Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa86

klub mam krakow

Polecane posty

To ja tez poproszę!! Maila znasz. No ja przyznaję miałam katar ale to było parę dni temu....:(

Surfitka - a gdzie z okolic w stronę skawiny? Kornelkowa mamo - dzięki ale aż tak dobrze nie jest. :) Za to Ty mi ostatnimi czasy gdzieś zniknęłas zupełnie. Na spotkanie w Tesco pisze się jak najbardziej ;P A no i jak zbieracie zamówienie na papier toaletowy to może i mnie kupcie parę rolek. Co sie będę wybijać....

Gość kwoczki będą sie ogladały
na naszej klasie , buahahaha, ale wieśniactwo!!! hahahaha

Do mnie tez mozecie przyslac namiary na nk :) Beda mile widziane. Ja tez moge byc na spotkanku :) Szkoda, ze nie maja tam jakiegos miejsca, gdzie by dzieciaki moglyby poszalec. Moja w miejscu nie usiedzi za dlugo. :o A jak sie spotkamy to ci Artigana powiem gdzie dokladniej :) Albo napisze ci prywatnie. Ale to tez poludnie Krakowa mamina muminow :)

Powiem więcej-oglądając nk, będziemy gdakały z przejęcia :D Przynajmniej ja tak robię :) Ja też jestem krakowianką od paru lat dopiero, strony mi się mylą, jak każdej kobiecie :) Nawet na początku zdarzyło nam się pobłądzić w drodze do domu. Za to mamy bażanty, sarny i dziki. No wiecie, jak to na wsi :P W końcu wieśniarą jestem, nie? :P

E to ja jestem krakowianka z dziada pradziada..chociaz jeszcze 30 lat temu moje osiedle bylo wsia podkrakowska :P Do lasu tez 10 min spacerkiem... Mamani, przkochane masz kurczeta :)

ja też rodowita Krakowianka (przynajmniej do "pradziadka" bo oni gdzieś z kresów wiec wiecie... ukraińska krew :D:P) Muminkowa podaj maila Surfitka dziękuję. Ninka słodziachna. Obliczyłam sobie żeś 7 lat odemnie starsza :D:D

Kornelkowa, tos ty taka siksa mloda? Jakos nie zwrocilam uwagi na wiek. Hehe, ja w twoim wieku jeszcze nie myslalam o dzieciach ;) A potem bardzo dlugo sie staralam i wyszlo jak wyszlo...Grunt, ze jest :) Ale ostatnie urodziny bolaly, oj bolay, zwlaszcza, ze sie dwie cyferki zmienily...

surfitka siksa siksa :P:D Ale co tam. Będę młodą babcią i istnieje cień szansy ze praprawnuków dożyję buhaha. O ile w ogóle jakieś wnuki będę mieć bo Mańka twierdzi że w przyszłości będzie dinozaurem... a jak wiadomo u dinozaurów średnio było z tym rozmnażaniem, aż w końcu wyginęły :P:D

Mój: maminamumina@wp.pl Dinozaur...dobre :) Moja stwierdziła ambitnie, że będzie lekarzem. Nie wiem po kim ma takie aspiracje :D

muminkowa wysłałam. Moja ma zadatki na weterynarza bo szaleje za zwierzakami. Ma książkę z rasami psów i potrafi rozpoznać na spacerze jakiej rasy jest psiak. W ogóle nie bawi się lalkami tylko psami. Dziś byliśmy kupić te chi chi love czy jak im tam i byliśmy w Viki ale nie było więc Mańka stwierdziła "Nie ma cicilovów? no to chodźmy stąd mamo bo oni tu same pierdoły mają!"... Ale dopadłyśmy je w "lalu" (real) i mamy już pokaźną kolekcję... Pół wieczoru się uczyłam, który jest jakiej rasy i jak mają na imię...

Dziękuję bardzo. Szkodniki to świetne określenie. Naprawdę lepszego nie można użyć :D:D:D:D Ty też masz śliczne panny. Podobne do siebie :D:D:D Niestety odkryłam, że żadnej z was nie znam.

Taaa, dwie krople wody ;) Wiesz z różnych listonoszy :D:D Za to teraz, jak gdzieś się miniemy na mieście, to się rozpoznamy :)

no... teraz już nie przejdziemy obojętnie obok siebie w biedronce czy też lidlu. Ach ta nasza klasa. Bez niej życie byłoby zdecydowanie utrudnione :D:D:D

Właśnie odkryłam że w żadnym z naszych kin nie ma nic dla dzieci w sobotę po godzinie 18... Wszyscy zakładają że do 16 trzeba się z dziećmi uwinąć, a po 16 kolacja i do łóżka... :(

Nie wiem na co chcecie iść, ale np."Księżniczka i żaba" jest najpóźniej w Zakopiance o 17.15. Właśnie na ten film wybieramy się już od 2 tyg i nie możemy dotrzeć...

3 latek usiedzi juz w kinie caly seans??? Mamani, a ja odkrylam, ze w twoim lo pracowala moja ciotka. I ze mamy jedna wspolna znajoma. :) Mamina muminow, email poszedl.

jakoś mi się ta księżniczka wydaje nudna jak flaki z olejem. Oglądaliśmy zapowiedzi jak byliśmy ostatnio w kinie. Myślałam nad planetą 51. Do zakopianki to ja 3 dni jadę :P Pasuje mi multikino ewentualnie plaza no i po 18 bo do 18 mężu w pracy.I lipa bo nic nie ma. My się wybieraliśmy na reniferka, ale nam się nie udało wybrać i reniferka zdjęli z ekranów. Ostatnio byliśmy na Odlocie i faktycznie odlot, ale nie dla 2 i pół latki.. Uciekam do spania bo coś czuję ze koło 2-3 w nocy ktoś mi się wryje do łóżeczka i zakosi kołderkę a potem będę się do rana bawić "cicilovami" :D:D:D Dobranoc.

surfitka moja chodzi do kina od kiedy skończyła 15 miesięcy i usiedzi cały seans nawet na 3d z okularami na nosie. A lilianna to chyba z kafeterii :) W ogóle pozdrawiam :D Znikam już. Pa.

Hej dziewczyny...ale się rozmowa rozkręciła...chyba mnie coś ominęło. To ja tez poproszę na maila linki do NK:)

hej dziewczyny przepraszam ze nie wyslalam Wam obiecanej rzeczy ale czasu braklo obiecuje ze pozniej to zrobie.jak Wam mija dzien? dzis tlusty czwartek przyznawac sie ile pochlonelyscie juz paczkow ? :P :D ja jeszcze nic ale spoko nadrobie jak od dentysty wroce.pozdrawiam

hello Mama fifi wysłałam Ci maila :D Moi wstali o 5 rano :(:(:(:( a teraz zjedli obiad i poszli spać. Jaka cisza. Aż nieprzyjemnie!

Hej, tak dostałam maila:) To zrób to:) Ja przyznaję nie zjadłam dzisiaj ani okruszka...w ogóle jakiś taki dzień do d....

Gość do matkaFifi
idz do dentysty jak szczesliwa86, naprawicie sobie obie swoje ostatnie dwa zęby i od razu humor wróci :classic_cool: