MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 ja tez lubię nabiał, a jak jestem na pp to jakoś inwencji nie mam co do obiadów, najbardziej mi brakuje owoców mi waga waha się 67-68kg stopkę zmienię 22 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 17, 2010 czesc Dziewczynki, ja dopiero po sniadanku bo jakos wczesniej nie chce mi sie jesc :O dzis P+W ale jakos nie mam weny ech...buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beatek73 0 Napisano Marzec 17, 2010 1 dzien ;) nie wiem jak Wy ale ja ciągle głodna , nie moge sie najesc chociaz sporo zjadlam tego wszystkiego i chce mi sie chleeeba...... myslalam ze bedzie łatwiej a tu sie zapowiada ostra walka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyciula 0 Napisano Marzec 17, 2010 MaaLaa19 mam Cie na NK:) od ubieglego tygodnia bodajze...:) brzuchole dzis zaliczone;) nie odkladam juz na wieczor tylko jade w ciagu dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalinka11 Napisano Marzec 17, 2010 dzieki za rade maallla19 napeweno sprobuje, ja jestem juz od 7 dni na diecie i narazie dwa kilo w dol! Malutko!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalinka11 Napisano Marzec 17, 2010 Podaje przepis na błyskawiczne ptasie mleczko jak ktos ma smaki na słodkie :) Błyskawiczne ptasie mleczko kawowo-migdałowe 150 gr jogurtu 2 łyżeczki żelatyny 2 łyzeczki kawy rozpuszczalnej słodzik 1/4 szklanki gorącej wody kilka kropli aromatu migdałowego Żelatynę rozpuszczamy w gorącej wodzie, dodajemy kawę, aromat, słodzik sypię na oko), pom przestudzeniu dokładnie mieszamy z jogurtem i wkładamy na godzine do lodówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isabelka 0 Napisano Marzec 17, 2010 Hejka! ja zjadłam kurczaczka z sosem czosnkowym i jak wróci mężuś to mnie przechrzci ;) co tam u Was? pewnie ostro ćwiczycie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isabelka 0 Napisano Marzec 17, 2010 Idę robić ten serniczek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 zyciula odezwij się na NK to będę wiedziała która to ty :) sorry za zamieszanie :) ja jeszcze nie ćwiczyłam ale mała tylko uśnie to jadę brzuchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 17, 2010 hej koebietki ja wlasnie druga kawke pije, wczoraj niestety nie jezdzilam na orbitreku ale A6W zrobilam i normalnie czuje brzuszek jak sie ruszam ech te zakwaski ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olensja 0 Napisano Marzec 17, 2010 Czesc dziewczyny ja nadal was poczytuje...i w sobote mam zamiar zaczac... w piatek na zakupy jutro jeszcze zerkne do ksiazki i mam nadzieje ze w sobote mi sie uda zaczac.. bo juz nie mam siły do swojej wagi :( gratuluje wam utraconych kilogramów :) i pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isabelka 0 Napisano Marzec 17, 2010 znalazłam ten przepis na serniczek (pieczony) , patrzę w przepis a tam otręby "zmielone na pył" :o a ja nie mam młynka :O alllllle przesiałam otręby przez drobniutkie sito i zdobyłam ten "pył" ;) teraz serniczki w foremkach do mufinek się pieką i pięknie pachną :D miła odmiana od sosu czosnkowego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isabelka 0 Napisano Marzec 17, 2010 Olensja, jak będziesz robiła zakupy to kup na wszelki wypadek młynek ;) albo drobne sitko ;) nara idę kąpać małą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 17, 2010 czesc dziewczyny! melduje sie po ciezkim dniu w pracy:( corka chora -antybiotyk:( widze ze podobnie jak u was apropos-ma 3 latka waga do d..y poszla w gore 76:(mimo konsekwentnego trzymania sie diety brzuszki poki co odstawilam na bok jestem skonana i nie mam sily ruszyc nawet palcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 17, 2010 znowu jestem sama:(:( uzywacie skrobi kukurydzianej? ja nie moge nigdzie kupic(mam make kuku...)ale dukan pisze ze ma byc skrobia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 17, 2010 MaaLaa19 jak robisz te kluseczki bo moje mi totalnie nie wyszly.zrobila sie totalna mamalyga:):( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 cześć kamii skrobię kupowałam w sklepie ze zdrową żywnością , a mąkę kukurydzianą używam 3 małe łyżeczki na dzień i to nie codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 17, 2010 sprobuje jutro,mam wolne wiec moze was zlapie .pa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 17, 2010 mala 19 milo ze jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 17, 2010 ale jakie proporcje tych kluseczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 kamii jedno jajko 3 łyżeczki maki kukurydzianej i sól, wymieszaj dobrze i ma być gęste , później zsuwam z łyżeczki pojedynczo na gotujący rosół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 lecę poćwiczyć później jeszcze zajrzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 17, 2010 maki czy skrobi????? mozna make? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 kamii ja daje mąkę , nie przkraczam 3 łyżeczek na dzień a praktycznie daje ją tylko do tych kluseczek raz na jakiś czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 17, 2010 bo mam taka chetke na kluseczki albo ziemniaczka.ja pieke sobie codziennie chlebek.doszlam juz do perfekcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 ja nie tęsknie za pieczywem jeszcze nie piekłam ale jakby co to się zgłoszę do Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 17, 2010 co do ptasiego mleczka -ja bobaje jeszcze ubite na piane bialko i wtedy jest bardziej puszyste( i aromat waniliowy lub troszke kawy rozpuszczalnej)-i za kazdym razem ma inny smak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 kamii ja to się boję surowych jajek dodawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 17, 2010 moj chlebek robi furrore w pracy wszystkie dziewczynybiora przepisy i pieka sobie w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 moze spróbuje w weekend upiec, długo się go robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach