Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Bageraa

najbardziej skuteczny zabieg na cellulit!!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 Alicja Rokosz
Ja jestem po 2 mezoterapiach CelluCare na cellulit i jak na dwa zabiegi to uwa偶am 偶e jest fajnie. W poniedzia艂ek id臋 na kolejny. Wcze艣niej chodzi艂am na endermologie ale nie by艂am zadowolona, tam namawiali mnie 偶eby zrobi膰 mezoterapi臋 ale zmieni艂am gabinet.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pllusia
Alicja a mozna wiedzie膰 gdzie Ty mia艂a艣 wykonywany cellucare i ile Ciebie wyniesie ca艂kowity zabieg ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yennnnnnna
Witam, zastanaiwam sie nad wykupieniem pakietu zabieg贸w liposukcji kawitacyjnej + zabieg贸w cellulogii na uda. Znalazlam dosc fajn膮 promocje w Warszawie poprzez portal grupowych zakup贸w. CZy kto艣 korzystal z takich zabieg贸w i czy oprocz zmniejszenia tkanki t艂uszczowej moge liczyc na redukcje cellulitu? Bede wdzieczna za wszelkie informacje :-)

Udost臋pnij ten post

Uwa偶ajcie Panie na Klinik臋 LAIME w Krakowie. Informuj膮 na swojej stronie internetowej http://www.laime.pl/velashape.html, 偶e wykonuj膮 zabiegi VelaShape, ale u偶ywaj膮 innego aparatu - chi艅skiej podr贸bki KumaShape. Ca艂a tre艣膰 strony jest skopiowana ze strony www.shar-pol.pl z wyj膮tkiem zdj臋cia aparatu. Wypowiedzi celebrytek cytowane na ich stronie internetowej dotycz膮 aparatu VelaShape! Aparat, kt贸rym dysponuj膮 nie ma certyfikatu FDA, kt贸rym si臋 chwal膮! Ok艂amuj膮 tym samym swoich klient贸w. Osoby zainteresowane zabiegiem VelaShape oryginalnym aparatem VelaShape firmy SYNERON zapraszamy na stron臋 internetow膮 www.shar-pol.pl Zesp贸艂 Shar-Pol

