Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadziejamyszki

termin GRUDZIEŃ 2008 - cz.2

Polecane posty

Pia wlasnie objadlam sie moussaka Twojego przepisu mmmm pysznosci:) Ale mnie dzis glowa tak boli ze peknie chyba:( Mialam sprzatac bo jutro do pracy i musze na niedziele obiad naszykowac wszystko, ale nie mam sily:( normalnie lupie jak nie wiem chyba zaraz tabl wezme:(

Izu:) mam nadzieję, że Ci glowa przestała JUŻ boleć :) , bo od trzech dni Cię boli i boli :P Obiadek smakował szwagrowi ? Pia:) jak tam po weselu ? ?

Holly heh wzielam tabletki i juz nie boli:p A obiadku nie bylo bo w sobote Kuba wstal z goraczka powyzej 39 caly dzien... Nie wiedialam czy to dalsza czesc przeziebienia wczesniejszego sie rozwinela w chorobe czy od zebow i nie chcialam zeby sie maly Tomus zarazil i odmowilam gosci:( Ale dzisiaj juz dobrze wczoraj od popoludnia nie goraczkowal... no i rorabie wiec chyba w normie.

pomacham wam chociaz 🖐️ nadrabiam pranie po tygodniu lania no i po wszach mam wszystkie posciele reczniki ubrania itd do prania ale dzis sloneczko zasnelam o 1ej wstalam o 6 zajebiscie a pobudki w nocy adas zrobil 2 o 2 i o 4 no to sie wyspalam :P po 6ej wstawilam pranie i mam jedno wyprane jeszcze ze 4 pralki ehh oby nie lalo ide wieszac no i szykujemy sie do chrzcin wiec sprzatanie domu na mojej glowie

no i dzien ojca sie zbliza a ja sprzedalam prawie wszystkie szklanki piwa hehe dzis dostalam zamowienie na 3 :) juppi oj gdyby nie ten macierzynski... widze ze rozglaszanie sie i poczta pantoflowa przynosza efekty

allo, allo! ;) jak tam po weekendzie? u nas sobota bardzo deszczowa, lało non stop. po południu wzielismy Dusie pierwszy raz do bawialni takiej zamknietej, nowa u nas w miescie i jest NIESAMOWITA!!! Duńke zatkało! :D nie wiedziała za co sie brac najpierw :D pomieszczenie ogromne, ogrom sprzetów i zabawek i małpi gaj... pomieszczenie wysokie na dwa pietra a wiec ten małpi gaj pod sam sufit dwupoziomowy! drabiny, wałki, pochylnie, zjeżdżalnie, baseny z piłęczkami, istny tor przeszkód :D myślałam, ze moja mała pipka sobie nie poradzi bo ona bardzo ostrożna jest, ale tam zapomniałą o wszystkim i wszystkich :D nie chodziła normalnie, ona przez 2 godziny jak tam bylismy podkakiwała radośnie i tak sie przemieszczała :D zaskoczyłą mnie bardzo bo nie wiedziałam, ze jest taka sprytna, tu się trzeba wspiąć, tu zsunąć, tu przecisnąć - radzila sobie świetnie :) po wszystkim była tak sciorana, ze nie wiedziała jak sie nazywa :D potem pojechalismy na lody i do domu ;) w niedziele piekna pogoda wiec spacer i obiad na mieście :) czyli generalnie rodzinny, fajny weekend. aaa byłam w piatek u gina. zdrowa jestem!!! :D :D wybadał, usg zrobił. wsio ok. musiałam sobie podraznic tamponem ;) póki co mam ich nie uzywac (nie wiem jak to przezyje :o zwłaszcza latem)

pranie powieszone... Meaaa - same dobre wiesci i super ze Nadia sobie tak swietnie radzila radosc dziecka bezcenna :) widzialam foty wyglada te wasze centrum jak nasz Fun House tez takie wielkie 2 pietrowe malpie gaje sa :) Izu - zdrowka dla Kubunia oby szybklo mu sie polepszylo i juz niech pogoda sie poprawi - u was tez tak leje? Holly - Ty nikogo nie odstraszasz spoko ;) maly od 6 nie spal zasnal godzine temu a Marta jak na zlosc w ryk (tak specjalnie cos w stylu leeeeeeeee leeeeeee leeeeee :o sic! drugie pranie wstawilam ale z 2 i pol godziny sie bedzie pralo wiec jak pogoda sie nie zmieni to reczniki i posciel w tym czasie wyschna a pozniej to juz tylko w 30 stopniach te 'niebrudne' rzeczy popiore a kazde pranie wtedy 30 minut :) Kurcze martwie sie czy swieca i ubranko Adasia zdazy przyjsc do chrzcin niby 3 dni ma isc a zamowilam w piatek no ale dzis swieto i cholerka wie kiedy wyslali....

to i ja sie witam Mea fajne fotki!!!! Kessi,nie mysłalas,zeby zatrudnic jakas pania np na kilka godzin w tyg do sprzatania ?wykonczysz sie:(( Pia jak po weselu? Holly jak zdrowko? A ja mam...limo pod okiem-wygladam jak ofiara przemocy domowej:-P Wczoraj Zoska lezała na łózku i chciałam ją pocałowac w szyjke,a ona głowe podniosła i prosto z całej siły wycedziła mi pod oko:((nie zdążyłam dojsc do kuchni po cos zimnego,a juz limo jak sliwka:((ehh smaruje korektorerm,ale i tak widac... U nas upała od rana,my po zakupach,pranie sie suszy.Weekend byle jaki,bo pogoda w kratkę:-P Amorku mam nadzieje,ze jest super!!!! Misty czytałas Marthę Grimes?polecam:))a moze juz Ci pisałam??skleroza... Kimizi,Myszko wychodzic!!!!! Ewcia?????????????????????

Mea najwazniejsze,ze jestes zdrowa,ewentulana ciążę jakos bys przezyła;-))zdrowie jest nr 1

Mamuniu - oj budulo takie limo :o oby szybko sobie zniklo 🌼 to Ci Zoska :P no wiesz jak to moj malzonek mowi sama jestem sobie winna... bo nie robie nic na biezaco... i ma racje ale czasem mi sie nie chce a czxasem nawet wysikac sie nie mam czasu i to nie jest tak ze non stop na kompie siedze :P wczoraj mialam kuchnie blysk i co? ano potem obiad i zachcialo mi sie robic mrozony koktajl truskawkowy no to chyba mozesz sobie wyobrazic jak teraz wyglada kuchnia bo wczoraj nie sprzatalam bo Marta ryczala ze chce na dwor a sama nie chciala byc bo Aneta jej nie pilnuje i ma w nosie i byle pies zaszczeka to Marta ryk pociag przejedzie ona ryk mucha przeleci ehhh no to bylam jedna noga w domu bo Adas i jedna na zewn bo marta :P Nie no nie bede narzekac teraz sie nazbieralo bo pranie znow wrzucalam do pokoju pustego i sie pietrzylo, Marty pokoj zrobilam na blysk u Anety polowe i to pare dni temu bo pozniej te cholerne wszy a teraz mam mega pranie no i Adas co go ubiore ulewa i wiecznie nie mam dla niego ubran wiec znow pranie heheh a caluski tydzien lalo.. Jeszcze trzeba pomalowac dzieciom pokoje wszystkie 3 no u Marty tylko jedna sciana ale Anecie caly i adasiowi tez caly bo za pare miesiecy go wyprowadzamy od nas :) Nonic lece zmywac woda sie zagrzala to mam pole do popisu - ze tez akurat rzeczy ktorych nie moge do zmywary wsadzic :P

Kessi i dlatego MUSISZ miec kogos do pomocy!!!chocby raz w tygodniu!!!żeby Ci najnormalniej ulzyc,bo ja szczerze mówiąc juz bym wykorkowała:((pogadaj z mężem-na pewno zrozumie.Ile u Was kosztuje taka pani dp sprzatania na godzinę? A co z paszportem Adasia? Zosia spi,ja sie objadałam gulaszem+kasza gryczana+buraczki i ledwo dycham,bo tak gorąco. Czas na sjestę:-D

no to i ja się witam po weekendzie... fajnie spędziliśmy czas - w sobotę pojechaliśmy na ZOO safari do Świerkocina, myśleliśmy, ze zrobimy Tomkowi wielką frajdę bo uwielbia wszelkie bajki i książeczki o zwierzętach a okazało się, że najbardziej zainteresowany był koparką i traktorem za płotem i tym, że na terenie zoo mógł sobie chodzić po tylnej kanapie samochodu - największy fun - przyciski do otwierania szym w aucie :P zwierzątka zarejestrował, nazwał po kolei po swojemu (wszystkie antylopy i inne takie to były koniki). a jak nam struś zajrzał do środka to wołał "tatuniu zamykaj, bo mnie ugyzie".. potem zobaczył te wszystkie karuzele i juz w ogóle zwierzątek mogłoby nie być:) żeby mu już dopełnic szczęścia zajechaliśmy też na "kulki" (Meea:) ) do gorzowa. Tomek uwielbia takie miejsca, szczególnie jak jest dużo dzieci. u nas w mieście też jest taki małpi gaj, ale mały i prawie zawsze prawie pusty i szybko się tam nudzi. tutaj po godzinie nie mogliśmy go wyciągnąć i tylko obietnica lodów poskutkowała. wieczorem GP w żużlu przed TV i zleciało... niedziela też ciągle na świeżym powietrzu, po południu mały do dziadków a my na żużel (tym razem liga) do Gorzowa... a dzisiaj od rana ..... brrr... aż mam ciarki jak sobie przypomnę... wychodzę na parking przed blokiem, patrzę radiowóz, drugi nieoznakowany, ale policja w srodku, mysle sobie - pewnie komus zdemolowali samochod w nocy. ide dalej i co widzę? ciało przykryte czarnym workiem, tylko nogi wystają.... obok na murku siedzi sąsiadka z klatki obok, trzęsie się jak galareta i pali.... okazało się, że to jej mąż... nie wiem oczywiście co się stało, pewnie dzisiaj już plotka pójdzie po osiedlu... wczoraj o 23 u nich w klatce było pogotowie, ale widziałam że nikogo nie wzięli ze sobą. pewnie się okaże, że wczoraj byli u niego i tak mu pomogli, ze facet dzisiaj wyszedł do pracy i zszedł :( masakra..... Mamuniu - przemoc w rodzinie;) Kessi - Mamunia dobrze mówi. wykończysz się dziewczyno, a mąz niech się nie wymądrza, z tym robieniem na bieżąco, tylko niech Ci pomoże, albo zatrudni kogoś do pomocy :P Meaa - widziałam fotki na fb, widać ze weekend udany, a jak Ty wyglądasz dziewczyno..... laska, że hoho.. ah te Twoje nogi ;P Pia to pewnie odsypia weekendowe balety;) a reszta? Holly - pisz,pisz, nikogo nie odstraszasz! Baryłko - baaaardzo fajne imieniny:) love is in the air:) no to narazie tyle, czas na kawkę

Hejo :) Mamuniu :) nie, nie czytalam, w ogole teraz nie mam czasu na spokojne czytanie.... cos tu z organizacja czasu u mnie nie tak...ale skoro polecasz, poszukam :) Kessi :) no a myslalam tylko ze ja tak mam :) jak gotuje obiad to mi pół dnia schodzi i bajzel nie z tej ziemi, zje sie w 5 minut a godzine i wiecej mam na sprzątanie :o w ogole w poniedzialki mam sajgon i sie zloszcze ze wszedzie syf po weekendzie :) Mamotomka.. straszne widziec pod blokiem jeszcze cialo sąsiada.. weekend faajny :) a my z Wikusia w Auchanie bylysmy i ma na dzien dziecka kask na rower i autko za... 3 zł :D fajne terenowe jezdzi samo jak sie jej rozpędzi :) aha Meaa tak tez myslalam ze to nic powaznego zdrowie najwazniejsze :) a wiecie, czy ktoras z Was bolal kiedy cycek?tak przzy dotyku?nie wiem czy to gruczoly wyczuwam czy guzki... musze isc chyba do gina bo sie wybieram i wybieram :o

WItaski Meaa super weekendzik.Fotki piekne.A TY taka wtlaszczona ze HO-HO:) U nas tez sa takie 2 bawialnie.Natalka tak samo szalu radosci dostaje w nich:) fajna sprawa Mamotomka u i Was superowy weekendzik.Tomcio to prawdziwy facet skoro koparki ciekawsze:) A Meaa widze ze Nadia juz jednoslada dosiada:) Kessi no faktycznie przy 3 dzieci przydal by sie ktos kto by czasami dom posprzatal.Przynajmniej na jakis czas. Mamisiu ale jaja z tym okiem:) ja mialam kiedys tak na brodzie jak mi Natalka z piety kopa dala:)

Misty mnie czsami cycochy bolay.ALe okazuje sie ze czasami przed okresem sa wyczuwalne jakies zgrubienia i moga bolec. No a my wczoraj Krakow zaliczylismy sami.Natalka z dziadkami zostala:) Walcze z nocnikiem.Sika ladnie ale nie wola.Jak zapomne ja wysadzic na nocnik to sie zesika w gacie.No ale musze walczyc.

Hej Misty nie wiem-czasem mialam takie uczucie przed okresem,ale dawno-teraz nie. Barylko Zosia tez jak Natalka-jak posadze to zrobi, sama czasami mnie za reke wezmie i łapie sie w kroku ,ale moja niegadająca jest... Fajnie,ze sie wyrwaliscie sami:)) Pia wo bist Du?czy jakos tak:)) Kessi jak nocka?gadałas z mężem? u nas pieknie od rana,juz jestesmy po zakupach i spacerze,zaraz biore sie za obiad,potem mała spac, a ja do czytania:))Juz nie pamietam kiedy ogladalam tv-jakos mnie nie ciągnie.Sciągnęłam sobie wreszcie film"woda dla słoni",ale nie mam weny na obejrzenie,a tak na niego polowałam:)) Mamatomka jeju!!!straszny widok:((wiesz juz co sie stało??

Hejka w końcu mam czas aby napisać. Wczoraj miałam wszczepiany implant w szczękę więc większość czasu leżę i odpoczywam. Dawidek siedzi u moich rodziców i dostarcza im ogrom śmiechu. Ostatnio Dawid poprosił dziadzię aby mu poczytał, mój tata wykręcając się powiedział że nie umie czytać, Dawid jednak stanowczo oddał dziadzi książkę mówiąc " to ćwicz":P Mój bąbelek mały. Tęskni mi się za nim. Barylko bardzo dobrze że wyjechaliście, mam nadzieję że psychicznie dobrze to Tobie zrobiło i już nie widzisz wszystkiego w ciemnych barwach. A i mnie zawsze od zawsze boała prawa pierś przed okresem Pia mam nadzieję że nie zatruliście się tymi zakażonymi ogórkami, odezwij się bo zaczynam się niepokoić. Misty gratuluje zakupu:) Teraz Wiki będzie bezpieczna na rowerze:)

Hejka .... alez tu zastoj ! U mnie tak czas pedzi, ze nadarzyc nie moge. Jutro zaczyna sie tu dlugi weekend i moze uda sie nam wyskoczyc nad morze choc pogoda sie psuje , wiec wyjazd pod znakiem zapytania. O weselu juz prawie zapomnialam, toz to bylo w ub. tygodniu ! :-P Bylo milo , z wlasnymi doroslymi dziecmi, z odchowanymi wnukami bardziej przyjecie jak wesele ale bardzo sympytycznie i ciesze sie dla tych dwojga, ze nie beda starosci spedzac w samotnosci. Samadama - teraz moje gotowanie to prawdziwe wyzwanie ! Nie dosc, ze maz nie tknie sie miesa to teraz jeszcze ta bakteria co nikt nie wie skad sie przyplatala. Do wczoraj winny byl ogorek ale oficjalnie sie z tej wersji wycofano i przyczyna moze tkwic doslownie wszedzie ( owoce, warzywa ). Teraz z jeszcze wiekszym namyslem robie zakupy i kupuje tylko to co da sie parzyc, gotowac. Po cichu mysle sobie, ze jak maz z miesiac czasu nie dostanie salaty to moze wroci do kotleta.....:-P meaaa - teraz juz wiem czemu Pascal do dzisiaj nie wie jak sie nazywa ( slowo ! nie umie powiedziec swojego imienia ! ) . On jest caly czas jak w malpim cyrku , tak jakby byl na haju :-) Misty - idz do lekarza wymacac cycuchy....:-P Kessi - masz juz ubranko i swiece czy nadal czekasz ? Mamuniu - jak sliwka , zmienia kolory ?....:-p Aha, moj maz ogladal jakis program w TV ( pewnie edukacyjny :-P ) i stwierdzil, ze cale zycie nosze zle cyckonosze i zapowiedzial, ze dzisiaj jedziemy kupic dla mnie stanik ! :-P

Hejka Cisza jak makiem zasiał Dziś już Dawidek ze mną siedzi:) Lenistwo jest dobre ale nie za długie bo człowiek nie wi co z sobą zrobić. Siedzimy w domu bo bardzo gorąco, wystawiłam miskę na balkon i mały bawi się w wodzie ze swoimi autkami które zmieniają kolor pod wpływem ciepłej i zimnej wody. nienudząca się zabawka:) Pia mój też wariuje na punkcie warzyw, dziś dałam mu ogórki małosolne do śniadania to najpierw zrobił wywiad pt: jak chronię naszą rodzinę przed zarazkami:P A co do Twojego męża to podziwiam Cię bo pewnie dla Twoich synów obiad bez mięsa to nie obiad i gotujesz im osobno a to dodatkowa praca. No i nie lada wyzwanie gotować cały czas bez mięsa, mnie po miesiącu skończyłyby się pomysły. U mnie mięso to podstawa diety więc może dlatego nie umiem inaczej gotować. Ponoć połowa polek nosi źle dopasowany biustonosz. Mnie też kiedyś pani wyedukowała, bo okazało się że chodzę w za małych.

Czesc Spokojnie,dziewczyny!!!po kolei piszcie,bo nie nadążam!!:-P Pia limo jest juz coraz mniejsze,ale nadal je maskuję. U nas troche sie dzieje-nie koniecznie dobrego,babcia męza lezy w szpitalu-miała udar i jest..kiepsko,oprocz tego ma cukrzycę,problemy z sercem+cisnieniem itd,no i wiek tez swoje robi,bo ponad 80 lat...rokowania nie sa dobre(tak dzis powiedział ordynator),bracia mojego tescia sa juz w drodze...babcia lezy pod kroplówkami,karmiona jest sondą. Zosia ma sie dobrze,Wiki jęczy,bo pogoda super,a ona musi sie uczyc na prace klasową-chyba nie ma takiej marudy do nauki jak ona:-O W srode jedziemy do kardiologa na kontrol,mąz wyjezdza na szkolenie w poniedziałek na 2 dni i Wiki na ten biwak-wszystko na raz. Dziewczyny dajcie mi złoty sposob na..chrapanie!!!juz nie daje rady-Dzordzowaty tak warczy w nocy,ze mam ochote go udusic-dzis nie spałam do 3:30:-P A jak go budze w nocy to sie pyta do kogo mówie i o co mi chodzi? W tym tygodniu ide zapisac Zosie do przedszkola:)) I..nie zapeszam,ale moze cos wypali z pracą-nie jest to pewne,ale moze od wrzesnia? WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA MALUCHÓW Z OKAZJI DNIA DZIECKA!!!!!!!!!!!

hej STO LAT naszym dzieciaczkom :) melduje sie jeszcze w dwupaku, ale juz w piatek Hannah bedzie z nami. pisalam juz chyba ze zdecydowalam sie na cc, ze wzgledu na komplikacje po urodzeniu Eryka, z reszta lekarz tez zalecil mi cc. wybor jednak nalezal do mnie. no i teraz mam stracha. najwazniejsze jednak by Hania byla zdrowa, a reszta po malu sie ulozy. tak wiec trzymajcie za nas kciuki w piatek rano, najwczesniej wyjdziemy w srode i jak tylko bede mogla to sie odezwe i przesle zdjecia :)

🖐️ Ewciu - wszystko bedzie cacy i bedziecie niedlugo mogli wyprzytulac Hanusie 👄 Samadamo - a coz to Ci sie porobilo? no i dobrze sie czasem wyodpoczywac.. Mamuniu - no to ja trzymam kciukasy za przedszkole Zosi i ta niepewna prace... zeby byla pewna ;) Pia - a no nie mam jeszcze nic i tylko czekam mam nadzieje ze jutro przyjdzie paczuszka.. a ja wcale nie mam juz ochoty na te chrzciny i wogole na nic... nie bede tu pisac bo to nie na forum temat ale kosa z mezem to za slabe slowo w tym przypadku normalnie wyc mi sie chce... ehhh chlopy... przegial tym razem bardzo... zebym miala gdzie to doslownie pakuje sie i dzieci i ide.. odezwe sie moze jutro teraz ide szykowac zamowienie na jutro i sprzatac do gory :( aha Mamuniu - nie rozmawialam z nim o tym ale wymyslilam sobie ze poszukamy niani ja jakos nie widze tego zeby obca baba mi sprzatala i robila wszystko nie po mojemu... dlatego wole jha sprzatac i zajac sie domem a dzieciom nic nie bedzie jak w tym czasie zajmie sie nimi jakas mila pani i tak beda czesciowo pod moja opieka i jak przypadnie im i nam do gustu to bedzie wzywana w razie W albo jak np bedziemy chcieli isc do kina choc na chwile obecna nie mam ochoty na rzadne wyjscia z nim :( dobra spadam ide sie wyzyc na porzadkach

dzis przyszly akty urodzenia z polski wiec marty paszport bedzie zalatwiony bez problemu :) a Adasia bedzie na podstawie tutejszego :) Jejku co ja zrobie jak te ubranko nie dotrze do soboty buuuu Misty - ja tak mam nie tylko w poniedzialek :o Pia - oby Wam sie udal ten wypad nad morze:) Marta wlasnie ryczy tak ze nie moge nic zrobic Adas o dziwo spi bo dzis mial szczepienie wazy 7,5kg i ma skonczone 4 miesiace wiec niezle :) wczoraj bylam zrobic sobie brwi a w sobote przychodzi fryzjerka i po co to? wcale nie czuje sie na silach organizowac wszystko i... nawet nie mam z kim pogadac... 😭

teraz to was odstraszylam ja zwijam sie juz spac maz ma nocke wiec nie wiem kkiedy jutro zajjrze Adas po szczepieniu tylko spi - ciekawe co zrobi w nocy jak wstanie ;P

hejo chyba większośc z nas ma jakis spadek formy pisarskiej ;) ew. połączony z brakiem weny ;) ja melduje ze u nas wszystko ok ;) ale rzeczywiscie nie mam o czym pisać....

🖐️ u mnie dzis lepiej chyba :o przynajmniej sie nie poklocilismy :P W kazdym razie duuuuzo wczoraj poczytalam i pomyslalam i zobaczymy co z tego bedzie... bo mam plan Generalnie doszlam do wniosku ze nie jest u nas az tak zle i moze byc gorzej co nie znaczy ze ma tak zostac ;) Tak wiec zobaczymy czy moje mocne postanowenie poprawy przyniesie efekt i czy szanowny malzonek pojdzie na to i swoje tez zrealizuje (oczywiscie jeszczed o nim nie wie) :P A teraz zmykam bo mam kolejne zamowienie i o 3ej musze je dostarczyc.. Jak nie macie o czym pisac to choc machajcie no i ja wam dam temat do popisania Co ja mam zrobic za salatki na te chrzciny?? Nie chce znowu powtarzac sie i mam ochote na cos fajnego i nowego moze jakies pomysly? ooo a jak ktoras ma przepis na ta z zupki chinskiej to jeszcze jej nie robilam No to teraz piszcie! tylko powoli co zdaze przeczytac do wieczora :P

Hej Ja sie melduje:)) Kessi oto przepis:(uwielbiam ta sałatkę!!!). Pokruszony makaron z zupek wrzucasz do miski,dodajesz pokrojonego ogorka,pomidory(2 wystarczą),kukurydzę z puszki,solisz,pieprzysz:-D,dodajesz majonez i wszystko dokladnie mieszasz,majonezu daj wiecej,bo makaron go "wyssie",jak robie z 10 zupek to wychodzi taka spora miska. Do obiadu mozesz zrobci z kapusty słodkiej-jest szybka ,prosta i smaczna. Slodka kapuste kroisz drobno,dodajesz starta marchew na grubych oczkach,do smaku wegeta,zagniec to wszystko ręka zeby kapusta pusciła sok,dodaj oliwy i...juz!!:)) Mam nadzieje,ze sie u Was wszystko wyklaruje... Mamy piekna pogode!!zosia spi,potem obiad i na podwórko(polko) Ewciu no to jutro wielki dzien!!!!bedzie dobrze!!!!

Mamuniu - dzieki brzmi smacznie a cos nowego by bylo :) Przyszla wlasnie swieczka i... jestem wsciekla bo zrobili blad w imieniu- no jak mozna patrzec na zlecenie gdzie wypoisane bylo imie i napisac z bledem?/ noi jak?? ehhh jak ochlone to wezme sie za poprawianie sciagne jedna literke po prostu i przeloze ta wlasciwa na to miejsce bo dolozyli sobie o tak dla jaj chyba przed ostatnia litera drugiego imienia 😡 niech to ubranko przyjdzie we wlasciwym rozmiarze bo sie pochlastam i... przeloze chrzciny o 2 tyg znowu :O