Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morelion

Spanie w tym samym łózku. Problem.

Polecane posty

Gość Morelion

Witajcie. Po roku znajomosci zapraszacie faceta do łozka. I problem w tym ze macie potworne mysli o: - ale mi sie chce piernąć - nie moge zasnąć bo sie zesikam i bedzie wstyd - nie moge zasnąć bo zrobie kupe bo chyba mi sie chce, ale jako ze chce mi sie piernąć to byc moze ta kupa jest wyimagowana, ale jednak cos mnie w brzuszku kręci. - nie moge isc do łazienki sie wyprużnic bo mi sie nie chce, poza tym jest cisza , noc i wszyscy bedą slyszec moje pierdnięcia i pierdy, nie mówiąc o smrodku. Ciągle kręci mnie w tyłku i mam na wylocie pierda, ale nie moge go wypuscic bo co jesli on nie okaze sie cichaczem ? Albo co gorsza zatruje flore powietrzną w danym pokoju. Co z tym fantem zrobic?

iść do lekarza bo ewidentnie masz coś nie tak z jelitami. :)

Jak można być tak sztucznym...Dziękuje za mojego męża...:)

Gość Morelion
"Jak można być tak sztucznym...Dziękuje za mojego męża..." tzn co? mąż wali ostro w pościel ?

Nie wali do łóżka,ale wie ,że dziewczyny tez pierdzą,srają ich gówno śmierdzi itd.:o

Gość hmmmmmmmmmmnotak
spac w osobnym pokoju

Gość hapiness
wez espumisan i zaloz pampersa

Gość Morelion
no ale to nei rozwiązuje problemu ze twój maz o tym wie. A to ze jest to chłop dosc prosty to moze sobie pierdzi. NIe wiem nie znam go.

Gość Morelion
Jesli robi to w łózku, w którym spi druga osoba - to moim zdaniem jest, ale to tylko moje zdanie. Ty i Twoj maz mozecie miec inne, looz

Nie komentuje:oWiocznie ja i mój mąż jesteśmy prostakmi i jesteśmy zadowoleni:D

dziwny problem, jeżeli jesteś ze swoim facetem juz rok to chyba byliście w różnych sytuacjach np. jak jemu chciało się puscić bąka albo kupę. Nie wierzę,że nie rozmawialiście o tym. Z nikogo ptaszki nie wyniosą, a wstrzymywanie jest nie zdrowe. Wiadomo kobieta i mężczyzna mają takie same potrzeby. Porozmawiaj z nim o tym, kiedyś musicie poznac swoje ciała, reakcje organizmu i to co się z tym dzieje. Trzeba mieć do siebie naturalne podejście, a pomyslałaś co by było gdyby trafiła się jemu lub Tobie grypa jelitowa......

Gość Pocahontaz
Ja mialam faceta z ktorym byla przez ponad rok, czasami zostawal u mnie na weekend (mieszkal w innym miescie) wiadomo spalismy razem, strasznie mocno chrapal...wiercil sie co chwile i np. obracajac sie na druga strone pierdzial przy tym PRZEZ SEN!! juz nie jestesmy razem xD

Gość babababuuuu
Hehehe, normalnie widzę siebie w tym wszystkim :D Ale to po jakimś czasie mija - zazwyczaj po pierwszym pierdnięciu - oczywiście takim przypadkowym :D Tak na serio to po prostu trzeba dłużej ze sobą być, bo "te" sprawy są częścią ludzkiej natury. Kiedyś krępowało mnie nawet jak mi burczało w brzuchu - wiem głupota ;) Teraz jest zupełnie inaczej, mieszkamy już ze sobą, oczywiście nie pierdzimy sobie nad głową, jak coś mi się "chcę" to idę do toalety i robię swoje - a jak usłyszy... no cóź, już dawno wie, że kobiety też robią kupy :)

Gość żmijka83
Heh, czysty absurd:) Ale dzieki Ci, o autroko bo troche się pośmiałam! Czy ty masz jakieś problemy z układem wydalniczym? Moczysz się przez sen, popuszczasz kupę? No bo nie rozumiem, jak dorosła, młoda osoba może się bać, że przez sen się posika w pościel, czy zrobi dwójke.... A co do smrodków, gazów itp, to chyba Twój facio nie sądzi, ze pierdy wysublimowanej kobiety pachną jej perfumami? A dżwieki przy wydalaniu to muzyka klasyczna... Dojrzyj trochę dziewczę!

Gość babababuuuu
Morelion - Ty z pewnością też to robisz przez sen, tylko o tym nie wiesz :D Niestety nie da się zaciskać zwieraczy przez sen ;) Nat87 - dobrze, że są tu normalni ludzie :D ze zdrowym podejściem :D

Gość Pocahontaz
Najlepsze bylo gdy puscil baka pierwszy raz przy mnie, oczywiscie to bylo przez przypadek, pamietam , ze lezal u mnie w pokoju na lozku, na brzuchu, on ogladal jakas komedie, a ja cos innego robilam... nagle on zaczal sie smiac i tak mocno sobie pierdnal... przez pierwsze 30 sekund cisza grobowa, on caly czerwony, zerwal sie z lozka i powiedzial "ale mi wstyd teraz" ja staralam sie byc powazna, ale gdy on sie odezwal takim dziwnym glosem ja wybuchlam smiechem i nie potrafilam sie uspokoic :D i od tamtej pory sie zaczelo, pozniej np. z nudow gralismy kto pusci lepszego baka haha... dorosli ludzie a tacy glupi czasami :D

pierdzenie jest rzeczą naturalną, jeśli się wymsknie wystarczy powiedzieć przepraszam, nie widzę w tym nic strasznego, krępującego

Gość Mamma___mia!
O tym ze sie zsikam czy zrobie kupe nie mysle bo nie zdazylo mi sie to od kiedy skonczylam jakies 5 lat wiec nie spodziewam sie takich sytuacji. Ale za to mam paniczny lek przed tym ze pierdne przez sen, albo on sie obudzi rano pierwszy a ja bede spala z otwarta buzia albo obsliniona, cos w tym stylu :O Mam tez problem z zasypianiem gdy jest cisza bo moj brzuch i jelita lubia sie odzywac, a jak juz sie raz odezwa to jestem w takim stresie ze potem jest jeszcze gorzej. Ale to rozwiazywalam tak ze spalismy przy muzyce, zawsze mowilam ze jestem tak przyzwyczajona i inaczej nie umiem zasnac :P Gorzej na wyjazdach wakacyjnych w pokojach wieloosobowych