Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola

PRAGNĘ DZIECKA-starające się i te przed staraniami.2010

Polecane posty

Dziewczyny podejrzewałyście kiedyś, że może wpadkę zaliczyłyście, tak za młodu, czy później? ;)

Marylka - nam się takie coś przytrafiło po 3 mscach znajomości :D czyli 8 lat temu :P spóźniła mi się @ [ pierwszy i jedyny jak dotąd raz w życiu ] o 17 dni :O :P :P :D jeny ale wtedy mieliśmy nerwowe dni to jest koniec :) w 17 dniu po spodziewanej @ kupiliśmy test ciążowy, i rano mój obecny mąż specjalnie przyjechał do mnie o 7 rano, żeby ze mną zatestować ale jak poszłam do WC to się okazało, że właśnie @ przylazła :P :D a co do facetów zmuszających babki do brania tabletek - debile to są a nie faceci :D :classic_cool:

Czyli miałaś 18 lat? ;), dość młodo, ale kurcze nie dziwię się, że się stresowałaś 17 dni opóźnienia, to sporo. To że tak powiem jesteście już kupę lat razem :). Ja swoje męża poznałam jak miałam 22 lata i udało nam się nie mieć żadnych potencjalnych wpadek ;), choć już mając te 23, 24 lata, to wiadomo wpadka tragedią by nie była. No ale jakoś nigdy nie wyobrażałam sobie, jak można wpaść, nie mówię o wyjątkowym pechu, że z zabezpieczaniem, co zdarza bardzo rzadko...no ale można wpaść, bo ludzie często nie myślą ;)

halo Marylka :) no ja też nie wiem jak się te tzw "Wpadki" odbywają bo dla mnie to niepojęte :D no chyba, że wpadką ktoś nazywa pełny stosunek z finałem w kobiecie ale wg mnie to nie wpadka :P :D ej, ale Wy też długo ze sobą skoro od 22 roku życia Twojego ;) a tak w ogóle to ja już nie chcę dnia kobiet !! :P :D chodzi mój mąż za mną odkąd z pracy wrócił i normalnie już nie mam siłyyyyyyyyyyyyyy :O :P :D nudzi to jak normalnie 3 latek, i nic tylko mi księżniczkuje, królewnuje i generalnie nic nie mogę robić, on się zajął obiadem, pozmywał, robi mi bez przerwy herbatki, którą se zaraz rzygnę i zaraz jak mu piżgnę w łeb to sie nakryje nogami :classic_cool: idę chyba zaraz spać bo mnie psychicznie to jego dobro wykończy :D :D :D :D

sally jakaś nieczuła z Ciebie kubitka ;). Chłopak się stara, a tu żona takie słowa pisze, wstydź się ;).Mój tuż po północy wczoraj wyciągnął prezent :D, a jak się zerwał tuż po 12 z fotela, że myślałam ze coś się stało :D. No a teraz niestety jeszcze go nie ma, bo długo pracuje...

Najlepsze to są te wpadki, jak 20 paro latki idą ze sobą do łóżka, jak się ledwo poznali i później zdziwko, ze ciąża :D, ja nie wiem gdzie mają mózgi.

No ale niektórzy mówią, ze lepiej wcześniej wpaść niż później mieć problemy z zajściem...tylko że nikt tego nie wie, jak będzie później. Ale podziwiam np. moją znajomą, która ma rozwalone cykle, od lat ich metodą antykoncepcji jest stosunek przerywany, no i nigdy nie wpadli, no i teraz jest przekonana, że uda się jej zajść bez problemu. No ale w sumie dobrze, że ma pozytywne podejście do tego :).

Marylka wcalem nieczuła :D tylko my oba z mężem nie z tych, co romantyczni sa itd a on się po prostu wydurnia :P :D dlatego mam go dosyć bo on tego wcale szczerze nie robi tylko łazi za mną i napierdziela, że jestem jego jedyną kobieta na świecie bla bla bla :classic_cool: szydzi po prostu :D :D :D :D :D a jaki prezent dostałaś od męża ? :) no ja też znam to powiedzenie, że lepiej wpaść..... no ale widzisz, żeby wpaść to też trzeba mieć "Szczęście" :D ej Marylka a masz konto na NK może ? :) bo fajniej by się rozmawiało jakbyśmy wiedziały kto siedzi po drugiej stronie nie ? :) jak coś to wyślij na maila linka to się pooglądamy :) mój mail : jagusiabochnia@poczta.fm .