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szaaaaaaaaaaaa
艢wietne na cellulit jest serum do cia艂a z Dermatopoietin膮 - produkt szwajcarski. Kuracja sk艂ada si臋 z dw贸ch etap贸w: najpierw serum Nr 1 - przez pierwszy miesi膮c a p贸藕niej emulsja do cia艂a z zawarto艣ci膮 witamin - drugi miesi膮c. Efekty s膮 zauwa偶alne ju偶 po pierwszych dw贸ch tygodniach stosowania i to bez 偶adnych 膰wicze艅 i wysi艂ku. Oczywi艣cie wiadomo, ze generalnie nie nale偶y si臋 przejada膰 i na to serum nie pomo偶e. Ale je艣li zale偶y nam na szybkim wyg艂adzeniu sk贸ry , poprawie elastyczno艣ci i likwidacji nier贸wno艣ci - jest super bo naprawd臋 dzia艂a! Pozdrawiam i informuj臋, ze do kupienia tylko online w wybranych sklepach w sieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do sharpol
Dzieki, dobrze jest wiedziec, ze wiele klinik uzywa chinskie podroby sprzetow, mowiac klientom, ze sa oryginalne. !!!!!!!! :-o:-o:-o Masakra!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alicja Rokosz
Plusia Teraz chodz臋 do Salonu Odrodzenie i p艂aci艂am za 1 ampu艂k臋 250 z艂 z terapi膮 艣wiat艂em LED w gratisie. Obecne jestem po serii 5 zabieg贸w. Efekt jest super. Trzy pierwsze zabiegi mia艂am robione dwie ampu艂ki, a p贸藕niej ju偶 jedn膮 i 艂膮czy艂am to z masa偶em. Po sko艅czonym pi膮tym zabiegu chodzi艂am sobie tylko na masa偶 uj臋drniaj膮cy raz na 2 tygodnia na podtrzymanie efektu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sukam rozwi膮zania
Alicja Ja 2 lata temu mia艂am robione mezo na cellulit i nie by艂am zadowolona. Pyta艂am si臋 czy mezo warto 艂膮czy膰 z innymi zabiegami i Pani wciska艂a mi jakie艣 strasznie drogie urz膮dzenie na kt贸re si臋 nie zdecydowa艂am. Za mezo p艂aci艂am te偶 abstrakcyjna cen臋 za ampu艂k臋 (600 z艂 ) gdzie tylko mnie nak艂u艂a. Patrz膮c si臋 na zestaw jaki ty mia艂a艣 to cenowo bardzo fajnie. Tez nie spotka艂am si臋 偶eby gabinet proponowa艂 po艂膮czenie mezo i masa偶u. A ile tych masa偶y zrobi艂a艣 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TRG 26-10-2012
Dla mnie Lipo Royal + Focus. Po 5 zabieg贸w na ka偶dym urz膮dzeniu i efekt rewelacyjny. Cellulitu brak, a sk贸ra napi臋ta. I o to chodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alicja Rokosz
Masa偶y zrobi艂am 5 w ost臋pie jednego tygodnia. Szczerze m贸wi膮c to zestaw ten naprawd臋 da艂 艣wietny efekt, szczeg贸lnie 偶e mam bardzo du偶e tendencje do zatrzymywania wody i nogi mi puchn膮. Teraz mam przerw臋 i mam przyj艣膰 na 3 mezo z 3 masa偶ami pod koniec listopada bo w styczniu lec臋 na zas艂u偶ony urlop a efekt chce podtrzyma膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alicja Rokosz
Masa偶y zrobi艂am 5 w ost臋pie jednego tygodnia. Szczerze m贸wi膮c to zestaw ten naprawd臋 da艂 艣wietny efekt, szczeg贸lnie 偶e mam bardzo du偶e tendencje do zatrzymywania wody i nogi mi puchn膮. Teraz mam przerw臋 i mam przyj艣膰 na 3 mezo z 3 masa偶ami pod koniec listopada bo w styczniu lec臋 na zas艂u偶ony urlop a efekt chce podtrzyma膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylwiaczek z krakowa
Dziewczyny a ja po艂aczy艂am mezoterapi臋 ig艂ow膮 z lipoliz膮 i w艂asnie SPM Digital. Dziewczyny z vacu pol膮czy艂y mi masa偶e SPM z zabiegami medycyny estetycznej- stworzy艂y ca艂y program i dzi臋ki temu ca艂e lato mog艂am si臋 cieszy膰 pi臋knymi udami i po艣ladkami :) Teraz od czasu do czasu chodze na sam SPM by podtrzymac osi膮gniete efekty. Polecam takie kombinacje zabieg贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doggmarla
A mo偶e zamiast tez tak od razu decydowa膰 si臋 na zabieg na cellulit warto znalez膰 dla siebie odpowiedni krem/balsam Je艣li szukacie takiego w艂a艣ciwego to polecam z w艂asnego do艣wiadczenia dok艂adnie taki http://www.nantes.pl/perfect-body/krem-antycellulitowy.html Jest naprawd臋 艣wietny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gwiazdeczka555
Ja po wydaniu masy pieni臋dzy na r贸偶nego rodzaju kosmetyki i zabiegi.Gdzie efektu nie by艂o i nie ma .Zdecydowa艂am si臋 na zrobienie testu DNA.Wynik ma na celu ustalenie czy wyst膮pi艂a 艣rednia lub ci臋偶ka posta膰 cellulitu.Mam nadziej臋 偶e dermatolog w ko艅cu zaleci odpowiednie zabiegi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 walllerka
Mo偶e zamiast od razu poddawa膰 si臋 r贸znym zabiegom teraz warto pomyslec o takim rozwi膮zaniu- www.nantes.pl Tutaj znajdziecie dla siebie odpowiednie kosmetyki do pielegnacji sk贸ry - zw艂aszcza tej ma艂o j臋drnej i z cellulitem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobietki trzeba
mniej je艣膰, stara膰 si臋 uprawia膰 sport i na pewno nie b臋d膮 potrzebne zabiegi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarzynapo50
Ja polecam lipolize aqualyx , robi艂am w Klinice Medycyna Urody w Warszawie http://www.medycynaurody.pl/medycyna_estetyczna_cennik.html .Mia艂am 2 ostrzykiwania i jest r贸znica i to nawet du偶a. cwicz臋 na co dzie艅 , ale marne rezultaty je艣li chodzi o cellulit. Czym 艂adniejsze mi臋艣nie to cellulit wi臋kszy. Teraz jeszcze ide na dwa zabiegi i zobacz臋 dalsze efekty, napisz臋

Udost臋pnij ten post

Ja tam na zabiegi nie chodz臋, ale z w艂asnego do艣wiadczenia wiem, 偶e kosmetyki + masa偶 + zdrowa dieta = brak cellulitu. Od kilku miesi臋cy stosuj臋 http://www.oligodx.pl/ i efekty s膮 znaczne. Tak偶e polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 urszulka 007
no w艂a艣nie...najlepiej 艂膮czy膰 r贸偶ne metody tj.膰wiczenia i dieta a tam gdzie si臋 nie da pozby膰 t艂uszczyku wymodelowa膰 cia艂o lipoliz膮 i tydzie艅 po ka偶dej lipolizie masowa膰 vel膮 shape oczywi艣cie w dobrym gabinecie. Ja tak pozby艂am si臋 niechcianych bu艂ek przy kolanach i uj臋drni艂am cia艂o w renomowanym gabinecie we wro.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dojotka
Polecam to serum o kt贸rym wczesniej ju偶 ktos pisa艂 Dermatopoietin. Rzeczywi艣cie dzia艂a , 艂adnie pachne i nie daje tego uczucia ciep艂a jak spalacze t艂uszczu. Uzywam dopiero przez tydzie艅, ale juz widze w lustrze, ze skora jest wyg艂adzona. Zobaczymy , co bedzie dalej. Koszt ok 400 PLN odpowiada czterem zabiegom a serum wystarcza na co najmniej miesi膮c stosowania zatem chyba warto. Polecam. Szkoda tylko , 偶e kupi膰 mo偶na wy艂膮cznie online .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dojotka 000
Serum Dermatopoietin. Rzeczywi艣cie dzia艂a a cena to odpowiednik trzech zabieg贸w w salonie. P贸ki co ogl膮dam siebie w lustrze po tygodniu wcierania. Sk贸ra rzeczywi艣cie wyg艂adza si臋. Zobaczymy, co b臋dzie dalej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kAmilaBeee
http://Pozbyciesiecellulitu.pl/ Oligo.DX jest to 偶el antycellulitowy o niezwykle silnych w艂a艣ciwo艣ciach leczniczych. My艣l臋 ze warto i zaryzykuje! je艣li kto艣 u偶ywa艂 to prosze o info!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by艂am sprawdzi艂am polecam
Cze艣膰 kole偶anki niedoli cellulitowej. Zgadzam si臋 z przedm贸wczyniami, 偶e kiedy pomimo diety, 膰wicze艅, szczup艂o艣ci nadal mamy cellulit to trzeba w niego "waln膮膰 z grubej amunicji". Pozna艂am tak膮 kosmetolog - przy okazji chodzenia na depilacj臋 past膮 cukrow膮 (pani kosmetyczka po moich narzekaniach na cellulit zawo艂a艂a w艂a艣nie t膮 Pani膮 "nazwisko Gomoli艅ska"na konsultacj臋), kt贸ra przeanalizowa艂a mi diet臋, zaleci艂a takie tajne 膰wiczenia (zejefajne: drepta艂am codziennie w brytfance na ciasto, na kt贸r膮 wysypa艂am 艣redniej wielko艣ci kamienie!), suplementacj臋 - np pami臋tam spirulin臋 i skeletin...... i po miesi膮cu zaprosi艂a mnie na mezoterapi臋 do pani dr (Cellu co艣...) i seri臋 masa偶y ba艅k膮 chi艅sk膮. Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po 5 mezoterapiach i serii 10 masa偶y - pierwszy raz w 偶yciu nie mam tego cholerstwa:) Nie wierz臋 ju偶 w te wynalazki jak liposukcja ultradzwi臋kami, endermologia, kremy, mazid艂a - bo nic mi wcze艣niej z tego nie pomog艂o! dacie rad臋!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 margietka77
O kurcze:) widz臋, 偶e kto艣 te偶 trafi艂 do tej Pani Gomoli艅skiej:)to kto艣 te偶 z krakowa - hi,hi. Mnie te偶 kaza艂a zmieni膰 diet臋(ale ja lubi臋 mi臋so i nie jestem systematyczna) i zaleci艂a zabiegi tylko ja mia艂am jakie艣 rozgrzewaj膮ce ok艂ady i ba艅k臋 chi艅sk膮 (truch臋 pomog艂o-owszem ale ja chc臋 wiecej!). Na mezo si臋 nie szarpn臋艂am bo troch臋 za drogie ale jak to czytam to mo偶e uzbiram! Kurcze - a zagl膮dn臋艂am tu po jakie艣 nowo艣ci... A mam pytanie do tych tabletek z winogronami - na jakiej zasadzie to dzia艂a? Jak to wp艂ywa na tkank臋 t艂uszczow膮? Czy w kremach ten ekstrakt z winogron te偶 dzia艂a? pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muuulop
ja jestem z warszawy i bylam w gabinecie bellisana (swietne miejsce, mam bardzo dobra opinie :) zastosowalam zabieg modulej膮cy i redukujacy cellulit, oprocz zmiany diety, warto tez zainwestowac w cos bardziej profesjonalnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pe艂niaszczescia
w 艁odzi natomiast jest super miejsce Good Time day spa, gdzie mo偶na skorzysta膰 z fachowej porady ale te偶 zabieg贸w. Pani Irmina ch臋tnie pomo偶e okre艣li rodzaj cellulitu, ale te偶 poradzi jaki zabieg b臋dzie najlepszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anaastazja5839
Ja w Warszawie polecam jeszcze salon DS Instytut:) by艂am tam na zabiegu Med Contour i bardzo mi pom贸g艂 na cellulit na udach. Og贸lnie takie zabiegi poleca si臋 robi膰 seriami, ale musz臋 powiedzie膰, 偶e po 1 razie ju偶 jest mega r贸偶nica, sk贸ra jest bardziej j臋drna, cellulitu prawie nie ma i do tego mniejszy obw贸d ud:) Szczerze m贸wi膮c to nawet by艂am zdziwiona, 偶e po 1 razie ju偶 s膮 takie efekty i to ca艂y czas si臋 utrzymuj膮, chocia偶 zabieg mia艂am ju偶 jaki艣 czas temu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katrinaa1111
http://gruper.pl/x.php/1,41458/Produkty-www.doris-dorin.com-zestaw-ekskluzywnych-kosmetykow-Cellupro-Dr-Lauranne-umozliwiajacych-wykonanie-serii-12-profesjonalnych-zabiegow-antycellulitowych-wraz-z-przesylka.html Genialny zestaw w genialnej cenie!

Udost臋pnij ten post