mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 heloł?? :D nie spać bo czas na odchudzanie ucieka :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba88 0 Napisano Marzec 17, 2010 czesc dziewczyny :) no i dzis 3 dzien dla mnie najgorszy ;/ bo jak go przetrwam to utrzymam diete ;/ a jak nie to bede od nowa zaczynac :D buziaki ps 3majcie kciuki za mnie tez dzis mam kolosa pozniej sie odzewę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 czarna Mambo wysyłam pozytywne wibracje kolowiowe :D będzie dobrze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzik pumba 0 Napisano Marzec 17, 2010 Nie chłopaku i Mambo- powodzenia na kolosach! Pyzo, już po porannej kawce? Ja właśnie się przymierzam :). Dziewczyny, już 3 dzień! Nie łamiemy się! Już wkrótce będzie widać efekty :). Ja się dzisiaj obudziłam z mega zakwasami. Chyba przesadziłam wczoraj z ćwiczeniami :/. Zaraz zabieram się za porządki, może się troszkę rozruszam :D. Trzymajcie się ciepło, zajrzę tu popołudniu by sprawdzić, jak tam Wasze humorki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pooola... Napisano Marzec 17, 2010 Hej dziewuszki czytam Was i czytam i bardzo mi się podoba Wasze podejście do odchudzania:):P Mogła bym się przyłączyć?? Zaczęłam od poniedziałku dietą cud czyli jadłam wszystko i czekałam na cud:P:P a we wtorek już się pozbierałam do kupy heh i trzymam się. zapisałam się na siłownię chodź rowerek w domu stoi i służy jako suszarka na pranie:):) no ale cóż:):) Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 cześć Pumba:) na razie po dwóch herbatkach:) to musiałaś sie pożądnie wyćwiczyć wczoraj skoro mięśnie bolą:) rozumiem ze dzisiaj kontynuacja? ;) dzisiaj rano otwieram oczy i myślę "no zajebiscie, zaspałam, jak nic 7 juz jest", bo tak widno było. a tu szok - godz. 6 (tak wstaję) a widno jak nie wiem co :D no idzie idzie ta wiosna jak nic :) a jescze jak się wskazówki zegara przesunie to już wogóle życ nie umierać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 witaj pooola w wesołej kompani:) hehe dobre z tą dieta cud :D skąd ja to znam :D no ale jak już cwiczenia zostały zapodane to na bank musi się wreszcie udać :) jak na razie to chyba wszystkie z nas coś tam (mniej lub bardziej) wysiłkowego fizycznie staraja się robic :) dziewczyny, to kiedy pierwsze rezultaty zapodajemy(spadki cm lub kg, co tam która lubi i gdzie bedzie bardziej optymistycznie) :)? za tydzień? dwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DosiaF 0 Napisano Marzec 17, 2010 Witajcie! Ja jestem po 35 min jazdy na rowerku, jakieś 18 km, popołudniu jeszcze pojeżdżę. Wczoraj udało mi się nie zjeść kolacji, to już w sumie 3 dzień gdzie nie jadłam nic wieczorem :-) Jestem optymistycznie nastawiona :-) Ja myślę że w poniedziałek czyli po tyg jazdy na rowerku i ograniczeń w jedzeniu stanę na wagę :-) Mam nadzieje że chociaż 1 kg spadnie :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pooola... Napisano Marzec 17, 2010 to może niech każda wpisze w stopkę swoją wagę początkową i w każdy poniedziałek stajemy na wadze:):) od dziś to waga będzie naszym przyjacielem nie wrogiem mam nadzieje:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 najgorsze z tym ważeniem w poniedziałek jet to, że jest on zaraz po weekendzie :o a to dwa najtrudniejsze dni odchudzaniowe u mnie:D Dosia u mnie tez już 2 wieczory bez podjadania :D dobrze jednak jest mi tak na wieczór poćwiczyć bo potem jakoś łatwiej poskromić łakomstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pooolaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 ja już zrobiłam stopkę i nie ma odwrotu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pooolaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 Pyziu będzie większa motywacja żeby nie podjadać tak mi się wydaje ale wszystko wyjdzie w praniu:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 no to i ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 aaaa jak wyciągnę szyję to mam 161 cm :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pooolaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 ee Pyziu jak ja bym chciała ważyć tyle co ty hmmm marzenia ale mam nadzieję że do spełnienia:):) ja mam 167 i to bez kapelusza:P:P i to mnie ratuje na ten moment:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 z tym rowerkiem to można podobno pedałować i jakić filmik ogladać jednocześnie :) moja siostra tak robi :) nie lubię jeździć na rowerze. wogóle to obserwuję, że jak idzie wiosna to nagle przestaję lubić jazdę rowerem a zaczynam lubić łyżwy :D byle sie wymigać od ruchu :o wrrrr dobrze, że wygrzebałam wreszcie kasetę z Mariolką B bo bez ruchu to jednak ciężko coś trwale zgubić.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pooolaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 przede mną obiadek duuuuża maślanka borówkowa z borówkami dodatkowo:):) bardzo dobre:) a jak tam Wasze menu ??? u mnie na śniadanie zazwyczaj są płatki fitness i dodatkowo wrzucam płatków jęczmiennych błyskawicznych na zapchanie:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pooolaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 a co to za Mariolka B?? ja też nie przepadam za jazdą na rowerze ale stacjonarnym bo w plener na zwykłym to lubię pośmigać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 poooolaaa dasz radę! mi się wydaje, ze najtrudniej to zacząć odchudzanko i zmobilizować się do ćwiczeń. poza tym trzeba pomysleć, że robi się to dla siebie, żeby poczuć sie jeszcze ładniejszą i piękniejszą:) widze po sobie, że kiedy jest mnie mniej to jestem bardziej otwarta do ludzi, bardziej pewna siebie, chcę iść z przyjaciółkami potańczyć i ....... lubie paradować w bieliźnie (albo i bez;) przed moim menem :D może to pierdułki ale pomagają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 hehe Mariola Bojarska, ze 20 lat temu nagrała płytę z cwiczeniami callaneticu :) i sobie ja puszcam i z nią ćwiczę (fajna jest bo nie jest chuda i jakoś tak nie dołuje jak się z nia ćwiczy:D mniam taka maślanka :D u mnie pierwszy tydz postanowiłam "na ostro" wziąść i jem mało kcal (niektóre warzywa i owoce tylko) a potem powoli wprowadzę nabiał - taki mam plan :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DosiaF 0 Napisano Marzec 17, 2010 Ja tam nie mam żadnej rygorystycznej diety, na śniadanie jogurt activia i kawa rozpuszczalna, obiad normalny razem z rodziną tylko kolacji nie jem no i te ćwiczenia włączyłam, mam nadzieję że się uda, już nie raz stosowałam diety np. kopenhaska czyli 13-dniowa a potem SB ale zawsze kg wracały jak skończyłam więc teraz tak jakoś racjonalnie spróbuję :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 Dosia u mnie to samo z wracającymi kg.... dlatego teraz też chcę rozsądniej (tylko te kilka pierwszych dni rygorystycznie bo jakoś bardziej wtedy mnie to motywuje do dalszego odchudzania:) jedyne odchudzanie, które nie wróciło to było z Weight Watchers (polecam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 to może se po kawusi strzelimy z tego wszystkiego? :D i osłodzimy cukrem, żeby nie było że świrujemy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba88 0 Napisano Marzec 17, 2010 ja juz po kolosie... ufffffff chyba sie udalo :P zaraz wsiadam w pociag i jade odwiedzic familien ja juz po 3 sniadaniach haha :P zaraz obiad buuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 udało się zmusić się do cwiczeń bo lenia miałam mega :D Mamba jak 3 ten krytyczny dzień? :) do przodu czy zaczynasz od nowa? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HONIA1000 Napisano Marzec 17, 2010 Dziś mój pierwszy dzień z TL2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba88 0 Napisano Marzec 17, 2010 czesc pyzuś 3 dzien w miarę zjadlam 2 banany pomaranczke danonka 2 lyzeczki danio i kawalek kurczaka z rożna i 2 ziemniaki jak myslicie duzo to bedzie kalorii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DosiaF 0 Napisano Marzec 17, 2010 HONIA 1000 ja też od dziś pierwszy dzień z TL2 :-) Pisz jakie efekty :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzyb Maślak 0 Napisano Marzec 17, 2010 Halo! Ja dałam dziś ciała. Nie dosłownie, oczywiście...Pojechałam postudiować do grodu Kraka i cały dzień rozrywałam się na zajęciach. Ćwiczylam mięsnie gałek ocznych. To też się liczy? No ale najgorsze, że między zajęciami dostałam NAPADU, ogromnego napadu głodu i...spożyłam kartofelki. Kartofelki w postaci frytek. Łeeeeee! Czy mam już opuścić topik? Czy dac se jeszcze możliwość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DosiaF 0 Napisano Marzec 17, 2010 Maślaczku nie odpuszczaj, ważne żeby na noc się nie obżerać i czasem dorzucić ruch :-) Nic się nie martw :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach