Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadziejamyszki

termin GRUDZIEŃ 2008 - cz.2

Polecane posty

ja tez sie waham i nie wiem co kupić dla Andzi wczoraj kupiłam w Lidlu bluzeczki - a zabawkę nie wiem jaką kupić :-( może tego skoczka albo Tosię gadającą oj nie wiem na prawdę co wymyślić :-(

Mamuniu kupiłam :) przyszedł. dodatkowo dodają pompkę. nadmuchałam w pracy ;) fotke zrobiłam hehe http://www.voila.pl/146/x6i94/?1 fajny jest. guma widać, że wytrzymała i nawet ja poskakałam, ale koreczek na brzuchu stukał o podłoge (za ciezka jestem hehehehhe) generalnie jestem zadowolona :) i mysle, ze Dusia tez będzie :) do tego dokupiłam jej puzle z krecikiem i bedzie happy Gumi_Aga :) nawet nie wiesz jaki mam teraz humor :D a za oknem słońce!!! :D

:) będą dziewczyny rumakować :) ide do domku :) wskocze po drodze do tesco, kupie mieso na klopsa (heheheh Pia :) ) i kupie szampana :P będziemy z Dżordżem dziś pić tzn nie szampana tylko wino musujące :P na szampana mnie nie stać ;) paaa

🖐️ I ja sie melduje ale pewnie teraz wszystkie pouciekaja :p My tez nie wiemy co kupic Kubie. Generalnie nie mam zapalu do prezentow dla niego bo on sie tym nie bawi. Jak M przejdzie ta rozmowe o prace w przyszlym tyg to wtedy kupimy cos a jak nie to dostanie od chrzestnego i styknie mu... Snilo mi sie dzisiaj, ze mielismy drugiego chlopca:p Kubal wlasnie zasnol ja szybko zupke wcinam, zrobie kawe chwilka relaksu i zabieram sie za mycie mebli w duzym i szklo umyje... bleee nienawidze tego. No i wstalam dzisiaj zakatarzona:/ kicham ciagle jak powalona a Kubal sie ze mnie nabija. Kubul chodzi po domu ciagle od 2 dni i mowi tata ma siusiaka, Kuba ma siusiaka, mama nie ma, zgubili ( nie odmienia zgubila).... pytam sie go kuba gdzie jest moja koncowka do odkurzacza: zgubili, Kuba gdzie jest miotla: zgubili. juz nawet nie idzie i nie szuka bo wszystko mu sie zgubilo:p

zanim napisalam tego posta to kichnelam 15 razy:/ jejku niech mi to idzie precz... Meaaa gratulacje podwyzki i 13:) mamuniu mam nadzieje, ze rower dojdzie:)

Hellouu :) Izu :) nie wystraszyłaś:) moja Wiki wyjątkowo dzis poszla na drzemkę szok... mama moja w domu i humor mam zjebany :( Barylko juz wiem ze nie pojade:( w sumie to nie tylko przez moja sytuacje w domu, gdybym mieszkala juz w BB no problem z powrotem itp ale... kasa a raczej jej brak... wszystko ladujemy w mieszkanko... ja na Twoim miejscu bym jechala, w koncu jedziesz z Dżordżem sese a katar Natalki to nie choroba no i nie wyjezdzasz na tydzien :) zazdroszcze Ci, ale mysle ze jeszcze sie spotkamy, bede śledzić kapele Twego męża, moze zagraja w Bielsku? :D wtedy na bank musisz wbijac :D co do prezentów... kupilismy Wiki laptopa na urodziny, trochee sie pobawila i ma go gdzies :o dzis w wiejskim markecie kupilam jej naczynia a'la kitchen set za 5 zł i wiecej zabawy niz wyszukane edy=ukacyjne zabawki :P tak ze w tym roku zero prezentów juz, chyba ze znajomi cos przywioza :D Mea szcześciaro:) nieladnie tak sie chwalić :D ale gratuluje :) Pia nie, mysle ze nie jestem podobna do Majki, zaczęłam ogladac ten serial i jakos z Wiki sie wciągnełysmy... teraz babia sie wciągneła a ja w tym czasie wole czytać Chmielewską :D Samadamo??? Holly?? Mamoolka?? serio zrezygnujesz z forum? szkoda.....

aha Barylko :) Pia ma calkowita racje, Twój Dżordż naprawde nie wyglada jak ktos kto gra w takiej kapeli... mam porownanie.. kolezanka moja psiapsióła rodzi w styczniu niesteyy zwiazała sie z gościem z b.ostrej kapeli i taki jeden z niego drań jak i muzyka... masz szczęście:) ja w moim Dżordzu odnalazlam to co szukalam w gosciach z kapel (dziecinne wiem :P) i niektorych wole podziwiac ze sceny niz osobiście, idąc na koncert ide sie wyszalec a nie zarywac za przeproszeniem.... chociaz o gustach sie nie dyskutuje ale... pamiętacie goscia z HIMa?:D Ville Valo?:D no wiec teraz jak na niego spojrze.. no comment za to Jared Leto :D i aktor i ma kapele i wygląda mmmmm i co z tego ze nie doogladalam Mr Nobody (Mamuniu faktycznie ciężki gatunek :o)

No i sie wynurzam:))Mala zjadla tyle zupy,że szok!!! Wikusia poszla do szkoly na losowanie prezentów-głowna nagroda to tv lcd!!wow!!sie szkoła rzuciła!!! Misty Chmielewska nigdy mi sie nie nudzi!!uwielbiam babe!!zawsze rycze ze smiechu jak ja czytam-najlepsze sa ksiązki z jej okresu pracy w biurze jako architekt:-D Ekipa bombowa!!!:)) Bardzo jestem ciekawa tej czerwieni:))zapodaj jakies fotki do galerii-pliiisss!! Mea kupiłam skoczka:)czerwonego:)) miłego wieczorku zycze przy ciepłych kaloryferach:-D Izu zdrowka🌼 fajnie masz,ze Kuba tak gada ,u mnie cisza:((czasem jakies slowo raz na pól dnia-ehh:(( Myszko jak dziewczynki? Kimizi opowiadaj jak było!!!

Barylko u mojej Zosi tez takie policzki czerwone i jakby szorstkie,podejrzewam,ze od nabiału,bo duzo go ma w diecie:2x kasza manna+jakis jogurt,serek lub musli na jogurcie,ale co zrobic jak ona uwielbia:))Wyciagam danio ten XL i wciaga caly ,jakby były dwa to by tez zjadła:))

Mamuniu widze ze mamy podobne gusta :) Chmielewska jest niezniszczalna :D a co teraz polecasz?? kurde pracowalam w bibliotece a i tak mam zaleglosci w nowosciach ze szok... jak je wszystkie wyszukujesz??? śledzisz Empik?:D aaa i nie martw sie o mowe Zosi... moja tez cos tam powie pojedyncze slowa tak to cały dzien slysze yyy eeee yyyy glowa pęka:o

WItaski :( MIsty tez nie jade.Qna ale mam pecha. Od kilku dni bolala mnie glowa,ucho i delikatnie zeby.Bralam aspiryne i pomagalo.Ostatniej nocy czuje ze zab a wlaciwie zeby bo nie wiedzialam ktory.Wzielam aspirynke i OK.ALe z rana planuje ze wpadne do dentyski.Nawet nie dzwonilam bo piatek i nawet by mnie nie wbila.Wiec pojechalam z Dzordem i zostalam bo zgodzila sie mnie przyjac.QWA !!! wyrwany mam zab!!! masakra! Myslalam ze mnie zawialo a to od zeba cholernego faktycznie.On byl leczony juz ze 2 razy i dzis sama sugerowala zeby mi usunac jednak bo sie moge umordowac i nic z tego nie bedzie.No to ogien! dobrze ze to na tylach ale fakt qna ze mialam dzis rwany zac.Pech akurat teraz.Mowie jej ze moze lepiej po weekendzie (mysle o koncercie) a ona ze po weekendzie to moge jako chomik wrocic:) Wiec nie mam zaba i mam antybiotyk.Zajebisty dzien.Akurat jak Dzordz przyjechal to Natalka chora a mi qna wywrywaja zeba.Szkoda gadac.

Z rana jeszcze sobie latalismy po sklepach.Ja zadowolona bo Natalka lepiej sie czuje.Kupilam sobie nowy tusz do kresek na wyjazd:) Qna a teraz siedze przybita.Jak czytam o Waszych meksykanskich zupach,klopsach to masakra.Ja z rana jadlam sniadanie i teraz malenki kawalek babki piaskowej.

Pia,MIsty hehe :) Dzordz na moich fotkach faktycznie aniol:).Ma chlopina jeszcze czarne wcielenie :).On gra od zawsze.Nie jest to pierwsza ani jedyna w tej chwili kapela w korej gra.Poznalam troche tych blacmetalowych zwirzow przez niego.I czesto mylnie sa odbierani. MIsty powiedzialam Dzordzowi ze moja kolezanka bedzie z forum.Mowil zebys podeszla powiedziec HAJ:) bo bedzie sie tam krecil.No ale czytam teraz ze tez nie lecisz.Mam nadzieje ze nastepnym razem sie spotkamy na jakis koncercie.

Mamusiu no wlasnie takie czerwone poliki miala po tej czekoladzie chyba.Ona tez duzo mlecznych posilkow jada. Tez nie mam pomyslow na prezety.Wlasnie dostala od Dzordza fajne zabawki i chyba nie bede jej nic kupowac.Pewnie cos jeszcze dostanie na urodziny od innych.Ubranka tez dostala.Wiec nie wiem czy jej cos kupimy.

hejoo Misty - nie chciałam sie chwalic :( po prostu ostatnio duzo rzeczy sie na mnie zwaliło i dzisiejsze dobre wiadomosci dodały mi skrzydeł i sprawiły, że wybuchłam taką radością :( ale zeby nie było tak różowo to poprztykałam sie z Dżordżem :( wyobraźcie sobie, ze wyszedł o 6.30 z domu i jeszcze nie wrocił. bo maja wigilie firmową i mu sie tak podoba, ze zadzwonił, ze będzie późno! jak ja kuźwa uwielbiam takie informacje o 20 stej :o jakby mi rano powiedział, ze wróci w nocy to byłby luz. ale ja nie lubie tak na ostatnia chwile! zwłaszcza, ze miałam zaplanowany miły wieczór z szampanem :o no i oczywiscie strzelił focha jak stąd do honolulu bo nie wybuchłam entuzjastyczną radością na jego informacje tylko byłam zła. no a jaka miałam być??? szczęsliwa???? położyłam Duśkę spać i zagryzłam smuta klopsem (Pia :D jest pyyyszny!! :) chociaż zdecydowanie wole go na zimno do kanapek anizeli na ciepło :) ) no i skrobie do was. :) ja niedobra, niewyrozumiała żona, która nie umie tańczyć z radości na wieść, że mąż do domu z imprezki nie chce wrócić :o

no Meaaaaaaa podajmy sobie rece moj maz tez wybyl na firmowe christmas party i jestemsy sami...

Mea- gratulacje 13 i podwyzki:D super:D a u nas snieg tralalala. lalaa:) ni wierzylam, ze kiedykowliek ujrze tutaj snieg a za oknem bielusko. musialam w ogole jechac do miasta trzasnac sobie fotke na jutzrjeszy egzamin, bo wyslali mi dzisiaj maila, ze obowiazkowo trzeba miec. no i z tej okazji juz raniutko skoro swit patrze do lusterka a u nasady nosa czerony taki pas i do tego zaczelo nie strasznie swedziec. takze super do zdjecia. nie wiem od czego to, to. jak o tym pisze to mnie caly czas swedzi. obstawiam albo uczulenie na ser(choc nigdy nie mialam) a jadlam jakas nowosc ni to bilay ser ni to zolty z zurwaina, albo po kremie.

Amorku a to ty z tego sniegu taka zadowolona jestes? :) obstawiam uczulenie na krem ;) chociaż... ja jak zjem bułke posypaną ziarnami to mam wokół ust czerwony placek (owalny) swędzący i szorstki. w tych ziarnach często jest żyto, którego ja nie moge :( aa Baryłko biedna jestes z tym ząbkiem :( i szkoda, ze wyjazd na kocert nie wypalił

aha Baryłko i wiesz moze czy jest ten krem do rąk, o którym pisałaś, w Polsce? chętnie bym spróbowała bo na neutrogene jestem uczulona :(

no ale kit z tym. dziewczyny trzymajcie jutro kciuki rano.....:) w ogole masakra na drodze. bialo, auta od nas z parkingu pod gorke nie potrafia wyjechac, oni tu niet zimowych opon:O ja nie wiem co to jutro bedzie jak wyjedziemy z parkingu na testy, a ma przymrozic w nocy. ale jest tak pieknie za oknem, nawet nad zatoka ta woda wydaje sie pokryta sniegiem. no bajecznie:D:D ahhh jutro po testach jedziemy po choinke i swiatelka obowiazkowo:) hehehe a fajne te skoczki koniki:) na pewno dziewvzyny beda mialy radoche. Izu- ale odkrycie za szafa:O jak nam na piewrszym mieszkaniu zaczal wychodzci grzyb to z Pl przywiezlismy sobie taki srodek Savo. smierdzial ale usuwal ten piorusnki grzyb i bielil wrecz sciane. Barylko- a to ci przyszlo z tym zebem biedulo:O ale z dwojga zlego lepiej teraz niz jakby na swieta cie zlapalo.

tez chyba jutro pojedziemy po choinke :) uparłam sie, ze chce mieć żywą w tym roku. po pierwsze ze wględu na to, ze sztuczna to zbiorowisko kurzu a w obecnej sytuacji gdy nie wiemy na co mała jest uczulona, wole nie dokładać do pieca ;) a po drugie ten zapach! :)

Mea- te kremy E 45 sa w Pl ale w aptekach, przynajmniej za mojej kadencji byly;) no ten snieg tak na mnie wplynal hehehe:D