MaaLaa19 0 Napisano Marzec 6, 2010 oj zapomniałam asmana, daj mi maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 6, 2010 MaaLaa ja mam chwilkę, bo szwagier wpadł, więc mąż zajęty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 6, 2010 asmana@o2.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 6, 2010 jak ktoś nie jest zalogowany to nie obejrzysz, wyślę ci wieczorem jakies zdjecie na maila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 6, 2010 a może szwagier ma konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 6, 2010 Wiem właśnie, oki czekam Kurcze dałam sobie kawałeczki kurczaka w przyprawie shorma do grilla - piekarnika i na węgielki je spaliłam:):):):): Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 6, 2010 Czuje się strasznie ociężała od tego ciągłego picia:)wlewam i wlewam dołem wychodzi i tak wkółko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 6, 2010 no to po takim obiedzie na pewno schudniesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 6, 2010 a ja mało wody pije :( nie mogę w siebie wcisnąć, 2 szklanki coli, 2 szkl wody, 2 kawy i jedna herbata i to tyle na cały dzień ale musze chyba więcej pić nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 6, 2010 Ponoć im więcej się pije tym łatwiej chudnie - nie wierze, ale przede wszystkim pij dużo by nerki oczyszczać z toksyn..... mi dwie 1,5 litrówki na dzień idą 2 kubki kawy i czasami kefirek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 6, 2010 dziewczyny mam dobry przepis mam na kotlety mielone z wołowiny, mój mąż mi dzisiaj zaserwował na obiadek, mięso zmielić z cebulą, sól pieprz jajko, troszkę mąki kukurydzianej i cząber pychotka polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 6, 2010 Nam teraz cokolwiek to będzie odbiegało od naszego monotonnego jedzenia będzie pyszne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 6, 2010 asmana o raju jestem w szoku, ide po wodę i postanawiam poprawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 6, 2010 Kurde nie umiem robić sosów do mięs by jakiś gulasz dobry zrobić...wrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 6, 2010 nooo mąz się śmieje że w ciąży jestem, bo tak często do kibelka biegam...pij, pij kobieto dla własnego dobra... bierz przed komputer i siorbaj po troszeczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 6, 2010 już mam to zdrówko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 6, 2010 zdrówko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 6, 2010 zadławiłaś się czy co, że zamilkłaś?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 6, 2010 a gdzie wszystkie wymiotło? dziewczynki dołączcie do toastu :) asmana a z kąt jesteś? jaz radomia ale to nie jest moje miasto mieszkam tu od 7 lat pochodzę z lubelskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 6, 2010 Ja w tym mieście którym mieszkam - Olsztyn mieszkam tutaj od 5 lat a pochodzę z Tarnowa:) jak jadę do mamusi to przejeżdżam przez Radom:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 6, 2010 asman wpisuj coś na stopkę a nie tak goło masz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 6, 2010 bo ja tak inkognito:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 6, 2010 a ile wiosen liczysz? jakas młoda jesteś nie to co ja, zmarszczki i..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 6, 2010 ja młoda???zależy z której strony patrzysz:) rocznikowo 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 6, 2010 zdradź tajemnice balsamu którym się konserwujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 6, 2010 dużo wody mineralnej:)nie mam tajemnicy słodkie.. nie sugeruj się zdjęciami kobito Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 6, 2010 Specjalnie dla Ciebie stopka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 6, 2010 Wyszłabym gdzieś z domu.. na jakiś spacerek chociaż.. nie mam z kim:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 6, 2010 asmana poszłabym z Tobą :), dzięki za stopkę, zdjęcia wysłałam, ja to kurdupel przy Tobie ale ponoć małe jest piękne( niekoniecznie grube) ;) dziewczynki gdzie jesteście :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 6, 2010 Widze ze tu ktos z moich stron jest Maalaa19 ja tez z lubelskiego:) ja na razie sniadanko mam za soba a co do picia wody to bardzo wazne minimum 1,5 l dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach