Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa86

klub mam krakow

Polecane posty

różnie bo się trochę przeprowadzaliśmy ale też nie okolice huty. Chociaż Krk to dosyć specyficzne miasto więc może się okazać ze się jednak znamy :)

Gość taak na pewno sie znacie
codziennie sie widzicie w Biedronce, jakie to porywające 💤

no i właśnie chcemy ustalić do której biedronki każda z nas chodzi :P Bo tak się składa ze trochę tych biedronek u nas jest :P:D

Hej dziewczyny ja tak na chwilkę tylko zerknęłam i czytam sobie że to wredne babsko nadal nie odpuszcza, ale zaczyna mi sie to podobać w szczególności jak czytam kornelkową mamę. Przepraszam Kornelkową mamę że się dzisiaj nie odzywałam na gg ale jak ja byłam to Cibie nie było:)

mamo fifiego przyznaje Ci racje zaczyna sie robc wesolo .kornelkowa mamo potrafisz sobie poradzic z takimi natretami gratulacje za poczucie humoru

Nie wiem odkad siedzicie na kafe, ale ze 2 lata wstecz to tu byly specjalne topiki o Mamani zakladane :P w kulcie uwielbienia przez pomarancze. :D Fajnie sie to czytalo ;)

Gość ach kornelkowa mamo
porwałaś swą intelygencją i bystrością niczym woda w klozecie wszystkie krakowskie kwoczki, brawooo :classic_cool:

Bardzo mi z tego powodu przyjemnie. Mamo fifi i jak tam znalazła się zguba? Wstawać dziewuchy :P Byłyście już dziś w biedronce? są fajne promocje? :D:D

Gość nie dajcie sie
dziewczyny A te pomaranczki to ciagle siedza w biedronce i lidlu.. Ale dzieci nie maja,stad tyle jadu ZAZDROSC,ZAWISC,ZLOSC Ale jak tu zajsc w ciaze jak sie jest przepelnionym po brzegi jadem:( pozdrawiam krakowianki i weteranke forumowa mamani:)

Czesc. Jak tam dzionek leci? Moje kurczatko wlasnie poszlo spac, jako dobra kwoczka wzielam na pole przed poludniem i se pospacerowalymy :P A w Biedronce bylam wczoraj to se nakupilam co trzeba bylo ;) W kulcie uwielbienia 🌻 dla kazdej z was i 😘 dla waszych dzieciakow.

hej dziewczyny my dzis bylismy na rehabilitacji jest juz duzo lepiej ale kregslup ma moj kurczaczek slaby :( co u Was? ja wlasnie szykuje obiadek a do bedronki to moze jutro pojde :D moze sie umowimy na jakas konkretna godzine to sie tam spotkamy ? :D

No jak co. Chusteczki Dada :D:D:D Ale po promocjach nie bardzo pochodzilam bo mi piskle tak piszczalo, ze tylko bach to co potrzebne do koszyka i do domu. :P A ja bede obiad robic jak wstanie. Jak leze kolo niej dluzej spi ;) A Mania chodzi do przedszkola juz? Ona bedzie miec 3 latka, no nie?

My dziś jedziemy do kauflanda po papier toaletowy Amelia. Rolka jedyne 30 groszy kosztuje! I starcza na długo :D:D:D:D Mania nie chodzi do przedszkola. Postanowiłam oszczędzić panie przedszkolanki :P A tak na serio to myślę że kornel by ucierpiał na wysłaniu Mani do przedszkola. Jak na razie siedzimy sobie w domku i mamy "domowe przedszkole".

szczęśliwa wpadaj do kaulanda zarezerwuje ci 5 rolek Amelii :P Dlaczego jeździsz z małym na rehabilitacje? Chyba nie doczytałam o ile pisałaś.

No i właśnie dlatego sie tu nie udzielam bo tylko plebs chodzi do Biedronki. My wyższe sfery odwiedzamy Tesco :) A powaznie witam po baaardzo długiej przerwie. Ale jak już znajdę chwile bo poczytac to już sił brakuje na odpisywanie :) Któraś z Was prosiła by coś o małej napisac. Ma 16 misięcy, rozrabia za pięcioraczki. Wszedzie jej pełno. Geba jej się nie zamyka i tylko mama mamam mama nosz...... Ja mam 27 lat. Czy jest jakaś mama z Ruczaju albo okolic?

Artigana, no ja jestem :) , z grubsza okolic Ruczaju...w strone Skawiny. I tez robie zakupy w Tesco :) Ech gaduly nasze kochane :) Moja pare miesiecy temu na okraglo mama, mama..a teraz jej sie zmienilo i jest mama mniam, mniam :P

Artigiana właśnie oglądałam wczoraj fotki i chciałam Ci napisać że ślicznie wyglądasz. Na prawdę ci macierzyństwo służy. Nie poznałabym Cię! No to co, kochane? Jakieś spotkanie krakowskich mamuś w Tesco na Kapelance? :D:D:D

Gość kornelkowa to prawda
ze teraz zaczynasz planowac trzecie? nie pytam zlosliwie Tylko wydaje mi sie ,ze sie spelniasz w macierzynstwie?

Kornelkowa mamo jak mozesz to mi zamow 10 rolek bo wiesz u nas duze zapotrzebowanie jest :D co do rehabilitacji to kurczak ma napecie miesniowe i musi cwiczyc.jakie zdjecia ogladacie ja nic nie widzialam :(

Gość mamina muninów
A dorobkiewicze łażą do Tesco. Prawdziwa śmietanka odwiedza Lidla ;) Melduje się matka polka wielofunkcyjna z południa Krakowa, gdzie przyjemnie życie płynie przy szumie obwodnicy ;) Pozdrawiam współmieszczanki :) Zameldowana-znikam do wieczora, pa :)

Hej dziewczynki. Chciałam się tylko przywitać i wracam do prac domowych. Witam nowe koleżanki, no może nie nowe, ale których jeszcze nie miałam przyjemności poznać. Mamo Muminków ja również mieszkam w tych pięknych okolicach Krakowa.

spełniam się spełniam. wystarczająco :P Jak będę miała trzecie to nie omieszkam poinformować o tym społeczności kafeterii no i... same wiecie nasze życie- nasza klasa :P Tak więc wiecie- dowiecie się wcześniej niż mój mąż buhaha :D:D:D Mamina muminków niedługo (albo i dlugo bo wiadomo jak w naszym kraju to wszystko się toczy) również będzie mnie tulił do snu szum silników i woń spalin :) A do lidla to mi ciągle nie po drodze :P Szczęśliwa Mania też miała problemy z napięciem. Skierowali nas do poradni w szpitalu św Ludwika na Strzeleckiej i tam chodziłyśmy na rehabilitacje.

małe sprostowanie: Nie mieszkam na południu Krakowa:) Pomyliło mi się:) Bo nie mieszkam tu długo:)taka pierdoła ze mnie.

my chodzmy na prochowa i juz sa duze postepy.kurcze jakies chorubsko mnie dopadlo :( koras z Was mnie chyba zarazila bo jedna byla przeziebiona przyznawac sie ktora to? :D kornelkowa mamo jak mozesz wyslij mi linka ze swoim profilem na nk to chetne sobie Was poogladam :)