Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mama małego synka

przez kryzys moje dziecko jest biedne

Polecane posty

Gość a ty brzydula
z tymi sekutnicami nie warto w dyskusje sie wdawac,nie nawrocisz niestety;)

Gość sekutnica nie czarownica
Agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaliczasz się to tych krów.Sama je stworzyłaś

Gość Agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiecie ja jużw czesniej dzisija tutaj pisałam, szkoda mi abrdzo autorki, trochę zbiorę ciuszków, chcoiaz swoich już za bardzo nie mam po synku,a le koleznaki na pewno sie podzielą;)Cos się znajdzie. Hmmmmmmmmm a może te sekutnice zazdroszczą, bo same chciały by dostac trochę ciuszków????????? chcecie he?? Ja mogę Wam wysłać ale kilka gorszych................................

Gość ludzieeee
dokładnie najnajnaj, sekutnice czarownice, pomidorówka skowronmajka i inne dziewczyny , pare osób sie tu madrze wypowiedziało ,a reszta szkoda gadać tak jak ktos powiedział , wiekszość wolałaby na scierki przerobić ,a drugiemu nie da Po co robic takie awantury, wystarczy odmówić ,a nie zionąc ogniem i pluc jadem

Spoko, nie interesuje mnie to co inni pisza na mój temat;)) Ale Wami gardzę.

I mam nadzieję, że kiedys poczujecie taką krzywdę!!!!!!

Dobranoc wszystkim zyczliwym!!

sekutnica,pomidorówka i inne pomarańczki niby takie dobrodziejki wyzywające innych

Gość ehno
sekutnica czy sama do siebie piszesz?

Agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wez się dziewczyno ogarnij:OJak można gardzic drugim człowiekiem tylko dlatego,że ma inne zdanie

Gość sekutnice czarownice
No to też mowie że one to poprostu jakby mogły to by ta dziewczyne kamieniami obrzucily, a ciekawe czy one w realu na zywo takie bojowe? nie ma gdzie odreagować jedna z druga i zlosliwe babska takie, a wez ty sie babo jedna z druga na silownie zapisz nie na ludziach wyzywaj!!! Płakac sie chce dodam jeszcze ze z doskoku czytalam od rana te wpisy temat rzeka ale zapytam jak wy dzieci chowacie brzydula nie dziwie sie ze twoj leki lyka jak ty caly dzien zamiast dziecka pilnowac po kim s jezdzisz do psychologa idz albo daj adres opieke ci podesle:)

Gość ehno
mam wrażenie, że autorka się odezwie jak reszta się uspokoi i napisze co jej konkretnie jeszcze trzeba, bo mam wrażenie że będzie jej jeszcze trzeba może przynajmniej większych rzeczy.

Brzydula to ma dorosłe dziecko z tego co pisała więc nie wiem co jej sie tak uczepiłyście

Gość autorka sobie już poszła
jak się reszta uspokoi to już może być dla autorki za późno... rozumiem, ze przez ten chaos na meila też odp. nie może? Buhahahahaha :D

Gość ehno
no i co cię tak cieszy co, jak zechce dziewczyna to się odezwie

Gość powrót do wspomnień
:D bo mi wesoło :D

Gość powrót do wspomnień
jej*

Gość ludzieeee
autorka pokazała klase ,po pierwszych atakach napisała że juz tu nie bedzie pisac i dobrze zrobiła ,ominęła przynajmniej kolejna pyskówka i obejgi

Gość papunia
Ale jak na maile nie odpisuje , kros wczesniej napisal ze nawet nie dochodza to dlaczego wszyscy jej bronia... nie rozumiem tego. Przeciez widac ze ta dziewczyna oszukuje nas , podala jakis wymyslony adres. Ja bede powtarzac pod adresem autorki z uporem maniaka : DO ROBOTY!!!!!!!!!!!! Lie is brutal. Niestety kochana. Kazdy ma mnostwo problemow ale trzeba sobie samemu radzic bo to juz niestety nie jest przedszkole. Trzymaj sie i glowa do gory!!!!

Gość papunia
mialo byc lie is brutl a nie lie * :)

Gość papunia
wejdzcie na ten link ktos wczesniej go poddal mam wrazenie ze autorka tych tematow jest ta sama osoba. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4406160 ktos zebrze a potem opyla na allegro. :) a wy sie dajecie nabierac. :O

Gość vbnmjkl
Droga autorko, skoro Twój mąż rzekomo jest kierowcą, to wytłumacz mi co on woził tą ciężarówką, skoro nie miał kursu na przewóz rzeczy? Uchodzcow zza wschodniej granicy?

Gość Agnaaaaaaaaaaaaaa
Nie gardzę Wami za to, że maxie odmienne zdanie niz ja, ale dlatego, że tak zjechałyście biedna dziewczynę. Za to wami gardzę. bo to jest poniżej poziomu normalności!!!!

Gość vbnmjkl
W zeszłym roku ten kurs kosztował 600 zł, teraz jest to wydatek kilkanaście razy większy.

Gość kurs ma swoją
okresowość , czyli ważność uprawnień,które co jakiś czas trzeba odnawiać.Być może w tym przypadku gościowi wygasły uprawnienia i stąd autorka pisze o braku kursu. Tak jest np.w przypadku uprawnień palacza c.o. , spawacza czy uprawnień elektroenergetycznych.

Gość vbnmjkl
Nikomu z nas nie spada manna z nieba, do wszystkiego trzeba dojsc ciężką pracą. Skoro autorce obniżył się standard życia to niech sie bierze do roboty i go sobie poprawi.

Gość Agnaaaaaaaaaaaaaa
vbnmjkl- mam nadzieje, że kiedyś ciebie tez spotka taka sytuacja, że będziesz musiała prosić o pomoc obcych ludzi- oby tylko nie potraktowali Cie tak samo jak te dziewczyne tutaj. Naprawde nie rusza Was sumienie w takiej sytuacji?????????????????????????

Gość Agnaaaaaaaaaaaaaa
I nie piszcie, że autorka się nie odzywa. Nie chce z Wami tutaj rozmawiać, bo do tych co jej błotem nie obrzucili to odpisała.