Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opiekuńczy

Wysokie kobiety w szpilkach

Polecane posty

Gość jesteś królową
to do Justyny było

Gość Justyna_Kielce
nie no co ty, nie śmieje się, ale oni tego nie robią perfidnie tylko jakies pośmiewki, a jak mnie nie ma obok to śmieją sie i gadają przykre rzeczy jemu, on mi to powtórzył. Dlaczego faceci sa tacy hamscy?

Gość Justyna_Kielce
tyle że oni nie są szczylami małymi, tak to bym im sama dowaliła, ale oni są wysocy:( Mam 22 lata wiec na modelke to już za stara, tym bardziej że modelka można być do 25 lat, no chybaze sie jest naomi campbel.

Gość widze ze myslicie
justyna_kielce - ja tam bym im pokazala ze jednak wysokie ma swoja wartosc :) , ale wlasnie wazne jest to czy twoj chlopak sie smieje czy nie , do mnie mowia zejestem wysoka ale nie dowalaja a nie powiem jak parerazy sie przydarzylo to dowalilam tez, a co niech zgadne koledzy nizsi od ciebie :) , oj biedaczki maja chyba kompleks jak cos :)

Gość wstyd i jeszcze raz wstyd
aha no to jezeli wy przejmujecie sie opinia jakiegos kolesia, ktory nawet was na oczy nie widzial i w odwrocie atakujecie osoby niskie, to naprawde uwazam, ze chyba macie kompleksy. Mnie te slowa w ogole nie ruszyly, bo znam swoja wartosc i wiem, ze na necie kazdy pisze co mu sie zywnie podoba, ale trudno wtedy o klase. Uwazam, ze ktos kto nie ma kompleksow, to nie naskakuje na inne osoby wygladajace inaczej lub wmawiajac komus, ze sie jest super laska. Pisze to dlatego, ze moja siostra, ktora jest 2cm ode mnie wyzsza ma kompleks wzrostu i kazde takie slowo w internecie dziala na nia jak plachta na byka

pfffff wiesz co, po pierwsze to bym przeprowadziła poważną rozmowę z facetem !! a on z kolei powinien porozmawiać z nimi i nie rozumiem, ze jak Tobie powtorzył ??!! Powinien był im wytłumaczyć, ze posmiać sie mogą do swojego odbicia w lustrze a nie z jego ukochanej.... to jakaś cipka ( za przeproszeniem ) a nie facet....

Gość Justyna_Kielce
przeciez pisałam że koledzy są wyźsi od mojego chłopaka, więc i ode mnie.

Gość jesteś królową
nie wiem czy czytałaś wszystko ale tutaj jadą po wysokich nie po niskich

Gość Justyna_Kielce
oni nie śmiali sie z niego, tylko mówili coś w stylu : dupna ta twoja, zobacz jaka niezła laska nie to co ta twoja ,

Gość Justyna_Kielce
no właśnie po wysokich jadą:( a co one sa winne że takie są??

problem nie tkwi w Tobie moja droga tylko w koleżkach Twojego lubego i w nim samym tez... matko.....jakby na mnie ktos źle spojrzał przy moim facecie to by oglądał Polske z lotu ptaka, a co dopiero by sie z nim działo jakby mnie obraził.....

ale komentowali Twoj wygląd jak sama piszesz.... wiec powinien był zareagowac a nie przylecieć do Ciebie i powtarzać... wow

Gość jesteś królową
ja to uwielbiam wysokie nie rozumiem tych kolesi. Szukam wysokiej ale jeszcze żadna się nie trafiła na spotkanie

Gość Justyna_Kielce
nie t nie było tak że poleciał i powiedział, sama musiałam wycisnac z niego o co chodzi A ile masz wzrostu?? ze nie umiesz sobie znalesc dziewczyny?? ja mam 175

Gość ONA22222
Nie rozumiem w czym problem. Ja mam 174 cm i jak tylko mam ochote to zakładam ładne szpilki i obcisłą kiecke i czuje się sexi, a jak nie mam to adidaski i dresik i też czuje się sexi ;)... To temperament kobiety sprawia jak wygląda bez względu na to w czym chodzi, a jej wzrost... to przeciez tylko centymetry;)

też jestem wysoką kobietą i nie widzę problemu w założeniu szpilek. Facetom to się podoba, mnie samej też ;) przynajmniej się wyróżniamy - pozytywnie ;]

Gość ONA22222
Wiele wysokich kobiet nie ma odwagi założyć szpilek, a niby czemu to my wysokie kobiety mamy sobie żałować sexownych bucików... jak się martwią niewyrośnięci faceci, że bozia wzrostu poskąpiła ;)

