Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Coni36

SZCZESLIWE STARANIA O MALENSTWO NA 2010R

Polecane posty

hej moze mama. ja mam miec plodne od 24 lub 26 lutego wiec wtedy bierzemy sie do dziela:)

O, wreszcie ktoś jest w tym samym czasie :) Justys - w takim razie będę trzymać kciuki. Przed chwilką zajrzałam na temat starających ze Śląska. Jesteś z Gliwic? :)

To widocznie źle zapamiętałam. Czyli raczej nie będziemy miały okazji się trafić. Ja przebywam w Rybniku, Żorach, Gliwicach, rzadziej w Mikołowie. Ale do Bielska nie mam "po drodze" ;) Ok, idę szykować kanapki do pracy. Miłego wieczoru!

Witam wszystkich wieczorowa pora:cos tu dzis cichutko strasznie.Gdzie sie wszyscy podziali?pozdrawiam i zycze wytrwalosci

Gość czarna_06
Ja mam dni płodne między 24-26 lutego i jestem z Gliwic :D

witajcie:) dziś u mnie 14 dc, żeby ten czas szybciej leciał, przytulanko we wtorek i w środek, ginekolog powiedizał, ze do czwartku będzie już po owulacji. dziewczyny, trzymcie kciuki:) żeby nam się udało,. to nasza 4 próba. ja już mam chyba obsesja na tym punkcie, każdego dnia myślę, analizuję, chciaż chciałąbym zapomnieć a przypomnieć sobie jak już okresu nie będzie.

Witam jeszcze przed wyjazdem. Właśnie się pakuję. Kto wie, może jak wrócę (na początku marca), to będą tu czekać na mnie jakieś dobre wiadomości :). Trzymam za was kciuki

witajcie:)u mnie dzis 29 dc a dzis powinien byc pkres badz nawet wczoraj.Jestem troche zla bo ciaza wykluczona a nigdy mi sie nic nie spoznialo.cykle mam co 27 badz 28 dni jak co 28 to juz 27 dnia mam plamienia a dzis juz 29 dzien i ani okresu ani plamien.Mam nadzieje.ze nic zlego sie nie dzieje. może mama a gdzie wyjeżdżasz?

Dziewczyny . mam do was pytanko, w tym cyklu zaobserwowałam coś dziwnego, a mianowicie, zawsze po owulacji bolały mnie bardzo piersi aż do okresu, a w tym cyklu tylko podczas owulacji troszke mnie bolały, teraz jestem 2 dni po i nic nie czuje. Tak się łudze że to moze :) aż boje się wypowiedzieć, ale mam taką cichutką nadzieje. w każdej drobnostce staram sie czegoś dopatrzeć. czy któraś z was, która ma już dzieciątko też tak miała z piersiami? odpiszcie mi proszę kochane:)

Gość luz blues
Kobiety drogie, zamiast tych obliczeń, badań, myśli, Poprostu się wyluzujcie i kochajcie się z miłością. Zapomnijcie o zmartwieniach, owoc miłości prędzej się pojawi. To kwestia psychiki, nie blokujcie jej.