Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeglądam nk

co sądzicie o wklejaniu zdjęć gołych noworodków na nk?

Polecane posty

Gość przeglądam nk

Gość przeglądam nk
czy to jest "pedofila" wklejanie genitalii noworodków czy nie?

Gość szkoda na to slow..
dla mnie w ogole NK dawno minelo sie z powolaniem. Po co komu 30 zdjec dziecka w profilu? Niech sobie bloga zalozy. Uwielbiam sytuacje kiedy wchodze na proil, odblokowane jest tylko glowne zdjecie i to jest oczywiscie zdjecie dziecka. No i mam zgadnac czy to ta osoba o ktorej myslalam czy tez nie... Bloga sobie zalozcie jesli chcecie sie dziecmi pochwalic.

dla mnie chore wystawiać fotki gołych dzieci cóż często sie natykam ogólnie wklejanie 100 fotek i w tym 99 dziecko i 1 właścicielki strony :O

Gość marcelinek
myszko dobrze mówisz...........

Pedofilia to to nie jest...ale pamietacie kiedys temat o tych kontach gdzie w galeriach byly zdjecia dzieci z opisami np: boli mnie c...a itd??? Wlasciciele kont kopiowali zdjecia obcych dzieci, wklejali do siebie z wulgarnymi podpisami:( chyba bym sie przekrecila gdybym zdjecie mojego dziecka tam zobaczyla:O Tez nie rozumiem ludzi ktorzy wklejaja 179 zdjec dzieci:D Przeciez nikt tego nie oglada...co najwyzej jakis amator dzieciecych zjec! Ja nie dosc ze mam poblokowane konto wzdluz i wszez, to wsrod znajomych mam tylko rodzine i najblizszych przyjaciol;) Mimo wszystko wstawiam raz na ruski rok zdjecie dziecka...wystarczy....a jak ktos ma ochote na wiecej to dostaje maila ze zdjeciami;)

aa znow nie doczytalam;) Wklejanie zdjec golych dzieci na nk jest glupota rodzicow!!! Niech sobie swoje zdjecia wystawia;)

Gość a co to za troll
ja mam 3 fotki dziecka, tzn na glownym ja z dzieckiem, jeden kolaż ja z dzieckiem i jeszcze jedno dziecko po narodzinach... bo znajomi chcieli zobaczyc, a nie chcieli mnie zbiorowo nachodzic... wkurwia mnie natomiast to jak ktos ma 500zdjec dziecka, ok mozna wstawic raz na jakis czas, ale dziecko w kąpieli, dziecko na spacerku, dziecko z dziadkami, dziecko lezy na brzuchu, dziecko sra, dziecko tanczy itp itd...juz nie mowie o dziecku w oryginalnych adidasach czy nowym dresiku albo z prezentami z jakiejs uroczystosci, dla mnie to jest chore a dzieci nagich nie skomentuje...albo jednak zrobie to....to jest jakas bezmyslnosc, na prawde ludzie nie maja wyobrazni i mozgu! wstawiaja dzieciaki gołe a jakis pedofil sobie robi dobrze masakra! ja wstawilam kiedys zdjecie z "po kapieli", bo cora slodko wygladala owinięta cala rozowym recznikiem,rozesmiana i potargana, ale nigdy nagiego niemowlaka np.! ludzie leczcie sie! leczycie swoje kompleksy poprzez nk? chwalicie sie nie wiem czym!

Gość ja nawet
nie jestem za tym,zeby moja najblizsza rodzina ogladala moje dziecko nago.Zawsze sie zle czuje jak przewijam synka a inni sie patrza.co mowic dopiero wystawiac na nk.

Gość po rozum do głowy ...
a czyż nie ma opcji "prywatne" ? Jest i do mojego konta mają dostęp tylko prawdziwi znajomi a nie konta typu "najpiękneisze kobiety" ... wstawiam zdjęcia bo mam rodzine rozrzuconą po świecie - dzieki temu możemy wisywać swoaje dzieci i patrzec jak się zmieniają ... we wszystkim nalezy zachować zdrowy rozsądek i tyle !!!

Gość taki lajf
Gołe - nie gołe, uważam za kompletną głupotę wklejanie zdjęć dzieci w necie w ogóle. Pół biedy, jak ktoś faktycznie ma na nk wszystko poblokowane i dostęp mają tylko najbliżsi. Ale często te zdjęcia są dostępne dla wszystkich. Pedofilowi nie trzeba gołego dzieciaka, żeby zdjęcie go zainteresowało. Od czego jest fotoszop i wyobraźnia. Tutaj niedawno był temat o najpiękniejszych niemowlakach. I zaczęło się wklejanie dzieci, nawet nie swoich, a siostry czy kuzynki :o Całkowity brak wyobraźni. Osoby niby dorosłe, których obowiązkiem jest ochrona dobra dzieci, a same jak dzieci się zachowują.

Gość zzzzzzzzzzzzz
to się moja z celem-to profil osób z danej szkoły,klasy,a przepraszam,ale to dziecko nie chodziło do tej klasy razem z mamusią,jego nie było wtedy na świecie

takie mamusie same dostarczaja materialow pedofilom,i robia to swiadomie i na wlasne zyczenie. Pogratulowac rozumu.