Tylko co znaczy wysoka, tak naprawdę ;) Moja koleżanka ma 189 cm, i sama przyznaje że w szpilkach to wygląda komicznie, bo nie dość że sama wyższa od 3/4 społeczeństwa, to szpilkami robi się wyższa od 99% ;)

Gość widze ze myslicie
ona : no 189 cm to juz troszeczke :) , justyna_kielce, jak chcesz zostac modelka to po porostu cos zacznij co z tego ze masz 22 lata , zalezy jak wygladasz, jak masz mloda skore , jedrna itd. to mozesz mlodo wygladac i jak masz 35 , a te wszystkie modelki to jeszcze biegaja powybiegach , wiadomo ze jak bedziesz miala szczescie to sie mozna zalapac , ja tam sama bede probowac :) oczywiscie nie wyobrazam sbie zbyt wiele co bedzie to bedzie

Do Justyna_Kielce ja tez mieszkam w kielcach i zauwazylam ze tam wogole sa sami "mali" mezczyzni! ja mam 176 tak jak juz pisalam i naprawde ciezko znalezc wyzszego ode mnie a jak juz zaloze obcasy to masakra! Dobrze ze juz mam swojego mena i nie musze tam szukac...

Gość Justyna_Kielce
Martika, ale mój też jest wysoki nie wyobrażam sobie być z kurduplem, jego koledzy tak samo po 190cm. Ale są jacy są....ograniczeni głupki. Co do modelek, to jednak 22 lata to już za dużo, jaką by się skórę nie miało, ale są pewne ograniczenia wiekowe, wiem bo byłam w agencjach się popytać. Branie mają 14 latki do 20 i te królują na wybiegach, a jak się chcę chodzić tak po 25 roku życia trzeba być w branży od 14 roku życia , a przede wszystkim znaną jak np Magda Frąckowiak, albo Adriana Lima. Przeciętna modelka kończy karierę około 25 lat.

Gość ten_niski
zawsze gdy ktoś atakuje wysokie dziewczyny to one zamiast napisać coś mądrego obrażają niskich chłopaków od karłów kurdupli itp zawsze jak jakiś facet wyzywa wysokie lub pisze że woli niskie kobietki to musi być zakompleksionym kurduplem wedlug was. ale to k**wa świadczy otym moje drogie że wy same macie problem ze sobą - normalny człowiek nie wyzywa innych ludzi w taki sposob i jeszcze za rzecz na która nie mamy wplywu(bo przecież niski wzrost nie wynika z zadnego zaniedbania!!!!).tak samo śmieszne jest dla mnie wyzywanie wysokich kobiet od babochłopów bo przecież kobiecość nie zależy oddwzrostu(nie licząc skrajności) ale z zupełnie innych cech wiem że moj post niewiele wniesie bo zawsze się znajdzie osoba która będzie się musiała dowartościować wyśmiewając tych'gorszych "ludzi ale musiałem dorzucić swoje 3 grosze Pozdrawiam i wysokie i niskie i średnie i wszystkie...

Gość opiekuńczy
Kurcze a ja bym chciał zobaczyć fotki tych wysokich kobiet w szpilkach :D Może jakieś chciałby się pokazać? ;)

Gość narkoman179
No właśnie. Też jestem bardzo ciekaw :D

Gość widze ze myslicie
justyna_kilece--> z tymi modelkami to zalezy w polsce ogolnie ciezko sie wybic , niestety ... , a wiek jest do 25 lat wiec jeszcze troche ci zostalo ;) , a te wsztkie modelki pozniej i tak kombinuja i ida dalej , aktorstwo spiew , obojetnie , a do facetow ktorzy chca zobacyc zdjecia - jesna na necie pelno modelek w szpilach one tez wysokie tylko ze fotki lekko po photoshopie :) ale jak sie zastanawiacie nad wygladem takiej wysokiej laski w szpilkach ... ;) , albo wypatrujcie na ulicy

hej 🖐️ uważam, że każda kobieta ma prawo nosić szpilki jesli tylko dobrze się w nich czuje. I nie rozumiem dlaczego piszecie, że wysokie to babochlopy, ze nieatrakcyjne itd kazda kobieta ma to cos, tylko nie zawsze to dostrzegamy i wzrost tu nie ma najmniejszego znaczenia.

Gość nicola777
ja mam 179cm wzrostu a mój chłopak 175cm i nie wiem czy powinnam zakładać przy nim szpilki