Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Moj chlopak chce byc marynarzem i plywac. Bylby w rejsie 3 miesiace i na 2 miesiace w domu. Jak myslicie czy mozna przez 3 miesiace wytrzymac bez seksu? Ja jestem pewna ze wytrzymalabym ale nie wiem czy on, nie jest typem kobieciarza i bardzo mnie kocha no wlasnie ale... pozostaje to ALE.

Gość bosman_szach_mat
ach te słynne portowe dziewczyny :) Marynarze takich przygód nie traktują jako zdrady.

I on tez traktuje te przygody jako zdrade. :) Po prostu chce wiedziec czy czlowiek w stalym zwiazku moze wytrzymac 3 miesiace bez seksu, czy sila uczucia moze byc na tyle silna zeby sie tak stalo :)

Gość gwiazdeczka...g
to wszystko zależy od partnera. czy jest wytrwały i jak mocno cie kocha? czy w razie alkoholowej imprezy potrafi zachować zimną krew czy idzie na całość? mój partner przebywa za granicą od 5 miesięcy i wieże że jest wierny. Staram się mieć do niego zaufanie. nawet gdyby w rzeczywistości zdarzył by mu się skok w bok, wolała bym o tym nie wiedzieć. po jego telefonach i rozmowach widz że bardzo mu na mnie zależy więc po prostu 'mam nadzieje'

Gość gwiazdeczka...g
a gdy z nim rozmawiam to najczęściej przechodzi do tematu sexu. mówi gdzie i jak ma zamiar to robić po powrocie. dzięki temu wiem że jest wyposzczony

gwiazdeczka...g oj to faktycznie dlugo.. 5 miesiecy. A macie skypea? Moze jakbyscie rozmawiali przez to i wiedzieli sie przez kamerke byloby lepiej. My planujemy kupic sobie kamerki i rozmawiac ale w morzu czasami jest bardzo trudno z zasiegiem. Moj chlpak kocha mnie bardzo. A jeszcze co do tego skoku w bok powiedzial ze mi powie z jednej strony sie ciesze a z drugiej wolalabym chyba tez niewiedziec.. Nie wiem co lepsze. A kiedy Twoj wraca? :)

Doctor Gyno Dzi8eki z arade :) A mam takie pytanie: skad wiesz ze nie ebdzie mial? Plywales albo mzoe ktprys Twoj znajomy? Hmm jeszcze to chyba zalezy od trasy bo slyszalam ze jak sie plynie do Amwryki poludniowej to jest najgorszej, tlumy pieknych brazylijek i..bardzo tanich :)

Gość gwiazdeczka...g
jak sie dowiesz o skoku w bok to będziesz miała dylemat czy z nim nie skończyć. a jak nie wiesz, to wierzysz że był wierny.

Gość gwiazdeczka...g
mój wraca za 2 tygodnie. codziennie piszemy SMS, piszemy na internecie i często rozmawiamy przez telefon. chcieliśmy kupić kamerkę ale w końcu to nie wypaliło. jak masz możliwość to polecam.

Gość gwiazdeczka...g
przed wyjazdem zostawiłam mu kilka filmików erotycznych na komórce i powiedziałam że za każdym razem jak będzie chciał iść 'na bok' ma zobaczyć co może stracić

gwiazdeczka...g :) Dobry pomysl . Ja tez mysle zeby zrobic sobie kilka zdjec ale takich profesjonalnych gdzie bede wygladala po prostu slicznie :) To pomaga :) Tak jak zdjecie w portfelu. Kiedy go otworzy zeby postawic pannie drinka to zobaczy moja buźke i juz mam nadzieje mu sie odechce. Wazny zeby o nas pamietali :) On jak on ale powiedz jak Ty sobie radzisz? :) Ja jestem taka osoba ktora moglaby wytrzymac , zawsze znajduje sobie jakies zajecia a pracy jest sporo, mam wiele obowiazkow wiec mysle ze to w moim przypadku nie byloby trudne :)

Gość gwiazdeczka...g
polecała bym też filmy na jego telefonie jeżeli masz do niego zaufanie. pomoże mu to w zaspokajaniu jego potrzeb. Ja mam mnóstwo obowiązków które zajmują mi czas. nie mówię że brakuje mi sexu. jeżeli jest mi bardzo ciężko to oglądam sobie filmy :) na szczęście zdarza sie to rzadko. staram cię czekać na niego wypostowana. wiem że on jest bardzo spragniony więc będziemy oboje nadganiać zaległości

Jak facet kocha i umie, lubi się zaspokająć, to wytrzyma. Ale szczere rozmowy na ten temat są wskazane. Powodzenia :-),