko się wyjaśniło od słowa do słowa!! Pomarańczo a może byś nam trochę pomogła?? O czym mogłybysmy porozmawiać?? Takie jestesmy nudziary.....a ty inteligentna, wygadana, oczytana zapewne, może nam podsuniesz co jakieś tematy do dyskusji?? Może jakś dobrą książkę ostatnio przeczytałaś ( Ania z Zielonego Wzgórza odpada, wiem jesteś na bieżąco z lekturami, ale my chyba nie koniecznie) :) :) :)

Gość do surfitki
a na czym chcesz przyoszczędzić? moge ci podesłać trochę starych ciuchów, bo sumie miałam je dać na PCK, ale widze, że też jesteś w potrzebie...

Gość do MatkaFifi
tak, znasz mnie stąd, że podchodziłam pod płot i przynosiłam ci draże z biedronki, bo u was sanitriusze byli nieprzekupni, nic nie chcieli wnieść z zewnątrz :classic_cool:

Gość do MatkaFifi
czytajcie dziewczeta lektury, czytajcie,bo was dzieci zawstydzą 💤

słabo, słabiutko. Nawet grymas usmiechu nie pojawił się na mojej twarzy. Mogłabyś się bardziej postarać!! Ps. Bardzo lubię draże!! Fajnie że jesteś przynajmniej jest z kim pogadać:)

Gość nie martw sie o swoj grymas
po Kobierzynie to juz tak zostaje... :classic_cool: koleżanki pewnie po biedronkach lataja, bo jakieś śpiochy mieli rzucic za grosze? nie wybrałaś sie z nimi? miałyście sie w jakimś hipermarkecie spotkać i pobrykać razem w kulkach, nie? :classic_cool:

No przyslij te ciuchy to je na allegro sprzedam i zarobie :P Bo w powyciaganych dresach XXL lazic nie bede. A oszczedzania nigdy nie za wiele. :) Mama Fifi , to milego weekendu zycze w takim razie. Skoro pomarancza nic nie polecala do czytania ( widac, tez nie jest na biezaco ;) ) to ja ci polecam "Jezdzca Miedzianego" P. Simmons. Oczywiscie jesli lubisz tematyke romansu wojennego.

Romans wojenny?? Może nie koniecznie:) bardziej gustuje w kryminałach np. A. Christie. Mam nadzieję że weekend się uda, bo od tego siedzenia w domu to juz czegoś dostaje!!

Gość do surfitki
dobra, jeszcze dzis spakuje i prześle ci faksem :classic_cool:

Gość do matkaFifi
nie denerwuj sie, wróci pan do domu, to wyprowadzi cie na spacer :classic_cool:

Gość z ksiażek polecam
Akademie Pana Kleksa :classic_cool:

Gość Pomarańczo....
przynudzasz już...kiedyś byłas bardziej zabawna.

hej dziewczyny ja dzis mam urwane glowy od rana ciagle w biegu teraz wlasnie zabieram sie za prasowanie koszuli mezowi bo jutro na slub kolezanki ruszamy.oohh matko jak ja nie Cierpie prasowania :( kto mi pomoze ?