Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tomek32

Zakochałem się po 30-stce i nie potrafię sobie z tym poradzić...

Polecane posty

Gość agniechac...
ile ja bym dała żeby mnie ktoś tak pokochał i żeby tak kochać drugą osobę. Ech.. ja proponuje żebyś się nie poddawał. wiem ze to moze brutalne ale jesli ten facet nie jest jej tak oddany i ona jest z nim tylko ze wzgledu na to zobowiazanie to mozliwe ze przyjdzie moment w ktorym zrozumie ze to Ty jestes tym z ktorym warto ulozyc sobie zycie. Moze Cie pokocha i odejdzie od niego. a jesli tak nie bedzie, to niestety bedziesz musial pocierpiec przez jakis czas a pozniej nauczyc sie z tym zyc. mysle ze cos takiego jak jedna jedyna polowka naszego jablka nie istnieje mozna spotkac inne pasujace do nas czastki:) powodzenia Ci zycze:)

a ja uważam że Tomek jest jak najbardziej normalny! większa połowa tego chorego społeczeństwa jest pojebanych i już! i lubią się wypowiadać. a normalnego gościa gnoją słabymi tekstami jakieś domorosłe ćwierć-inteligenty. cóż można ci Tomeczku poradzić... :( złamane serduszko masz... musisz zrobić wszystko by się od tego odizolować. cóż, uważam że ta cudowna dziewczyna nie zna cię aż tak dobrze by ci ufać. kocha tamtego. życz jej szczęścia. nie odwzajemnia ci tego uczucia niestety. albo kieruje się rozumem... chociaż u kobiet to rzadkie zjawisko :-P może kiedyś kiedyś... ona do ciebie jeszcze przyjdzie. a może poznasz trzecią kobietę która spełnia twoje wymagania, zakochasz się ze wzajemnością. tego ci życzę.

Gość nie.
no taaa przydała by mu się ta trzecia. Stary dziad i dopiero 2x bzykał to chyba nie jest całkiem normalne. Potem rodzą się frustracje i fiksacje na tle emocjonalnym. Słyszałam raz o prawiczku, który siekiera 8 osób życia pozbawił. Podobno przyczyny miały podłoże sexualne.

Gość prafdata
Jeśli to była jego skurfiona stara i 7 krasnoludków to niewątpliwie przyczyny były sexoalne... :P

"""Tomek32- ten prawdziwy zapraszam na moje drugie forum dyskusyjne http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4414059 Naprawdę jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję."" Kmiocie nie podszywaj się pode mnie bo wykorzystam swoje "umiejętności", znajdę Cię i ci strzelę strzała niewyżyty pedofilu. """prafdata Tomuś wyluzuj. Zbyt ją idealizujesz. Podymałeś sobie i OK. Było fajnie i masz co wspominać. Ale baba na stałe? pogieło??? I tak by Ci się skurfiła po jakimś czasie i dopiero by serduszko było biedne... """ Rany co za prymitywy w tym społeczeństwie. "Dymanie" i nic poza tym. Po pierwsze nie robiliśmy tego. Chciałem, ale tylko jeśli mnie pokocha i najlepiej zechce być ze mną jako moja żona. A po drugie to z nią chciałem się kochać. Dymać to możesz sobie do sklepu po zakupy czy jakieś panienki na dyskotece.

"""nie. no taaa przydała by mu się ta trzecia. Stary dziad i dopiero 2x bzykał to chyba nie jest całkiem normalne. Potem rodzą się frustracje i fiksacje na tle emocjonalnym. Słyszałam raz o prawiczku, który siekiera 8 osób życia pozbawił. Podobno przyczyny miały podłoże sexualne.""" Wodzu idź na forum pudelek.pl czy fakt'u i tam sobie takie "sensacyjne" historyjki pisz aby zaistnieć. Widzę, że masz jakieś frustracje i kompleksy na podłożu seksualnym.

Gość ZOBACZ TOMASZKU JAK MIŁO
MASZ TO CZEGO CHCIAŁES, JESTEŚ W CENTRUM ZAINTERESOWANIA, WSZYSTKIE KAFETERIANKI UZALAJA SIE NAD TWOIM LOSEM I ZŁAMANYM SERDUSZKIEM MASAKRA

"""tak. a ja uważam że Tomek jest jak najbardziej normalny!...""" Dokładnie. Spotykałem nieraz w życiu różne dziewczyny, ale nigdy nie spotkałem na swojej drodze takiej którą bym tak pokochał jak JĄ, do której czułbym jak do niej, że to właśnie ona jest tą właściwą z którą chciałbym założyć rodzinę, mieć dzieci i spędzić z nią życie. Nigdy nie używałem zdrobnień, nie pisałem wierszy o miłości itp., a przy właśnie jej takie cechy same z siebie się pojawiły zaskakując mnie samego. Kiedyś nawet pogoniłem na drugi koniec Warszawy do lasu Kabackiego w nocy aby na drugi dzień o świcie przynieść jej leśny bukiet samodzielnie ułożony. Zaskakiwałem sam siebie co dla nie byłem w stanie i chciałem robić. Ja wieczny Stand-Alone twardziel, a przy niej zacząłem robić takie rzeczy. Naprawdę zaskakiwałem sam siebie. A to że łzy mi się leją za nią to nie dlatego, że nie jestem "męski czy twardy" itp., ale jest to niekontrolowane z miłości za nią. Po prostu tak bardzo JĄ pokochałem. A ktoś kto uważa, że to nie męskie płakać za dziewczyną którą się bardzo kocha to najwyraźniej (bez urazy) jest kobietą, nie wie jak mocno pokochać może mężczyzna i nigdy nikt jej tak nie pokochał, albo jest mężczyzną i nigdy nie przeżył i nie tracił prawdziwej miłości, skoro tak bez uczuciowo może sobie odejść i np. za chwilę znaleźć inną. Co to za miłość wtedy - nie ta to inna, a potem jeszcze inna ? Nieraz spotykałem takie "laski", że większości facetów od razu by chciało zaliczyć. Ale nawet mnie nie poruszyły. Nic do nich nie czułem. Absolutnie nie chciałem mieć z nimi dzieci czy zakładać rodziny. Najwyżej luźna znajomość i seks. Nie potrzebowałem i nie potrzebuję dziewczyny tylko po to aby jakaś była, aby robiła wszystko przy mnie bo nie umiem (umiem sam zająć się domem), czy dla łatwego seksu i zabawiania itp. Spokojnie mógłbym żyć sam jak żyłem bez uczuć robiąc to co robię. Ale przy tej delikatnej drobnej brunetce, istocie z radosnym spojrzeniem jak mówię poczułem się naprawdę cudownie. I jej też sądzę, że było ze mną naprawdę dobrze. Gdybyśmy tylko mieli więcej czasu i czystą sytuację z jej strony. Chciałbym żeby przemyślała wszystko, poczuła że chce być jednak ze mną i do mnie wróciła. Bo JĄ kocham. Bo naprawdę JĄ bardzo kocham. To nie złudzenie, wyobraźnie czy idealizowanie. Jakby mi tak nie "spasowała" to nawet bym nie zawracał sobie nią głowy, ani jej.

"""ZOBACZ TOMASZKU JAK MIŁO MASZ TO CZEGO CHCIAŁES, JESTEŚ W CENTRUM ZAINTERESOWANIA, WSZYSTKIE KAFETERIANKI UZALAJA SIE NAD TWOIM LOSEM I ZŁAMANYM SERDUSZKIEM MASAKRA""" Nie ośmieszaj się kimkolwiek jesteś. Napisz coś tu -> pudelek.pl

Mam po prostu poważne podejście do życia i pewnych spraw. Małżeństwo, ślub, dzieci, rodzina TAK - ale tylko i wyłącznie z tą właściwą do której to naprawdę czuję, którą tak bardzo kochałem i kocham. Jak JĄ. Jeśli tego nie czuję to absolutnie NIE.

Gość fiufiuuuuuu
Tomek32---> cyt. "Kmiocie nie podszywaj się pode mnie bo wykorzystam swoje "umiejętności", znajdę Cię i ci strzelę strzała niewyżyty pedofilu." czyli to będzie twój pierwszy w życiu strzał :classic_cool: :P

Gość dobraciocia
chopie!!!!!!!!!!!!!!! ty chyba całymi dniami przy kompie siedzisz, bo z tego co tu widać - to wczoraj od rana do nocy, a dzisiaj to już od 10 rana znowu orka. Weź już wyluzuj bo sę hemoroidów narobisz i znowu problem z sexem :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Gość i tak swoje wiem
większość z was takiej miłości nie rozumie bo jej nigdy nie przeżyła, nie macie pojęcia czym jest porozumienie dusz dlatego wyśmiewacie i kpicie z Tomka a ja jmu zazdroszczę tego uczucia sama też kiedyś tak kochałam - taką miłość spotyka się raz w życiu i nigdy o niej nie można zapomnieć to przekleństwo i dar zarazem trudno jest radzić w tej sytuacji ale wygląda na to że razem nigdy nie będziecie pomimo wszystko życzę dużo szczęścia z tą lub inną

Gość Pomponiki
I jak Autorze udalo sie umowic? "Wolno nam wszystko - nie wolno tylko stawać na drodze miłości. Kiedy do tego dochodzi, ten, kto próbował zburzyć jej dzieło, musi je odbudować.":-)

Gość Sramponiki
eee eeeeeeeeee e eee eeeeeeeeee ee eeeeeeeeeee .

nie. jesteś ograniczona umysłowo!!! stary dziad?? a co to za skrajne poglądy??? chłopak ma dopiero 32 lata i pewnie nie był prawiczkiem tylko po raz pierwszy się tak mocno zakochał !!! swoją frustrację wylewaj do kibla! a nie pierdoły piszesz jak za czasów kamienia łupanego :-/ boję się, że w innych kwestiach masz również podobnie poryte poglądy :-/ nie interesuje mnie co gada zakuta pała !! postaw się do pionu albo wynocha na erotyczny, popisz sobie o kupie. mam nadzieję, że pojęłaś już ogrom swojej pustki i bezdennej głupoty :-/ oznaczało by to minimum IQ w twojej mózgoczaszce :-/ w ogóle to same zgniłki jak widzę, jakieś napuszone lale co się dąsają na słodkie słówka? gorycz i tyle!! ja mu wierzę, bo wiem że tak kochać można!! ci co tak gadają to po prostu nie zostali wybrani do takiego dzieła :) co z tego że mało kogo to spotyka. zazdrosne puste głupie ćwoki!!!! Tomku, życzę ci abyście się kiedyś odnaleźli, jednak... to może się nie stać. Niestety :( Lepiej nastaw się na najgorsze. Spróbuj z nią pogadać raz jeszcze, masz do niej maila? Napisz krótki ale bardzo skondensowany treściowo list. Ah no i to serduszko to radzę raz użyć jak co ;) ma być krótko i treściwie :) Pozdrawiam!

Gość rozwiazywacz
skoro to jest ta jedyna - nie odpuszczaj !!! determinacja jest najwazniejsza ! odpuscisz teraz i jeszcze bedac na emeryturze bedziesz ja oplakiwal nie daj sie podszeptom przegrancow - WALCZ !

Gość a ja uwazam ze ona
jest bardzo uczciwa wobec ciebie ,. nie oklamuje cie , powiedziala , ze nie chce ,. a nie ludzie jej tam cos powiedzieli .... ona cie nie chce ,. szkoda .. tylko miej jaja a nie beczysz ... trudno jest bardzo duzo kobiet a ona poprostu cie nie chce ,. trzymaj sie serduszko !

nie jestes w wesołym położeniu chłopie. Przezywam cos podobnego ale z tą różnicą że na własne życzenie. Wiem że nie będzie mi dane byc z TA JEDYNĄ właśnie ale syt trochę inna... nieistotne. Od paru miesięcy jestem wrakiem psychicznym i myślę że nieodwracalnie. Zycie stało się wegetacją bez celu i sensu.. Jedyne co mogę napisać, to skoro i tak już stoisz przed faktem dokonanym (ona zadecydowała za was) to idź dalej. Drążenie tego tylko przedłuży ból. A pajacy nazywających cię ciotami czy kapciami itd olej i pies im mordę lizał bo widać to prymitywy które nie wiedzą co to miłość bo nigdy im nie była dana. Nie każdy niestety ma to szczęście przeżyć szczęśliwie życie z MIŁOŚCIĄ SWOJEGO ŻYCIA.

Gość nie.
Do tak. Jeśli myslisz,że jesteś anonimowa w internecie to jesteś w błędzie. Tak się składa, że dojście do czyjegoś numeru IP nie stanowi żadnego problemu. odn. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Art. 216 Kodeksu Karnego.

Gość DoTomka32 - ta prawdziwa.
Kołczu, a co się u Ciebie takiego stało? I dlaczego się poddałeś, zamiast o Nią walczyć, skoro jest dla Ciebie taka ważna? Czy nie za szybko z tego rezygnujecie? Aż trudno uwierzyć, że są na tym świecie jeszcze tacy mężczyźni, którzy naprawdę kochają. Bo już powoli zaczęłam tracić wiarę w to, a dzięki Wam chyba ją odzyskam.

Gość DoTomka32-ta prawdziwa
Odwal się Ty podszywaczu, który teraz to "piękną blondynkę" jako nick sobie wymyślił - buahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Widać, że nie masz co robić, skoro tak Cię bawi podszywanie się pod wszystkich, ani też nie masz nic do powiedzenia w temacie. Spadaj na drzewo!

Gość piękna zgrabna i oszałamiajaca
i dalej te pity wypisuje :D:D:D