Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawska

GRUDNIÓWKI 2010

Polecane posty

no ja też lubię te bagietki z masełkiem czosnkowym :) mam nawet jedną w lodówce... ja też słyszałam, że ludzie chętnie kupują pieluchy w biedronce bo podono dobre i tanie :)

Pyszne są jeszcze wafle ryżowe, tylko te wielozbożowe. A co do pieluch to wczoraj kupiłam Dominikowi na próbę i szczerze mówiąc to nie jestem zadowolona, bo są mało chłonne i takie jakieś sztywne. O niebo lepsze są huggies a też tańsze od pampersów, które nie ukrywając są jednak dla mnie najlepsze.

Gagatka85 nie wierzę, że na starość będę taka, jak te chore mohery!!! Moja babcia ma 73 lata, nie słucha Radia Maryja, choć chodzi do kościoła, ale jak normalny człowiek. nie siedzi cały dzień w oknie i nie przesiaduje w przychodni, nie narzeka na nic, serio . I tym bardziej nie walczy na miecze o miejsce w autobusie, często woli postać, jak jedzie kilka przystanków. Jest miła i dobra, więc się da inaczej, tylko trzeba chcieć:) A co do moherowych przypadków... stałam ostatnio w rossmanie w kolejce i facet miał 2 pełne koszyki no i trzeba było czekać, ale nie długo, bo 3 kasy czynne, tylko się kolejka zrobiła, normalne... a za plecami słyszę : " NO KTO GO TU WPUŚCIŁ ??? PYTAM KTO ??? 2 KOSZYKI NABRAŁ I ZAJMUJE KOLEJKĘ! PO CO MU TO WSZYSTKO... LAKIERY, PODPASKI, PAPIERY... A CZŁOWIEK TERAZ STOI PRZEZ NIEGO JAK GŁUPI W KOLEJCE...PANI(DO KASJERKI) POWINNA GO WYPROSIĆ ZE SKLEPU!!! " oczywiście to wszystko wypowiadane na głos, facet się tylko śmiał, a z nim cały sklep... ja miałam ochotę jej przywalić, co za babsko!!!

dzidzia :) no moja siostra przyzwyczajona do huggiesow i pampkow tez nie zachwyca sie ale ja je uwielbialam-nei przeciekly mi chyba ani razu, ladne dosyc jak za taka niska cene naprawde wg mnie jakosc wporzo. stosowalam przy Emilce, przy gabie je odkrylam dosyc pozno, ale jak odkrylam to juz pozostalam im wierna :) haha taka ze mnie zwolneniczka pieluch DADA :P dla siebie pieluchy (hah czyli wkladki higieniczne) tez kupuję w biedronce huhu mają oni ze mnie porzytek haha taka milosniczką jestem :) o i przypomnhialam sobie ze dobre i tanie ciasto francuskie maja :P hiih ah biedronka moja milosc :) lidl jej nie dorasta do skrzydelek ahah alez nie moge sie od tego kompa oderwac :)

Ja też lubię dużo rzeczy z biedronki. Np uśmiejecie się ale mają super papier toaletowy w motylki. I chusteczki higieniczne w pudełku itd itp :)

a po kiego grzyba ja tak co chwila wrzucam w posta jakies glupie "hihi" lub "ha ha " albo nie daj Boze "ho ho" ??? ktos mi powieee? kurde przeszla takiej migrena i odwala od razu haha (sic!) :P

gagatka, a który kolor??? fajny, tylko nie wiem, czy ten fotelik do samochodu ma jakiś atest i czy bezpieczny jest... mój Mąż egzaminator ma na tym punkcie świra:)

paula czarny w biale kólka :) vzytam wlasnie opinie o nim - i wiadomo jedni zachwycenie, drudzy nie !! wiec juz sama nie wiem, wizulanie mi sie bardzo podoba :)

aaa dziewczyny !!! dostalam dzisiaj 3 kopy od dzidzi :D to napewno nie bylo nic innego, ani jelita ani nic.... poprostu poruszla sie dzidzia :D

paula :) Twoj maz jest egzamiinatorem?? na prawa jazdy?? kurcze to prawie z tej samej brazny jestesmy :)

ja nie znam tej firmy, ale wizualnie bardzo fajny... to ja nie wiem, jak ja patrzyłam, myślałam, że taki kremowy bierzesz... moja ślepota sięga 20 cm od ekranu.

Fajny ale właśnie żaden kolor jakoś mnie nie powalił. Ale ma fajne duże pompowane koła. A oglądałyście jakiś czas temu w TVN Uwagę o fotelikach samochodowych?

bardzo ładny wozek :) ja to bede miala mojego staruszka :) (jak tylko odpiore tapicerke, bo brat z bratową zakompcili szlugami :O ) mam takie dwufunkcyjny peg perego chyba 10 letni model, duuza wygodnia gondola zamiennie ze spacerowką, na malych spacerowych kolkach.. mi jak kupowalam chodzilo o wage, bo mam drugie pietro bez windy :( wiec o dmuchanych moge zapomniec. Was dziewczyny tez uczulam na to--kolezanka tez drugie p. bez windy kupila duzy wozek chyba 23 kilo i z domu nie mogla sie ruszyc. jak nie jestescie szczesliwymi posiadaczkami: a) wozkarni b) windy c) domku to kupujcie lekkie wozki :) tyle moich mądrosci ide spac :) cmok

agnieszka super wiescie :) i na pewno super uczucie :D kurcze a ja czkekam = na brzuch , na ruchy :)

padlinka... wózek 23 kg to masakra. Nie wiem, jak się można tak uziemić. I pewnie kupę kasy za to dać.

niedawno odbierałam pj, bo zmieniałam nazwisko :) dziewczyna z ciemnymi włosami była:) niedawno tzn na jesień;D

hej dziewczyny, ciężko Was nawet czytac regularnie. http://allegro.pl/item1077202369_anmar_hilux_3w1_kpl_absolutna_nowosc_super_cena.html ja kupię taki wózek. mojego męza brat kupił taki dla swojej córci i jest bardzoo zadowolony. ostatnio też go testowałam u nich i super się prowadzi i super amorki, żadnego problemu z podjazdem pod krawężnik. oni go kupili rok temu na stadionie za 900 zł z kawałkkiem.

ta dziewczyna z ciemnymi wlosami ma teraz starszne odrosty - bo zachcialo jej sie na swieta robic kolor - intensywna czewrieb i toi wlasnie ja!! :) :) zawsze mozemy kupic od kogos z rodziny fotelik :)

gagatka, ale zobacz sobie, ten wózek, jako spacerówka jest dość ciężki mi się wydaje... 14 kg. Sam stelaż 10 kg. Ale może przesadzam, bo ze mnie słabeusz totalny. A mój mąż to egzaminator z tych często oblewających:)

natalka oj ciezko, ciezko :) dlatego jak przychodze z pracy to az boje sie patrzec ile tych stron jest :) ale fajnie sie czyta :)

gagatka a ty cały dzień te pj wydajesz, czy macie też obróbkę dokumentów??? bo z tymi matołami= ludźmi przez 8 godzin to się wściec można!!!

paula dobrze ze oblewa, mam mniej roboty - czasami anwet wysikac sie nie mozna!! no ale w sumie lubie ta prace :) tak siedze przez 8 godzin na okienkach - czasami jest ciezko - staram sie byc uprzejma, czasmi nijaka, ale dzis mnie bardzo poniolso z tym upomnieniem - chyba bede to do porodu przezywac :P