Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mama małego synka

przez kryzys moje dziecko jest biedne

Polecane posty

Gość nie musisz wcale majka
Papunia a czy Ty aby topikow nie pomylilas? Sa topiki o oszczedzaniu -wal smialo! Kazda rada cenna1 Masz do oddania ciuszki dla malca autorki?? Nie wydajeee mnieee sieee. Jestes po to co brzydula i milion jej podobnych. Wspolczujace niewiasty doprawdy! Jak Ci zle -to Ci jeszcze dopierdole ! Taki bonus od wlanse plci:P

Gość a ty brzydula
no widisz,nawet nie potrafisz zniesc krytyki,argumenty sie skonczyly,juz zaczynasz pajacowac:Oa niby dojrzala kobieta jestes:Dwstyd.no comment:O

Gość miss skalpela
nie musisz wcale majka, "Masz do oddania ciuszki dla malca autorki?? " A TY masz? Czy tylko pouczasz?

a ty brzydula-wiesz szkoda wysilac sie na rozmowy z ludzmi niezrownowazonymi emocjonalnie:O

Ja tepie gluote ,ciuszki mialam jakies 20 lat temu ,co nie znaczy ze nie moge wspomoc w inny sposob .W jaki ? To sprawa moja i autorki. Nie robie niczego na pokaz ,mail zostal podany. Jeszcze jakies pytania?

Gość a ty brzydula
lecz sie babo na nogi ,bo na glowe juz zapozno:Djak ktos nie na nic madrego do powiedzenia to atakuje:D:Ddalej dalej jeszcze mnie zwyzywaj to ci ulzy:D:D

a kto tu kogo wyzywa? Mnie nie sprowokujesz:PRaczej trudno wyprowadzic mnie z rownowagi:P I nie znizam sie do poziomu zeby komus ublizac czy wyzywac:)

Gość kto by nie chciał za darmo
oj przestańcie się targować, niech autorka topiku sprzedaje wszystko, wyprowadza sie do miasta jak jej na wsi żle, kupi sobie w mieście klitkę pokój z kuchnia, a jak nie może tak szybko sprzedać to niech odda do lombardu urządzenia domowe czy tp. rzeczy

Gość po to aby
BRZYDULA30 to pustak,nie polecam rozmowy

brzydula myśli na błyskotliwym postem więc tymczasem poskrobię:) jakiś czas temu jedna dziewczyna kupiła ode mnie na all kombinezon dla dziecka.Wystawiłam go od złotówki i jakoś pechowo za tę złotowkę poszedł:) no cóż,mówi się trudno...a tu przychodzi mail od tej laski,że zapłaci mi za niego 10 zł plus przesyłkę bo głupio jej tak brać jak za darmo.No i faktycznie mimo moich protestów wpłaciła tę kasę.Spakowałam więc cały karton małych ciuszków ,dorzuciłam grzechotek i wysłałam:) bardzo się ucieszyła może troszkę od tematu odbiegłam ale to nic w każdym razie wiekszość z szanownych kafeterianek wolałaby ciuszkami tyłki podcierać niż oddać a koronny argument to to,że one musiały zapłacić wierzcie mi ,nawet firmówki po dwudziestu praniach nie są idealne

Gość miss skalpela
to bądź łaskawa nie dyktować praw innym :O Poza tym pytań to jest całe mnóstwo, tylko nie sadzę byś Ty była kompetentną osobą do odpowiadania na nie :O Jeszcze jedno, idź tępić głupotę w realnym życiu bo tam Cię będą bardziej potrzebować :P Net zostaw, bo jemu już i tak nic nie pomoże ;)

Gość realgeant
Niech autorka się odezwie i poda prawidłowy mail bo na podane nie odpowiada a ja mogę wysłać ubranka.

Pomidorowka piatka!!!!:) O to wlasnie chodzi. Doradczynie z banka kolo nosa ! Wola wyrzucic a tu podawac dobre w ich mniemaniu rady i pouczac . Tylko o to chodzi. To takie polaczkowate , wsiowe , wredne! Jak pisalam - ulzy takiej jednej z druga jak komus dokopia. A nie pomysli menda jedna ,ze dziewczyne duzo musialo kosztowac juz samo zwracanie sie o pomoc :O Cale kafe -tfuu. Wstyd !

Gość sekutnice czarownice
meil nie odpowiada wiec dziewczyno daj prawidlowego tych sekutnic sie nei buj to jedze w zyciu im zle chlop nie sciska niepiesci dzieci same lekrstwa jedza :)nie martw sie bedzie lepiej:)

Gość a ty brzydula
sekutnica ale wyskoczylas:D:D:D:D

Gość realgeant
Jeśli ktoś chce to i tak wyśle ubranka. Takie moje zdanie.

i to pisza matki... wstyd. A w niedziele na sume pewnie pierwsze, a innemu pichem po oczach. Teraz wiekszosc pisze na pomaranczowo, a na swoich stalych topikach pewnie dobre, wspolczujace przyjaciolki... Kobiety...

Gość ja chcę pomóc ale
@ wraca, czyli nie ma takiego adresu

Gość Agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ale tępe idiotki z Was, kur.... niech Was kiedys pokara za te idiotyczne wpisy. Każda jest mądrzejsza od piprzedniej, ile to wy amcie kasy itd....cieszcie sie póki macie!!!! Ze Was sumienie nie gryzie. A co do maila to ja wysłałam na ten krystian790129@wp.pl i doszło;))

Autorko topiku podaj mejla, zawsze coś się znajdzie dla dziecka

Gość sekutnica nie czarownica
To właśnie w tych co wyzywają inne,mające odmienne zdanie jest pełno zawiści.Ktoś myśli inaczej a wuy od razy wyzywacie od kretynow,idiotek Mamusie a tyle w was złośliwości

Gość Agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oj tak, niedopieszczone jędze;)) Krowy zywiące się czyims nieszczęściem!!!!!!!!!!!!!!!

Gość realgeant
A może już ma skrzynkę zapchaną mailami? Jak zechce to się jeszcze odezwie. Co komu do tego że jeden drugiemu chce coś oddać.

Agnaaaaaaaaa chyba czytałaś w moich myślach. Wiem, że prędzej podała adres gdzieś, ale nie chce mi się przedzierać przez te chore komentarze

Gość sekutnica nie czarownica
Agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -następna życzliwa:ONiech was ktoś pokara?:O Wasza podłość nie zna granic

Gość ehno
sekutnica a ty co jej wyślesz?