Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mama małego synka

przez kryzys moje dziecko jest biedne

Polecane posty

Gość ludzieeee
do niektóre to z was to mają -wyobraz sobie ,ze są kraje na naszym wielkim globie gdzie rozmiar podawany jest w m-cach i latach Nie pisze co mi palce wystukają , po prostu sie przyzwyczaiłam do innych rozmiarów i to jest dla mnie naturalne To ,ze Polsce nadal jest rozmiar w cm to nie znaczy ,ze tak jest wszedzie A co do tego czy jestem naiwna - byc moze , moze za bardzo ufam i wierze w ludzi

skowronmajka-miałam duzo dobrych slow w strone autorki i nawet podsuwalam pomysly jak moze rozwiazac swoja sytuacje:)

To jest przerażające co tu wypisujecie! To jest Polska właśnie! Broń Boże poprosić o pomoc bo zaraz wyzwiska i stos głupkowatych rad i przechwałek jakie to zaradne są jedna z drugą.Same sobie szydełkujcie aż iskry pójdą. autorko- podejrzewam,że nie piszesz ale czytasz... nie bierz sobie do serca głupiego gadania,szkoda,że mam dziewczynkę,chętnie bym pomogła

Gość gfdfgdfgdfgdfgdf
ale ona napisała gdzieś na początku do jakiejś życzliwej dziewczyny jakie to maja być ubranka i podała rozmiar w cm, wiec sie nie czepiajcie skoro nie przeczytałyście całego wątku.

Gość gfdfgdfgdfgdfgdf
,,smutna mama małego synka dzieki aga,moj synek teraz nosi 80,adres @ krystian790129@wp.pl< br /> coz jestem glupia.gdyby wiedziala ze tak bedzie to wiadomo.." o proszę. zerknijcie na 2 strone bodajże a nie pieprzcie głupot.

Gość do tej co mówi że pieprzymy
głupoty to powiem ci że sama pieprzysz głupoty :P i głupia jesteś

Gość niektóre z was to mają
"wyobraz sobie ,ze są kraje na naszym wielkim globie gdzie rozmiar podawany jest w m-cach i latach" No to sobie wyobrażam te sztywne zasady ubierania dzieci dokładnie w takie ubranka odpowiadające ilosci miesięcy/lat. Tylko pal licho jak te ubrania będa większe niż wzrost dziecka, gorzej jak są mniejsze :O Zresztą jedna osoba wyzej już napisała różnice we wzroście własnych dzieci... powinnaś z tego wyciągnąć wnioski!

kilka razy autorka podawała maila każdy zainteresowany pomocą mógłby napisać i dowiedzieć się o jaki rozmiar chodzi konkretnie a tu zebrały się sekutnice z targu rodem ehhh szkoda gadać

Gość gfdfgdfgdfgdfgdf
autorka napisała na 2 stronie dziewczynie, która była zainteresowana aby jej pomóc, że dziecko nosi ubranka na 80 cm. wiec chyba wszystko jasne.

Gość gfdfgdfgdfgdfgdf
do tej co mówi że pieprzymy: a Ty co się tak mnie uczepiłaś? czyżbyś była tą sprzątaczką, co zarabia 3 tysiace miesięcznie w małej mieścinie???

Gość miss skalpela
A tu jeszcze trwa gorąca dyskusja :O Kilka stron wcześniej dałam autorce konkretną propozycję i póki co NIE ODPOWIADA, tak widać jest zainteresowana sprawą. Nie mnie na tym powinno zależeć a jej. Wnioski nasuwają się same! :O

Gość sekutnice czarownice
albo osleplam albo nie widze gdzie ten meil do autorki ja mam syna:)teraz juz ubranek nie potrzebuje i wiecie co jedze paskudne mieszkam w angli i wysle jej mase ubranek i bucikow i to takich ze wam oko frane zbieleje z zazdrosci a jesli sprzeda na allegro to chwala jej za to skoro obrotna i rezolutna:P moj syn juz duzy chlopak to oddam niektore niuzywane z metkami a kij ze wam w oko zlośnice wstretne jak nie macie co robic to wio dzieci kapac i do spania albo bajki czytac sekutnice dlatego w polsce jest jak jest bo takie zmory jak wy tam zyja:) Autorko podaj mi tego meila albo nie poszukam razjeszcze:):D

Gość gfdfgdfgdfgdfgdf
miss skalpela spokojnie. może autorka po prostu nie czyta non stop kafe, bo wkońcu ma małe dziecko i nim się zajmuje. może jeszcze tu zajrzy.

Gość to oszustka i tyle
4 razy do niej pisałam - 2 razy przeczytała mojego meila i nie odpisała i 2 razy usunęła wiadomość bez czytania.

Gość gfdfgdfgdfgdfgdf
zaraz na początku, na 2 stronie jest mail. a niech te złonice i zazdrośnce nadal plują jadem.

właśnie,chodzi o sam fakt,że ktoś poprosił o pomoc... w Poznaniu żule chodzą sobie po Starym Rynku i w biały dzień zbierają sobie na wino,a ludzie dawają z uśmiechem na twarzy a gdy ktoś poprosi o parę ciuchów czy zabawki to go zaleją jadem

A MOZE POPROSTU MIALA DOSC SLUCHAC NIEKTORYCH WYPOWIEDZI BO NAPRAWDE JEZELI NIE CHCESZ POMOC TO PO CO PISZESZ NIEMILE SLOWA

Gość sekutnice czarownice
bo to chytre zawistne obrzydliwe kobity sama niezje drugiemu nie da:)az sie przykro robi i kij jak laska oszukuje to moze potrzebuje zarobic i kij niech zarobi:)mnie sie nie chce :P ALe powiem wam ze takie jestescie w polsce i takie same za granica dlatego tak nas na swiecie kochaja bo takich paskud jak wy jest za duzo obrzydliwe babska

Gość kess25
Współczuje i rozumiem bo sama jestem w podobnej sytuacji i aż mnie skręca widząc wypowiedzi niektórych osób, ale tak moga pisać tylko ci, którym niczego nie brakuje. Bardzo bym chciała ci pomóc i jeśli to możliwe napisz jakie rozmiary nosi twój maluszek, co prawda mam mniejszego szkraba, ale może coś mi się uda wyszperać większego w rzeczach, które dostałam od rodziny po ich dzieciach. Trzymaj się i głowa do góry, ja z mężęm powtarzamy, że jak jest źle to tylko może być lepiej. A do tych wszystkich co dają "głupie rady" niech zajmą się swoimi sprawami a nie dołują jeszcze bardziej. Nikt nie spodziewał się, że nastaną tak ciężkie czasy.

Gość miss skalpela
Ależ ja jestem spokojna, nie mnie na tym powinno zależeć tylko jej.Wystarczy popatrzeć z jaką częstotliwoscią "trzaskała" posty w dzień i też miała małe dziecko :O Szczerze to mi to wisi :) Ten topik już mnie bawi :D a autorka pewnie czyta i się śmieje, ze jej topik jest cały dzień na topie :D

Gość miss skalpela
Skowronie ale capsa to byś mogła wyłączyć