Dobra jakoś się odezwę, ale z tą nasza klasą to chyba niezbyt, bo ja nieufna persona jestem ;), poczekajmy jeszcze. Trochę mnie wkurzona, bo mojego ślubnego jeszcze nie ma, ale spokojnie nic nie kombinuje, po gadam z nim przez komunikator internetowy, więc siedzi w pracy przy kompie, spróbował by coś kręcić na boku :D.

Cześć! Weszłam tylko na chwilkę się przywitać i zaraz uciekam do pracy:(A co do tych wpadek to ja uważam ,że jeżeli kobieta i mężczyzna współżyją ze sobą bez zabezpieczenia to chyba mają świadomość tego z czym to się wiąże:)Więc wtedy nie ma żadnej wpadki.Pozdrawiam:) i życzę miłego dnia:)

Hej! marylkaaa ja dziś byłam na badaniach ale wyniki odbiorę niestety dopiero jutro:(A co tam u Ciebie??Jak miną ci dzień?? Jak tam po wczorajszym dniu kobiet??

Eh widzę ,że nie popiszę dziś z dużo bo znowu mam jakiś problem z wysyłaniem wiadomości:(

Hej lola! A dzień bez rewelacji, a wczoraj musiałam spędzić wieczór sama, mąż wyjątkowo długo pracował, ale dziś wrócił wcześniej i dostanie dzień wolny za wczoraj, więc ok :). A jakie badania robiłaś?

PRL,FSH,LH-takie badania dziś robiłam

Ogólnie jest ok:) Jutro rano odbiorę wyniki to będę wiedzieć jak wyszły.Do lekarza idę dopiero w czwartek:(Najchętniej poszła bym jutro ale niestety przyjmuje w czwartki.

Cześć! Co tu tak pusto dziś??Jeszcze nikogo nie było:(Widocznie wszystkie zajęte.Co tam u was słychać??Jak miną wam dzień??

Eh Skoro żadnej nie ma:( To ja też zmykam:)

Hej!!Co tam u was słychać??Ja odebrałam dziś wyniki i miałam iść do lekarza ale niestety okazało się ,że jest na szkoleniu:(Co z pech.Trochę się martwię:( Leczyłam się na wysoka PRL i nadal biorę bromergon.Dziś okazało się ,że moja prolaktyna spadła i to za dużo(

Hej!!Co tam u was słychać??Ja odebrałam dziś wyniki i miałam iść do lekarza ale niestety okazało się ,że jest na szkoleniu:(Co z pech.Trochę się martwię:( Leczyłam się na wysoka PRL i nadal biorę bromergon.Dziś okazało się ,że moja prolaktyna spadła i to za dużo(

Hej lola! Spokojnie, nie wiem jak z tym PRL jest dokładnie, więc się nie będę mądrzyć, no ale może lepiej trochę niższa niż za wysoka? Pójdziesz do lekarza będziesz wiedzieć, ale puki co nie ma co się martwić na zapas :). U mnie ok :). sally---> Odezwij się! Dziś miałaś dostać okres, czekamy na jakieś wieści...

Przenoszę tabelkę NICK.............WIEK.......CYKL STARAN.......TERMIN SPODZIEWANEJ @ lola...............21................5.................. PRZERWA MalaGosia29....29................1...................trw a justys1818......21................4....................? ???? Sally Hansen.....26................1...................15.03 starania za dwa miesiące...28..-...................20.03 moorella.........25.................4...............14 .03

halo :) sorki , że nie piszę ale mam taki zapier.... w pracy, że jak wracam to jestem tak padnięta że nie mam na nic siły.... :( co do @ - jeszcze nie dostałam mam 30 d.c ale przecież zmieniłam termin w tabelce i wpisałam 15.03 bo wydaje mi się, że tak właśnie dostanę tzn chciałabym nie dostać, ale czuję na 100 % że przyjdzie @ od 3 dni mam straszne "bagno" w podbrzuszu, boli mnie kurcze tak jakby @ już był a nie ma :O jedyne co mnie dziwi to brak wrażliwych cycków a zawsze przed @ się nie mogę dotknąć tak bolą no ale może zaczną jutro, w sobotę a w poniedziałek mnie "zaleje" :P nie wiem, czuję podświadomie że nie jestem w ciąży a przeczucie moje nigdy mnie nie zawiodło jeszcze :) LOLA - kurcze szkoda, że lekarza nie ma bo ciekawe co powie na tą prolaktynę może powinnaś odstawić bromergon skoro masz teraz za niski poziom prl... Marylka a u Ciebie co ? :) .