Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mama małego synka

przez kryzys moje dziecko jest biedne

Polecane posty

Gość miss skalpela
Brzydula :D powinnyśmy w totka zagrać :D

Gość to kup i jej wyślij jak
ci jej żal sekutnico. w uk to panny lecą na ulicę i zbierają co Anglicy wystawią i potem handluja na allegro że niby mało używane. Oko to chyba tobie zbielało od głupot.

Gość przeszkadza
wiec juz nic lepiej nie pisz:O

Gość nie musisz wcale majka

Gość przeszkadza
a po co musisz:D:O

Gość wspolczuje autorce ale
tytuł tematu jest nietrafny - nie przez kryzys jej dziecko jej biedne - bo gdyby tak bylo, wszyscy bylibysmy biedni ,kryzys dotyczy calego swiata, jedni radza sobie lepiej, inni gorzej, dZiecko jest biedne raczej przez nieumiejetnosc przewidywania, troche moze przez pecha.

Gość miss skalpela
Brzydula, to ja moze też się skuszę ;)

Gość mysz969
matko dajcie kobiecie spokoj jak ktos chce pomuc niech pomoze a jak nie chce to niech nie kamentuje i tyle !

miss koniecznie:)moze cos sie uda:) ostatnio snilo mi sie,ze trafilam 5;) moze cos w tym jest:)

a moze umiejetnosc jasnowidzenia? prorokowania? a potem odczyniania zlego i odpedzania pecha. No kurwa czemu autorka tego nie ma?!?!?!?!Przeciez to takie normalne , oczyw3iste i proste. Pownna wiedziec ze zanim sie przewroci to powinna usiasc! Wy to wszystko zapewne wiecie . Gratuluje!Musicie byc przeszczesliwymi istotami:O Rzyg!!!

Gość a ty brzydula
to swoja zaradnoscia przebilas wszystkie na tym topiku,twoje rady do autorki mnie zabily:Dpeklam:Dniestety szkoda ,ze ty samo osobiscie z nich nie skorzystalas,bo z tego co pamietam latwiej ci bylo zostawic 4 letnie dziecko na caly dzien samo w domu(ktore mialo samo sie raczyc lekarstwami),a ty rura do pracy,masakra jakas:Owez ty kobieto lepiej juz nic nikomu nie radz:O

No przestan!!! Brzydula to gwiazda na kafe!:) Zawsze wesprze doradzi pomoze!A jaka pomocna kolezanka i doradczyni HO HOOOOOOOO Pierdolona podroba kobiety i matki :O:O

Gość miss skalpela
aż spojrzałam teraz na stronę lotto.pl Do wygrania 4 000 000 :)

a własnie,właśnie,wiedziałam,że gdzieś juz brzydulę czytałam ale nie mogłam sobie przypomnieć:) na to faktycznie zaradność pierwsza klasa!

a ty brzydula-topik nie jest chyba o mnie i moim dziecku wiec odbij:P Nie mam zamiaru sie Tobie tlumaczyc bo i tak nie zrozumiesz:O Nie mialam wyjscia wiec zostawilam dziecko i tez mi tutaj dobrze mi radzono.Jedna napisala-wolalabym jesc kamienie niz isc do pracy:O No ja kamieniami syna nie wykarmilabym.I lekow tez to by nie zastapilo

Gość a ty brzydula
a co ma twoja sytuacja do sytuacji autorki?a to ma droga mamusiu?ze trzeba bylo sobie samej takie rady dawac:O

brzydula ty nie miałas wyjścia??? dziwne troszkę bo z twoich wcześniejszych wypowiedzi wynika,że z każdej sytuacji znajdujesz sto wyjść... po co dziecko zostawiałaś? mogłaś szydełkowac przecież hehe

Anie moglas nani ,babci czy innego kogos do dziecka tak malego wziac? Rzeczywiscie juz zawrzyj pysk bo nie jestes upowazniona nikogo umoralniac i nikomu doradzec ,glupa nieodpowiedzialna babo.

Gość a ty brzydula
a czego to ja niby mam nie zrozumiec?ladnie to tak krytykowac inne?kpic z ludzi,z ich rozterek i problemow?wstydz sie mamusko!swoje zycie oceniaj,siebie radz dobrymi radami:Owujek dobra rada sie znalazl od siedmiu bolesci:O

Ja kogos krytykowalam?:O Staralam sie pomoc autorce i podsuwalam rozne rozwiazania:) Jej sprawa co z nimi zrobi:) Jak to sie mowi-nie moj cyrk nie moje malpy:P Ja za kogos zycia nie zmienie:)

Sama wyzwalasz negatywne emocje w ludziach. Do kulturalnych inaczej ,takich jak Ty ,to tylko z kultura ,ktora zrozumiesz :P Howgh

Gość papunia
Ja z gospodarstwa rolnego potraie wyciagnac w najlepszym miesiacu 2500zl w najgorszym 800zl wiem bo wszystko zapisuje. Zyjemy z tgo co ja zarobie a meza wyplate 4000zl odkladamy na specjalne konto.

Gość a ty brzydula
ty lepiej nikomu pomyslow nie podsuwaj,malo miarodajna jestes:Opatrz we wlasne koryto a innym daj zyc,daj sie wyzalic,nie kpij z ludzkich problemow:O