Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie żonaty

Nie wiem co zrobić a tak mało czasu....

Polecane posty

Gość prawie żonaty
Może w krakowie nie mam brudu smrodu i kabrio ale za to mam pijanych angoli ktorych za kazdym razem jak jade na impreze na rynek mam ochote ZABIĆ!! Oni są zwykłymi chamami a ja takich ludzi nienawidzę

Gość Niedobra......
To fakt, kobieta z klasa pokazala klase wow :D Prawiezonaty, jestes przed czy po 30?

Gość kobietaZklasąiKasą
kajtuś bo nie mam słów na takich pedziów ktorzy wielce kochaja a nagle jakaś laska -staje sie dla nich całym światem na jakiej podstawie bo jest ładna ,sympatycznaczy poczuł motylki w brzuchu?-studiuje psychologie i wiem jak to się kończy czeka Cię duze rozczarowanie..ale znając takie pizdy jak ty nie dowiesz się póki nie spróbujesz...

Gość kajtuś
ale ten temat jest zmyslony!!!!!!!!!!! Poza tym czlowiek nie ma wplywu na swoje uczucia.

Gość Niedobra......
Kobieto z wielka klasa czytajze uwaznie PROWOKACJA to byla a ty sie emocjonujesz jak na wyscigach konnych

Gość kobietaZklasąiKasą
ma wpływ ,kązdy ma wpływ na swoje uczucia ale trzeba nad tym pracować ,chybą że sie ma jakies zaburzenia..to już inna sprawa

Gość kajtuś
prawie żonaty ok będę już kończył. Tak na serio to to wszystko kit. Przepraszam wszystkich którzy lekko zdarli opuszki odpisując a zwłaszcza osobarefleksyjnaraczej bo lekko podniosłem Ci cisnienie.... Ale co mam zrobić, taka już moja natura... to są slowa autora z tego tematu

Gość kobietaZklasąiKasą
a ty jak chcesz sie gołaszać towarzysko to są inne stronki do tego przeznaczone;)

Gość kajtuś
ale bredzisz laska, jak mozna rozkazywac sercu? Ty mówisz o rozumie a rozum i uczucia to dwie różne bajki. . .

Gość Niedobra......
Nie wymadrzaj sie, ja tez studiuje psychologie a ze jestem z Krakowa to pewnie na bardziej prestizowym uniwersytecie niz ty :P I co niby mozesz stwierdzic skoro jeszcze nie skonczylas studiow, masz na mysli poziom fenyloetyloaniny?

Gość prawie żonaty
kobietaZklasąiKasą jedyne co możesz to wysłac na naszej klasie za kasę prezent w postaci kaczuszki swojemu profesorowi czy komu tam kto cię edukuje żeby się z motywował i wpoił Ci do głowy jakąś sensowną wiedzę. Poza tym jak Ci coś nie pasuje to spieprzaj a nie obrażaj moich koleżanek!!

Gość Czarnooka rusałka 23
prawie żonaty czy moge o cos s pytac?

Gość prawie żonaty
oczywiście że tak:)

Gość Czarnooka rusałka 23
bardzo mnie zaciekawił ten topik i chciałam spytac, jak ona tto zrobila ze cie sobą zaczarowała, wiesz pytam bo sama bym chciała tam wpłynąc na kogoś

Gość prawie żonaty
Oj a Ty sobie nie zdajesz sprawy jeszcze że to prowo było;/

Gość Niedobra......
Kobieta z klasa poszla szukac terminu zwiazku chemicznego i zaraz wyjasnie ze nie o to jej chodzilo :) prawie zonaty ponawiam pytanie ile masz lat?

Gość prawie żonaty
Zeby zrobić coś takiego to trzeba mieć na prawdę dużo szczęścia i dobrą osobowość

Gość Niedobra......
Do rusalki , ja mam duze doswiadczenie jesli chodzi o takie "wplywy" nie chce sie przechwalac ale jednego juz rozwiodlam :)

Gość kajtuś
Bez obaw, nie ma się czym chwalić:)

Gość prawie żonaty
Kobietazkasą założyła osobny topik o temacie "kto ze mną porozmawia":D i własnie pokazuje tam jaka ma klase. To jest albo pijana małolata albo jakiś niedorozwój ...

Gość prawie żonaty
Niedobra---> ale Ty zła jesteś.....chyba się w Tobie zakocham:)

Gość kajtuś
Czy to takie wspaniale uczucie odebrac komus szczescie i na nim zbudowac .. no wlasnie- jest takie powiedzenie, że na nieszczęściu cudzym swojego nie zbudujesz... Kiedyś się znalazła tak co mi chciała odebrac moje szczęście ale pogoniłam ją na 4 wiatry i mam od tej pory wiadome zdnie na temat tego typu "łowczyń"

nie bardzo wiem co ma psychologia do uczuc.nie wroze jej jakos sukcesow w zawodzie.o kobiete z klasa mi chodzi rzecz jasna.

Gość prawie żonaty
Nie wiem jak to jest ale jak dziewczyna słyszy że chłopak jest zajęty to zapala się jej jakaś lampka i musi go mieć. A mówią że to my faceci zawsze rywalizujemy:) Chociaż może chodzi wam nie tylko o wykazanie się ale o to że facet będący w związku jest już sprawdzony?:)

mi sie jakos taka lampka nie zapala i nie interesuja mnie zajeci.a wogole to ja lubie wolnosc i facetow mam gdzies.

Gość kajtuś
No mi się zpalała zawsze czerwona lamka:) Brak dostępu - next please:).

Gość ...ups
Ej Prawie ...... ale prowo, że aż czuć uszami. Albo poprostu nigdy nie kochałeś swojej niedoszłej. Zostaw ją, niech sobie ułoży życie z kimś, kto będzie jej wart. A ty poszalej z tajemniczą dziewczyną....tylko ciekawe jak długo to szaleńswo będzie sielanką? Pigułka rozczarowania ma gorzki smak i będziesz musiał ją przełknąć. I pamiętaj, że odwrotu już nie będzie.

nick kobieta z klasa i kasa jest raczej malo zachecajacy do rozmowy przynajmniej jak dla mnie.swoja droga znalam pare,koles nawial z kosciola sprzed oltarza.a za jakis czas i tak sie z ta laska ozenil :)

Gość kajtuś
Oczywiście, ze są sposoby na zrobienie komus ż życia szaba, na rozbicie rodziny odebranie dzieciom ojca itd... ale kobieta z klasą by się tak nie zachwała przecież:)