Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mama małego synka

przez kryzys moje dziecko jest biedne

Polecane posty

Gość smutna mama małego synka
Witajcie.Dopiero mialam mozliwosć zajrzec na forum.muszę wam coś wyjaśnić.Jestem to wam winna.nie piszcie do mnie na adres@ gdyz nie mam dziecka jeszcze.Ciuszków wiec tez nie potrzebuje Poniższy temat i wasze wpisy byly mi potrzebne do napisania pracy"Jak myślisz na ile ludzie sa w stanie pomoc zupełnie obcej osobie" Przepraszam i dziękuję za wasz wklad w moją prace

Gość julia00
ale was w jajo zrobiła

Gość sama się zrobiła bo wynik
ma kompletnie nie miarodajny :P co innego dac komuś biednemu kromkę chleba na ulicy co innego wysyłać ubranka po jakimś anonimowym poście na forum - skąd ktoś ma wiedzieć czy to nie próba wykorzystania ludzkiej naiwności

Gość vbnmjkl
Agnaaaaaaaa- a skąd ty wiesz, w jakiej jestem sytuacji? To, że nie żebrzę na kafe wcale nie oznacza, że super mi się powodzi. Mozesz sie już nie udzielac i nie bronic autorki:P

Czyli tak jak ktoś powiedział wcześniej to była tylko prowokacja!!!!Dzięki autorko za to,że traciłam czas,aby Tobie pomóc,a Ty sobie jaja z nas zrobiłaś kłamiąc prosto w twarz podając coraz to nowsze fakty swojego biednego życia osobistego,które teraz okazują się być zwykłym oszczerstwem. Takie osoby jak Ty sprawiają,że na pewno nikt nikomu już na tym forum nie uwierzy. Życzę Tobie tym samym,aby ta praca, którą piszesz pomogła Tobie w kalkulowaniu swojego przyszłego życia i,aby Twoje dziecko nie zaznało nigdy biedy bo teraz wiesz,że nie masz co liczyć na pomoc innych.Pozdrawiam i szczęścia życzę w tym tak brutalnym świecie :)

Gość njuy
nie słuchajcie,że to prowokacja !!!!! Ktoś się nadal bawi kosztem autorki!!!! Ktos się pod nia podszywa i bawi się !!! Ten numer nie przejdzie !! Oj nie ładnie tak sie bawic czyims kosztem!

Gość smutna mama małego synka!!!
witam!nie odzywalam sie tu bo wszyscy mnie atakuja, teraz wypisuja glupotyy pod miom niciem ktory nie byl zaczerniony wiec niestety kazdy moze to zrobic!!!wy i tak mnie juz osadzilyscie i wszystko wiecie lepiej, osadzacie mnie choc nic o mnie nie wiecie.nie zamirzam sie twiecej bronic bo niesetety za duzo mnie to zdrowia kosztuje, lecz co to was obchodzi.liczylam ze moze sa dobrzy ludzie ktorzy mi pomoga(i znalezli sie tacy) lecz tu nikt nieestety nie pomoze tylko jeszcze zmiesza cie z blotem:( dziekuje tym"zyczliwym"ktore pisza pod moim niciem, teraz naprawde juz nawet tego nie bede czytac a te ktore sa takie madre to zycze wam zeby was kiedys w zyciu spotkalo tyle dobra od innych co innym dajecie, prosilam tylko o ubranka ktore moze komus sa zbedne a mi bardzo by sie przydaly zegnam i mysle ze dajcie sobie juz spokoj z tymi dyskusjami na moj temat

Gość yyhu
na innym topiku jedna mama tez chciała ofiarowac ( autorka topiku pomocna sąsiadka, temattopiku "do mam które mogą i chcą pomóc") poszukaj w spisie tematów tamta mama napisała swój email ,ale ta "sąsiadka " się nie odezwała, moze ty napisz do niej i sie dogadacie Ta mama co chciała ofiarowac ciuszki to PrzyszłaMama23de , przeczytaj tamten topik i moze napisz do niej Pozdrawiam

teraz sama Pani widzi,ze to nie jest dobre miejsce na szukanie pomocy. Ktoś już gdzieś to powiedział i ja podtrzymuje bo będzie to Panią mniej kosztować jak opłacanie każdemu z rzędu za przesyłki. Proszę zajrzeć na Allegro i tam kupować ciuszki. Ja ostatnio sprzedałam w licytacji paczkę odzieży dla dziewczynki (22 sztuki) za 5,90 bo taką sumę otrzymałam z licytacji,więc jak widać okazję są i to często bo sama obserwuje takie aukcje i kupuje ciuszki dla syna w mega pakach za śmieszne pieniądze. Nie ma się co obrażać na ludzi bo sama sobie Pani pętle na szyję zarzuciła i mogę tutaj przytoczyć kilka Pani wypowiedzi, które właśnie o tym świadczą,więc proszę nie nie dziwić,a tym bardziej nie robić z siebie ofiary,że ktoś Panią obraził i zwyzywał bo to nie prawda. Ludzie poprostu wyciągają wnioski z tego co Pani wcześniej napisała.

Gość buhahahhaa
uwielbiam te prowokacyjne topiki na kafe :D :D i

Gość w dobrej wierze...
nie czytałam wszystkiego bo mi się nie chce, ale sądzę że nie przez kryzys tylko przez Twoją/Waszą nieudolność radzenia sobie w cięższej sytuacji jak każdy komu sie gorzej powodzi i obwinia za to innych/cały świat

Gość wole sprzedaccc
mądre osoby nie szukają pomocy tylko jak mają dobre wynagrodzenia to oszczędzają na tzw. czarną godzinę, tylko idioci rozpuszczają pieniądze z miesiąca na miesiąc, a później szukają głupich do pomocy. Szkoda,ze autorka będzie miała piękny dom, samochód, a ja mieszkając na stancji jeszcze mam jej pomagać.

Gość blelelele
co za ku*wy tu siedzą że takie głupoty wypisują dziewczyna poprosiła tylko o jakieś ciuszki dla dziecka a wy kurwa jej tu mądrymi radami walicie co by było gdyby i po kij takie mądre jesteście bo nie macie takiego problemu co za szmaty zwłaszcza te co mają takie ciuszki a nie oddadzą co wam kurwa szkodzi wolicie wyrzucić niż komuś za DARMO oddać to was tak boli że wy za to zapłaciłyście a ona to za free dostanie nie rozumiem takich pip skoro macie lepiej -bo byłyście takie mądre w swoim życiu -to zami8ast sie tym przedchwalać to pomkóżcie bo was stac a nie głupoty pierdolicie

a dlaczego niby mam oddawac ciuszki za ktore zaplacilam ciezkie pieniadze komus kto nabral kredytow a teraz jeczy. Jakas kobieta wczesniej napisala ze sprzedala na allegro 22 ciuszki za 5.90 ja bym sobie wolala tylek nimi podcierac niz sprzedac za takie smieszne pieniadze. Ja nie dam i koniec!!! I nie jest mi zal autorki bo jest nierobem i tyle, nich do pracy idzie to sie skoncza jej problemy.

Gość blelelele
o takich sukach jak ty powyżej właśnie tu mówie niedorobem kurwa co za chamstwo zal mi ciebie i twojego dziecka dziewczyno , wolisz się podcierac tymi ciuszkami niz potr4zebujacym oddac bo ty za nie zapłaciłas masakra jakaś nie pomyslałas ze może nie kazdy jest tak zaradny i przewidywalny w życiu każdemu może sie noga podwinąć i moze potrzebowac pomocy ona nie prosi o pieniądze prosi o rzeczy które być moze komus są już zbędne a ty jej tu piszesz że jest niezaradna itp i że nie oddasz bo za to zapłaciłaś jak pies ogrodnika totalnie , po co w ogóle sie tu wypowiadasz żeby tylko dobić ta biedną dziewczynę czy co szkoda gadać pizdy same tu siedzą. wolicie oddac rzeczy po dziecku kolezankom czy komkus z rodziny kogo prawdopodobnie i tak na nied stac niz dac je za darmo komus kto naprawde ich potrzebuje żałosne

normalnie to z taka patologia jak ty to nie rozmawiam ale zadam ci jedno pytanie . Ja i maz ciezko pracujemy zeby naszej rodzinie sie dobrze zylo pewnie tak jak i wiekszosc na kafe (no moze oprocz ciebie bio ty pewnie z MOPS-u ciagniesz, sadzac po slownctwie) a autorka z mezem nabrali kredytow i teraz placza i chca sie wieszac :O Trezba byc zaradnym . NIestety . I wypraszam sobie nie jestem chamstwem jak piszesz no ale kazdy sadzi po sobie. :D I juz wiecej nie rozmawiam z toba bo twoj poziom dyskusji est porazajacy. :D :D :D

Gość teleranekporanek
jagoda fajnie sie szczeka jak z kazdej strony ma sie pomoc ,zarcie masz u mamy wiec latwo sie wypowiadac

Gość Bartusiu synku jagody369
Współczuję Ci ze szczerego serca :( Zostaniesz wychowany na egoistyczne, podłe, pozbawione współczucia i pokory dziecko. Przez matkę nie dano Ci szansy. Jeszcze raz - serdeczne kondolencje za rodzinę, w której przyszedłeś na świat (nie znam tatusia, może on Cię jeszcze ocali i zrobi z Ciebie człowieka). Powodzenia, biedny chłopaczku 😭

Gość teleranekporanek
a tylek masz wielki wiec duzo tych ciuszkow do podcierania bedzie Ci potrzebnych

i dlaczego mam jej oddawac cos na co pracowalam . Co z tego ze ona potrzebuje? Ja tez potrzebuje nowego samochodu a nie mam . No ale moze zaloze lazawy topik na kafe to ktos mi przysle.

"Ja tez potrzebuje nowego samochodu a nie mam" Kali nie mieć krowia, więc niech bliźniemu też zdechnie kroooowa! 😭 Polacy, o narodzie mały i nikczemny! 😭

Gość teleranekporanek
kto ci kazal cos dawac? nikt ,poprostu moze czasem warto milczec? nie sadzisz ,ze to bylo wredne pisac komus byc moze niezaradnemu itd ,ze wolisz tylek podcierac ciuchami niz komus dac?

"wasze krytyczne wypowiedzi mam w dooopie!!!" A to bardzo dobrze kochana, bardzo dobrze. W końcu własna doopa najważniejsza :classic_cool: Paśmy doopy nasze, a bliźniego naszego przez los pognębionego dręczmy, Aaaamen! 😭

Gość jagoda napisala
to na co wiekszosc sie nie odwazyla.To jej zdanie:) Jagoda podziwim cie za szczerosc.Fajna musi byc z ciebie osoba

teleranekporanek - zluzuj, szkoda żebyś się przejmowała, naprawdę :) Takie coś trzeba obśmiewać i z pokardą z wysoka patrzeć, a nie się przejmować i do czegoś próbować przekonywać :)

Gość teleranekporanek
hahahaha jagoda no wiesz nie myslalam,ze posuniesz sie do pisania samej do siebnie