Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala1151

Starajace sie, chetne zapraszamy

Polecane posty

Gość migdałowmalina
Jestem ale wiesz nie wiem kiedy się spodziewać @ bo w styczniu miałam 17 a w luty 24

Gość migdałowmalina
18 marca mam wizytę u ginekologa pierwszą nie wiem co jej powiedzieć

Gość migdałowmalina
skończone 18

Aha.powiedz gin to ci nam napisalas na topiku a chciala bys miec dziecko ?

Gość migdałowmalina
tak, jestem świeżo po ślubie

kurcze Pani,Kara-Tobie sie udalo to moze i jak kupie test i jutro rano zrobie ?? aj juz sama nie wiem nie chce sie rozczarowac :o

Cześć dziewczyny Pani.Kara gratulacje 2kreseczek :D Buziaki kochana 👄👄👄 Nie pokazywałam się nie miałam weny do pisania. A wczoraj mnie gorzej rozebrało choróbsko i do tego migrena, ledwo ci żywa byłam , po 20 już spałam , bo na szczęście mały usnął wcześniej. Jutro mam zamiar iść do lekarza bo zamiast lepiej to czuję się gorzej :( U mnie nadal @ brak, tylko piersi pobolewają.

dzisiaj szef puścił mnie wcześniej z pracy a jutro mam wolne więc odpocznę :)

Zocha- pusto, pusto ale z pewnością będzie się rozkręcało za jakiś czas. Co do mnie- zamierzam udać się na betę, ale nie wiem czy u mnie w mieście takie badania są przeprowadzane. Lekarz z pewnością za bardzo bez tej bety mi nie pomoże.

Gość co powiecie na takie objawy???
Dziewczyny proszę o swoje opinie. Czuję,że jestem w ciąży Kochałam się w okresie najbardziej płodnympłodnym (śluz książkowy jak białko kurze). Z moich obserwacji wynika, że stosunek był 1 dzień przed szczytem płodności i 1 dzień po szczycie. Dziś mija 7-9 dni od stosunków i mam "dziwne"objawy: od środy bóle jajnika,który kuł mnie w czasie owulacji.Zresztą lewy też czuję,ale mniej intensywnie daje o sobie znać. Ciagle czuję jakby mnie "smyrało" gdzie one są. Do tego kłucia jakby pod brzuchem. Zresztą boli mnie całe podbrzusze, jakbym miała wzdęcia od środy bolą mnie plecy-okolice ledźwi. od wczoraj niechęć do alkoholu, jak pomyślę to robi mi się niedobrze jakby delikatne mdłosci, chwila jest dobrze,a potem mnie nachodzą mnie lekkie mdłości. Zauwazyłam przed chwilą delikatne czerwone żyłki na piersiach-a piersi co mnie dziwi mnie nie bolą i nie urosły. Okres powinnam dostać w nadchodzącą niedzielę-21.03. Co o tym myślicie? Oczywiście zaznaczam,że wiem o tym,że objawem prawdopodobnej ciąży to jest brak okresu a nie objawy, które mogą a nie muszą wskazywać na ciążę

no kurcze trudno nam tak stwierdzic co niektore pasuja do ciazy poczekaj do dnia spodziewanej @ i zrob test a jak sie nie cierpliwisz to zrob w przychodni betaHCG i bedzie jasne

dzięki za odpowiedź. Pomęcze się do niedzieli-wtedy zrobię teścik;) Bardzo mnie ciekawi jedna rzecz- często pisze się o metalicznym posmaku w ustach- ciekawe skąd to się bierze;) Co do objawów to równie dobrze może być mega PMS;)

no ja nie mam...

U mnie zagnieżdżanie zarodka czułam bardzo wyraźnie- pisałam zresztą kilka-klikanaście dni temu o silnym kłującym bólu jajnika. Testy robiłam 4 dni temu wyszedł negatywny, robiłam wczoraj i dzisiaj i są 2 krechy. Moje objawy to zmieniona wydzielina zamiast okresu, tkliwe i powiększone piersi, huśtawka nastrojów i duzo dużo mniejsza ochota na słodycze. W ogóle trochę mi się aptety zmienił. Z tego co gdzieś wyczytałam jestem w 4/5 tyg. ciąży. Zocha, Ty pewnie się orientujesz- jak wczesną ciąże może wykryć ginekolog?

Zapomniałam napisać o bardzo wysokiej temp. mierzonej w pochwie- ponad 37,5 st.

Pani.Kara- ja robila dzisiaj test negatywny :(:( u mnie gin stwierdzil ciaze 2-3 tydzien mowil ze byl widoczny pecherzyk 3,2mm a dzis @ dalej nie ma! no cholerka jasna :(

Pani.Kara gratuluję dwóch kresek jak nie wiem co :D :D :D Zocha Ty się narazie nie dręcz, ja nadal w Ciebie wierzę :) Będzie dobrze !!!